Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 413 postova

Posto ovo govedo bradato forsira kruzne tokove, jebo ga pas, vodite racuna ili izbegavati koliko moze jer se sa majmunima ne moze izaci na kraj. Isao sam iz prvaca Ybc ka Pariske komune i snimim majmuna iz pravca starog Mercatora da nece stati i da nisam namotao na razdelno ostrvo udario bi me. I to majmun sve vreme drzi telefon ,seme mu ***em.

• Tužan 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 8409 postova
  • Motocikl: TDM 900

Mene dve stvari nerviraju. Prelazak u suprotnu traku kad obilaze vozila i to nedavanja migavaca... 

Čekam da se uključim na glavni put, vidim auto i čekam ga da prođe. Ma jok, upali migavac neposredredno ili u toku skretanja. Pa da li si toliko malouman?

Ima još jedna stvar, koju sam primetio... A ovo je možda dobra informacija za sve koji voze motor... Idem glavnim putem i vidim auto koji treba da se isključi sa puta. Blicnem mu jer ga puštam... Ništa. Blicnem opet, ništa... Gledam u glavu vozača i ja ne znam gde je taj čovek? O čemu misli, gde gleda, ali činjenica je da on ne konstatuje mene i blicanje. Pa gde onda da vidi motor? Da se naježi čovek.

Promenio član Alekre
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 3168 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Sta je ovo po gradu, ili voze ko da su jedini ali su bez farova 

Ova curka je krenula bas ono naglo, mnogo drugačije izgleda uživo, kad sam je prosao izletela je, uletela iza, vozila mi na metar, blica, svira, kad sam stao malo gore iznad svirala i pokazuje rukama, tacno treba nesto sa rol barom i udri. 

• Sviđa mi se 4

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: liberty 125, beverly 250.......

Naravno, linije i upozorenje da si prišao blizu kolima ispred, to sam i ja ugasio, ali sam ostavio da priča kada se auto ispred tebe pomeri.....
Zna da bude korisno.

Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka

pre 6 minuta, dule2812 je napisao:

@RankoBg87

Дај и задњу да видимо и то махање 😀

Nisam je jos provukao, moram da skidam panoramu al nikako da stignem, mozda cu za vikend. 

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 9756 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Koje ba skidanje panorame.....zajebavate vas dvoje :popovanje:

Instalacija za zadnju kameru ili P senzore ili napajanje zike..... može putovati odmah iznad keder gume gore ka plafonu ....to je jedna opcija.

Druga opcija je da se skinu plasticni pragovi i tuda položi tj postavi instalacija skroz do pozadi.

A ja ne znam šta je lani odradjeno...kakvi crno skidanje panorame...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Nisam rekao zbog kamere 🤣

Otkacila se zavesa pa moram to da resim a kad skidam onda cu lepo da provucem sa ostalim kablovima. 

Ne znam jesam ja lud ili ostali. 

Koji je ljudima u glavi i gde koji djavo žuri da vozi zaustavnom, od Laste do Bežanije nema ko ne vozi zaustavnom, od Punta do autobusa, posle toga se vratim obilaznicom, tamo isto, znaci auto put i lagano voze zaustavnom. 

Ovo sto sam video za sat i po vremena, za oduzimanje dozvole, novcaano, al naravno da od toga posla nema ništa. 

Na bulevaru kreten s kombijem mi dosao do vrata, prosao na stop i jos se buni sto mu sviram i da vidi da sam na 20cm od njega. 

Treba taj reset definitivno. 

Promenio član RankoBg87
  • Podržavam 1

• Drug član, 1304 postova
  • Motocikl: Uly

U NS pada kiša... Onako, malo jače... Morao sam da odvezem jedno dete na trening pa drugo na čas...

Više upaljenih 4 migavca i vrhunsku bolekurciju za ostale učesnike u saobraćaju u životu nisam video!!!

Dakle voze, voze, voze, i samo stanu u sred trake gde god da im odgovara misleći da ih 4 migavca čine nevidljivim...

Stra-šno   :lud:

• Sviđa mi se 1

Imao sam slicnu situaciju skoro, gospođa ispred mene, vozi i samo stade, nit desni migavac ni sva 4, samo stala, nas par iza stoji i ne veruje sta bi. 

• Svrati ponekad, 344 postova
  • Motocikl: V-Strom DLA 650
10 minutes ago, RankoBg87 said:

Imao sam slicnu situaciju skoro, gospođa ispred mene, vozi i samo stade, nit desni migavac ni sva 4, samo stala, nas par iza stoji i ne veruje sta bi. 

WWW.GOOGLE.RS

Пронађите локална предузећа, погледајте мапе и преузмите упутства за вожњу у Google мапама.

Skretanje od bubnja na kružni put, ja na motoru, ispred mene auto bez migavaca ili bilo čega samo staje, ali na razdelnu liniju između trake za levo i suprotnog smera. I ne mrda, dvoje u autu. Napravio sam luk, obišao i gas. Mislim da umesto motora treba voziti oklopna vozila kao u pobesnelom maksu s obzirom na to kako se situacija u saobraćaju pogoršava.

• Sviđa mi se 1

Ovo nije jedna/jedno/jedan stvor, ovo je čitava armija bahatih bolekurcovića koji, ama baš ni malo, ne brinu o drugima. 

Krajnje je vreme da se ide iz ove zemlje, ili bar da se normalni povuku iz gradova na selo... Izgubili smo kulturu i poštovanje za sva vremena.

• Sviđa mi se 3

Jesam na selu i nista nije bolje, tu je tek haos, retko ko ide dalje pa zaborave kako da se ponašaju, parkiranje ispred prodavnice na vrata, mrzi me da otvaram kapiju neka ga na putu i tako te stvari. 

Uzeti neki džip, izuciti pravilnik dobro I samo udri. 

• Tužan 1

Znam da nema rešenja, u pravu si, nego sam onako bez razmišljanja istres'o ono što mi je palo na pamet...

Izdržaću ja bez problema još koju deceniju koliko mi Bog dragi podari ali mi je dece žao. Kako moje, podjednako tako i druge dece koja su naučena osnovama poštovanja i ponašanja.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja