shoyyka 11788 Napisano Septembar 24, 2022 Ne silazi, 3664 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Obe trake su moje...hehehe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, shoyyka je napisao: Obe trake su moje...hehehe!!! To mi je postalo normalno jer od 10 vozila, 9 vidim da se ne drze svoje trake na otvorenom. Pocelo je da mi smeta sto ljudi preticu iz suprotnog smera i nece da se pomere i kad me vide, jednog sam i vido kako mi se smeje. Ti Nemanja spasavaj zivu glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11788 Napisano Septembar 24, 2022 Ne silazi, 3664 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Nemanja Petrovic je napisao: To mi je postalo normalno jer od 10 vozila, 9 vidim da se ne drze svoje trake na otvorenom. Pocelo je da mi smeta sto ljudi preticu iz suprotnog smera i nece da se pomere i kad me vide, jednog sam i vido kako mi se smeje. Ti Nemanja spasavaj zivu glavu. Će se navikneš! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, shoyyka je napisao: Će se navikneš! Verovatno. Nego sve zaboravim da kupim magnete. Ne znam dal mi ovde neko predlozio to ili na FB. Stavim magnete na heblove i po potrebi razbijam soferke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12410 Napisano Septembar 24, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2368 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shoyyka je napisao: Obe trake su moje...hehehe!!! Ne znam zašto je ovo problem kad je pregledno i nema vozila iz suprotnog pravca? Osim ako ona narandžasta fleka na slici nije kamion iz suprotnog pravca? Ja ovo stalno radim - sečem krivine da dobijem što ravniju putanju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11788 Napisano Septembar 24, 2022 Ne silazi, 3664 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zaludan je napisao: Ne znam zašto je ovo problem kad je pregledno i nema vozila iz suprotnog pravca? Osim ako ona narandžasta fleka na slici nije kamion iz suprotnog pravca? Ja ovo stalno radim - sečem krivine da dobijem što ravniju putanju. A ko reče da je problem?Samo konstatujem,njegovo je...nema veze što sam iza njega?!Dok ne zasvirah petu simfoniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemun24 36 Napisano Septembar 24, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u kojoj temi bih ovo napisao. Prvi put mi se desilo da me motor pretiče s desne strane - uskom ulicom, između mene i parkiranih auta jedva ima mesta. Čujem ga kako daje gas, pomeram auto desno da bi mogao da prođe = eto njega desno. Sad odmor malo od auta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Nazalos nama sve ih je vise...ne obaziru se vise. Kao da su sami na putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, zemun24 je napisao: Ne znam u kojoj temi bih ovo napisao. Prvi put mi se desilo da me motor pretiče s desne strane - uskom ulicom, između mene i parkiranih auta jedva ima mesta. Čujem ga kako daje gas, pomeram auto desno da bi mogao da prođe = eto njega desno. Sad odmor malo od auta Kako je mene jedan motorom isto sa desne strane cepnuo na auto-putu BG-NI Odseko sam se brale šleper sam vozio, pa otkinuo me je...noge su mi uvis pošle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 24, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juče jedno devojče u audi-u stalo ispred kružnog toka na NBG da završi poruku, status na fejsu ili tako nešto. Ja kolima iza nje, vidim auto ispred kreće ona ništa, svirnem kratko, svirnem duže ma ništa, pređem u desnu traku stanem pored sviram, ma ništa, nema reakciju nikakvu, sedi i kuca. Ja nastavio dalje a ona ostala tamo da završi roman. Promenio Septembar 24, 2022 član pilip88 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14798 Napisano Septembar 24, 2022 Ne silazi, 3213 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je dok stoji i kuca roman. Ova je kucala u vožnji...pa se zakucala. I sve bi to prošlo bez frke (na bageru nema štete) dok nije pozvala mamu, a mama poznata advokatica, pa juri veze i vezice. E, onda je moralo sve po zakonu : Uviđaj, duvanje, povredna lista za kolegu, bolovanje itd... Pa ti i dalje održavaj status, u vožnji... A mogli su, uz kafu, da izmenjaju telefone... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 17336 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 1470 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zaludan je napisao: Ne znam zašto je ovo problem kad je pregledno i nema vozila iz suprotnog pravca? Osim ako ona narandžasta fleka na slici nije kamion iz suprotnog pravca? Ja ovo stalno radim - sečem krivine da dobijem što ravniju putanju. Ja bi tebe uklonio iz saobracaja kao i sve sto tako rade. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12410 Napisano Septembar 24, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2368 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, piki je napisao: Ja bi tebe uklonio iz saobracaja kao i sve sto tako rade. ?? Ne razumem?? Ni na koga drugog, ni na koji način ne utičem, ali ti bi me svejedno uklonio zato što radim nešto što ti ne radiš?? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemun24 36 Napisano Septembar 24, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Kawazzr500 je napisao: Kako je mene jedan motorom isto sa desne strane cepnuo na auto-putu BG-NI Odseko sam se brale šleper sam vozio, pa otkinuo me je...noge su mi uvis pošle... Verujem ti... Vozim dve godine samo motor, ali od početka znam da na istom ne smem s desne strane nikako, ne razumem takve glave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana vozim iza nekog lika na elektro motoru i gledam šta radi. Nije normalan. Sve uzastopno obilazi neki autić sa njegove desne strane na ležećem, prelazeći na trotoar i ubacuje mu se. Ovaj sa autom ga pretekne izmedju ležećih i sve tako. 9 ležećih u Vinči u glavnoj ulici,cirkus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3415 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, zaludan said: Ne znam zašto je ovo problem kad je pregledno i nema vozila iz suprotnog pravca? Osim ako ona narandžasta fleka na slici nije kamion iz suprotnog pravca? Ja ovo stalno radim - sečem krivine da dobijem što ravniju putanju. A ja bih te kaznio sa 2.000 eura, i oduzeo ti dozvolu na 18 meseci. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6272 Napisano Septembar 25, 2022 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, zaludan said: ?? Ne razumem?? Ni na koga drugog, ni na koji način ne utičem, ali ti bi me svejedno uklonio zato što radim nešto što ti ne radiš?? Ovde kad se ne slazes sa misljenjem vecine, bivas crna ovca. Been there done that. Pusti, ja te podrzavam, i svi ostali to rade samo su ovde posteni ali ne vredi upirati, borba sa vetrenjacama. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12528 Napisano Septembar 25, 2022 Ne silazi, 2950 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kolega nije 100 posto ispravan ,ali ima daleko tezih prekrsaja koje svakodnevno vidjamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11752 Napisano Septembar 25, 2022 Hronični Motociklopata, 7784 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, zaludan je napisao: Ja ovo stalno radim - sečem krivine da dobijem što ravniju putanju. Vrlo loša navika, koja može jednom skupo da te košta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12410 Napisano Septembar 25, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2368 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Disko Nindža je napisao: Vrlo loša navika, koja može jednom skupo da te košta. Ne vidim kako. Ja to ne radim "po navici" već sagledavam situaciju. U životu nisam sekao nepreglednu krivinu, niti mi se desilo da moram da korigujem putanju koju sam započeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17616 Napisano Septembar 25, 2022 Integrisan, 9742 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Videces kad te brzinom svetlosti stignu kolege sa zadnje strane, krene da te obilazi a ti pojma nemas da je iza tebe jer se sve desava mnogo brzo...... zamisli dalji epilog. Lično doziveo pre neku godinu, na bajku sam bio u svojoj traci cekavsi da preteknem vozilo ispred. Potez je bio AR-LA, govno mi se sledilo, niotkuda su se stvorili..... Ovakav nacin voznje (prelaz u suprotnu traku zarad peglanja krivinine) vec lani je diskutovan i nikako ga ne mogu podrzati kao ispravnim....koj moj se traži u drugoj traci? Imaš svoju u celosti na korišćenje.... 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1279 Napisano Septembar 25, 2022 (promenjeno) Zlaja, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da dzabe trose boju na te linije,znakove i ostalo. Mozemo valjda sami da sagledamo situaciju i vozimo a ne tu neka glupa pravila ,nismo deca. Promenio Septembar 25, 2022 član zlatkojov 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 25, 2022 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram potrebu da se prelazi u suprotan smer, nisam lažni moralista, često sam u prekršaju ( brzina kolima i motorom, preticanje na punu motorom kada mislim da ne ugrozavam nikoga ) ali zaista ne vidim potrebu da kolima zauzimam dve trake ili da vozim u levoj. Moj ćale to stalno radi, prestao sam i da se vozim sa njim, svaki put se posvađamo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3200 Napisano Septembar 25, 2022 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Možda ispred vas vozi Jean Ragnotti kao ovaj danas ispred mene, pa mora da hvata apeks krivine (valjda se lepo vidi u daljini) A danas je bio i dan za pretrčavanje auto puta. Naravno, pretrčavanje auto puta je sumanuto, ali pretrčavanje u svečanoj odeći i štiklama, može da bude olimpijska disciplina. Prvi trkači na početku, drugi na 5. minutu snimka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12410 Napisano Septembar 25, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2368 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Satelis je napisao: Videces kad te brzinom svetlosti stignu kolege sa zadnje strane, krene da te obilazi a ti pojma nemas da je iza tebe jer se sve desava mnogo brzo...... zamisli dalji epilog. Da, ovo jeste realna mogućnost (opasnost), i toga sam svestan. Ali, kad bih razmišljao o niskoletećim manijacima nikad ne bih krenuo u preticanje ili levo skretanje na magistrali (mogu da izlete brzinom svetlosti iz krivine iz suprotnog pravca), nikad se ne bih sa sporednog puta uključio na glavni ako uključenje nije na kilometar dugom pravcu. Itd. Pre 5 sati, zlatkojov je napisao: Znaci da dzabe trose boju na te linije,znakove i ostalo. Mozemo valjda sami da sagledamo situaciju i vozimo a ne tu neka glupa pravila ,nismo deca. Ovo mogu da prihvatim kao kritiku samo od nekoga ko se sve vreme učestvovanja u saobraćaju ponaša 100% u skladu sa propisima. Ako si jedan od tih, izvinjavam se za svoje ponašanje, i iskreno se nadam da se nikad nećemo sresti na putu te da te ni na koji način neću ugroziti. Ako nisi, ovo je samo blaži oblik ovog: Pre 4 sati, pilip88 je napisao: Ne kapiram potrebu da se prelazi u suprotan smer, nisam lažni moralista, često sam u prekršaju ( brzina kolima i motorom, preticanje na punu motorom kada mislim da ne ugrozavam nikoga ) ali zaista ne vidim potrebu da kolima zauzimam dve trake ili da vozim u levoj Čoveče, u istoj rečenici kritikuješ jedno ponašanje, kažeš da nisi lažni moralista, i odmah zatim kažeš kako ti kršiš zakon kad ti smatraš da je to u redu?? Pri tome, to što kritikuješ se ne odvija kad u blizini ima drugih učesnika u saobraćaju (sa eventualnim izuzetkom Satelisovog primera), a to što radiš je bukvalno na metar od drugih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...