Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 2996 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Danas me udari gospođa na semaforu od pozadi, bukvalno gledam u retrovizor i vidim kako se priblizava, njih dve u kolima pricaju, udari me i vraca se u rikverc, izlazim a ona, pa jesam li ja to udarila 🤦‍♂️

Spala malo farba i ostalo se cini ok, uzeo sam 100e a ona ima fino stete, c3 ili c2 sta ce ima manje. 

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 92 postova
  • Motocikl: liberty 125, beverly 250.......

Na žalost, ništa novo....
Gleda se telefon, šalju se poruke...

Bez ikakvog kočenja

Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 512 postova
  • Motocikl: k9

Pre dva dana stanem na trotoar da iskucam poruku, da ne stojim na ulici, da me neko ne zabode. Posle minut me curka udara u zadnji deo. Malo, nije strasno. Strasno je sto ona nije svesna da me je udarila. Ja izaso, stojim pored njenih vrata i cekam da izadje. Ona me gleda i pita dal ja nju cekam, da hocu nesto da joj kazem?! Kazem: udarila si u moj auto. Ona izgubljena pita jel stvarno. Nema pojma . Debil. Nudi mi 20e. Samo sam se okrenuo i otisao, da joj ne bih lupio samar.

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 92 postova
  • Motocikl: liberty 125, beverly 250.......
Moram definitivno da nabavim ove kamerice.
U ovoj džungli od saobraćaja i nekulture, kamere su obavezni deo opreme.

Sada više nisu ni toliko nedostupne po ceni, ovakva kao moja je sada na KP oko 120€

Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 1

pre 36 minuta, ske je napisao:

Pre dva dana stanem na trotoar da iskucam poruku, da ne stojim na ulici, da me neko ne zabode. Posle minut me curka udara u zadnji deo. Malo, nije strasno. Strasno je sto ona nije svesna da me je udarila. Ja izaso, stojim pored njenih vrata i cekam da izadje. Ona me gleda i pita dal ja nju cekam, da hocu nesto da joj kazem?! Kazem: udarila si u moj auto. Ona izgubljena pita jel stvarno. Nema pojma . Debil. Nudi mi 20e. Samo sam se okrenuo i otisao, da joj ne bih lupio samar.

Isto ko i ova danas, jesam li ja to udarila? 

Definitivno cu menjam i da uzmem sa zadnjom. 

• Zainteresovan, 512 postova
  • Motocikl: k9

Posle ovog mog slucaja sam pomislio da montiram kuku. Meni ona ne sluzi nicemu jer nikad ne vucem prikolicu, ali u ovoj situaciji bi me spasla

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Sto najgore, bio neki dr mr kod Vlade na onoj radionici i prica. 

Obrni okreni ako udarite pesaka vi ste krivi, npr ograničenje 50, zaustavni put 20 metara, vreme reakcije ovo ono i vi ga udarite, znaci niste bili skoncentrisani na voznju. 

Svasta nesto napriča i ispade da samo se moze izvuci ako se neko bukvalno baci na auto na dva metra ispred vas. 

Nema ni onog, sta on traži tu a nije mu dozvoljeno. 

• 4_tocka_i_karoserija, 2347 postova
  • Motocikl: -
Pre 9 sati, RankoBg87 je napisao:

Sto najgore, bio neki dr mr kod Vlade na onoj radionici i prica. 

Obrni okreni ako udarite pesaka vi ste krivi, npr ograničenje 50, zaustavni put 20 metara, vreme reakcije ovo ono i vi ga udarite, znaci niste bili skoncentrisani na voznju. 

Svasta nesto napriča i ispade da samo se moze izvuci ako se neko bukvalno baci na auto na dva metra ispred vas. 

Nema ni onog, sta on traži tu a nije mu dozvoljeno. 

Apsolutno nije istina.

Često sam slušao tako neke stručnjake koji tvrde da moraš da voziš kao da će pešak u svakom momentu da padne s drveta, a znam za nekoliko slučajeva (srećom bez smrtnih) koji govore da je u praksi potpuno drugačije, i po njima, van pešačkog, mrka kapa da vozač bude kriv.

Na snimku od @the_doctor se vidi da je par stotina metara niže pešačka pasarela.
Ne želim nikom da to uopšte doživi, ali teško da bi bio kriv.

• Sviđa mi se 4

• Integrisan, 9716 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

To za pešake i nas vozače može bit hebeno, ma da često budem i ja taj pešak kad nema smisla ići kolima par 100m.

Uzajamno poštovanje mora postojati, tako valjda treba za sve biti.

Ako nema poštovanja, osnovne kulture....sve se svede na hebem ti užu i širu familiju i tad su svi u pravu tj vidan je prostakluk.

Pešak mora znati prvo i osnovno da kad stupa na kolovoz u smislu prelaska druma.....mora se očima i ušima i 6im čulom uveriti da taj manevar nikog neće ugroziti oko sebe bez obzira imao il nemao pešački prelaz ispred sebe.

Zakon mu dozvoljava da predje drum na bezbedan način ako u blizini od xxx metara nema pešački prelaz jasno označen.

Takođe, ako ispred sebe ima pešački prelaz, zakon mu ne dozvoljava da predje drum kako mu se ćefne već se opet mora svim čulima uveriti da je bezbedno za izvršiti manevar.

Kontak očima mora postojati između pasaka i avtomobiliste, tad se ceni situacija biti ili ne biti....krenuti preko il kočiti te pustiti.

Lično sam se susreo sa dosta Ok pešaka. Ima degenerika kojih bi slatko zveknuo branikom.

Koji god da smo oblik na drumu.... pamet u glavu.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 5

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja