cezarpa 11506 Napisano Petak u 19:48 Ne silazi, 2391 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Cuvajte se i zena vozaca.Jutros mi jedna na njeno crveno ,proletela ispred nosa.Jos sa leve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9751 Napisano Subota u 12:41 4_tocka_i_karoserija, 2053 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, cezarpa je napisao: Jutros mi jedna na njeno crveno Sinoć, oko ponoći, stojim na semaforu Birčaninova-Kneza Miloša, ispred mene žuta Panda, oboje idemo levo, prema Mostaru. Pali se zeleno, krećemo, sledeća raskrsnica (ne znam kako se zove ulica) nas čeka crveno, kočim, stajem, Panda prolazi kroz crveno bez usporavanja!!!??? Bukvalno otvorenih usta blenem za njom (ženski rod je od Pande, nisam video vozača). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16789 Napisano Subota u 13:17 Misbehave Responsibly, 1689 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan On 3/14/2025 at 7:39 PM, Satelis said: Jučerašnji dan može se zabeležiti kao drugi rodjendan, za malo da izginem. .... Da, ovo treba s'vremena na vreme zanavljati kao poruku zbog ljudi novih u ovoj pasiji. Hvatao me je i biblijski potop na drumu bar dva puta ali ništa nije tako opasno kao ti iznenadni bočni udari vetra. Čak i natovaren motocikl sa saputnikom vetar u trenu pomeri bočno i za više od pola metra. Nadvožnjaci kroz planinski kraj, useci u reljefu i sl. kao i gola ravnica su najkritičniji. Položaj motocikla u traci u takvim situacijama kao i prilagođena (smanjena) brzina su najvažniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8731 Napisano Subota u 16:03 Ne silazi, 2246 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zaludan je napisao: Sinoć, oko ponoći, stojim na semaforu Birčaninova-Kneza Miloša, ispred mene žuta Panda, oboje idemo levo, prema Mostaru. Pali se zeleno, krećemo, sledeća raskrsnica (ne znam kako se zove ulica) nas čeka crveno, kočim, stajem, Panda prolazi kroz crveno bez usporavanja!!!??? Bukvalno otvorenih usta blenem za njom (ženski rod je od Pande, nisam video vozača). Odseče me bre..ja juče prošao,pošto sam se muvao po BG-u(žuta Panda)...kad ukapiram da je bilo oko ponoći.Idi bre Zaludan...znam da nigde nije bilo proslaka kroz crveno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9751 Napisano Subota u 16:22 4_tocka_i_karoserija, 2053 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Žaksi je napisao: Odseče me bre..ja juče prošao,pošto sam se muvao po BG-u(žuta Panda)...kad ukapiram da je bilo oko ponoći.Idi bre Zaludan...znam da nigde nije bilo proslaka kroz crveno. Ne znam ja ko je. Ja lepo kažem da nisam video vozača 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11506 Napisano Subota u 16:49 Ne silazi, 2391 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mozda postoje cak dve zute Pande? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2389 Napisano Subota u 17:07 Drug član, 779 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je kume...... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11506 Napisano Subota u 19:06 Ne silazi, 2391 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da Zaksijev auto nije video crveno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajkokobajko 75 Napisano pre 15 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa punjenjem gaća u punoj brzini, verovatno se nikom nikad neće desiti ali voleo bih da ga podelim. Lep letnji dan, pusta magistrala nailazim da preteknem retkog vozača ispred. Medjutim, on se neda. Ne udari mi na ego i ja ga pustim da krči put predamnom. Lepo smo obojica nagazili, da bi u jednom trenutku lik uspeo da kovitlacom vazduha koji se pravi iza njega izvuče iz nekog žbunja onaj heljumski balon u obliku neke životinje koja natrčava ispred mene... U momentu sam se pomirio sa sudbinom i samo pustio gas. Bez kočenja. Udaram pa šta bude. Kakvo olakšanje kad sam video balon iza sebe kako skakuće po putu. Kakva moša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...