Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure
12 minutes ago, Pedja1971 said:

Беммумтр, Србин сам и националиста, али одавде до Италије, Аустрије, Словеније и назад, 2 и кусур хиљаде км, нико ми аблендовао ни свирнуо није... А овде... бемлига, с опроштењем... шта нам се збива.

Svaki put kada odem preko isto! Odem do Italije sve super, kako se približim Beogradu postaje strašno.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 7423 postova
  • Motocikl: TDM 900

Jutros sam napljuvao jednog balvana u Fordu. Parkira se čovek haubom direktno na ulaz u vrtić. A ulaz nije širok, kapija sa padom pa više liči na rampu. Ujutro, svi ostavljaju decu i vrte se oko usranog Forda. Svašta sam mu rekao. Nije smeo da izađe iz auta. Ko ga bre vaspita tako, to nije stvar saobraćajnog prekraja već više od toga. Da ljudu moraju kolicima i decom u rukama da ga zaobilaze i da on izađe i vode svoje dece po cenu svih ostalih. Kako li će taj to dete vaspita tek. Ma kakva kazna, motka i po grbini.

Promenio član Alekre
  • Sviđa mi se 4
  • Podržavam 6

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova

Na zalost zivim iznad prodavnice a odmah je i obdaniste cega sam se ja tu nagledao da ne poverujete.

Kada dodju "gospoda" kako muskog tako i zenskog pola pa kamiondzije i kombiji koji istovaruju robu u prodavnicu,pored prodavnice je i posta to je za nepoverovati :(

• Integrisan, 9315 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 9 sati, drmilan_ je napisao:

Moja u 6om mesecu izasla od frizerke, i slosilo joj se i krene da pada i udari glavom o drvo ispred sebe. Zove me place, od tad nije vozila auto dok evo mali nije napunio jedno 4 meseca. U Austriji je zabranjeno da trudnice voze auto posle 6-7 meseca, nemoj me drzati za rec, bas zbog tih stvari ili ne daj boze udesa..

Hebeno je to, može se nagrditi za čas.

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
pre 57 minuta, Alekre je napisao:

Kako li će taj to dete vaspita tek.

Kad odes na more na plazu pa pogledas i poslusas oko sebe,e tako.

• Sviđa mi se 3

Pre sat vremena, Alekre je napisao:

Jutros sam napljuvao jednog balvana u Fordu. Parkira se čovek haubom direktno na ulaz u vrtić. A ulaz nije širok, kapija sa padom pa više liči na rampu. Ujutro, svi ostavljaju decu i vrte se oko usranog Forda. Svašta sam mu rekao. Nije smeo da izađe iz auta. 

Da je mamlaz jeste, al da si imao srecu sto je neki plasljivac, imao si. Ne mora tako uvek da bude. Ceo grad je naoruzan, sto hladnim sto vatrenim oruzjem...A da ne pricam o ovima sto su po ceo dan u borilackim salama i teretani...

• Svrati ponekad, 151 postova
  • Motocikl: Kymco Visa

Znam da je smešno naspram svega što se dešava, ali me užasno nervira nekultura vizača u smislu nedavanja žmigavca. Užasno mrzim kada sam na skuteru i gospoda reše da se uvale ispred mene a ja treba da zovem Milana Tarota i pretpostavim šta je ko namerio. Sinoć na autoputu, prelazak gazele, za 2min 8 promena traka, 1 auto dao žmigavac.

A ni kolege na motorima nisu ništa bolje, baja na skuteru iz desne u krajnju levu kao muva, naravno i yo je redovna pojava.

Promenio član astmario
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 2497 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
48 minutes ago, astmario said:

Znam da je smešno naspram svega što se dešava, ali me užasno nervira nekultura vizača u smislu nedavanja žmigavca. Užasno mrzim kada sam na skuteru i gospoda reše da se uvale ispred mene a ja treba da zovem Milana Tarota i pretpostavim šta je ko namerio. Sinoć na autoputu, prelazak gazele, za 2min 8 promena traka, 1 auto dao žmigavac.

A ni kolege na motorima nisu ništa bolje, baja na skuteru iz desne u krajnju levu kao muva, naravno i yo je redovna pojava.

Tamo cete jos malo biti ko u Indiji, navikavajte se polako 😀

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• -, 1755 postova
  • Motocikl: /
15 hours ago, Jupiter said:

Piše, deonicu puta ___, u dužini od ___, vozilo je prešlo za ___, kretalo se brzinom prosečnom ___. 

Koja deonica? I jel neki jaci prosek, ne verujem da su slali za 135-140 npr?

• Drug član, 476 postova
  • Motocikl: V2- americki

Dve nedelje nisam se vozio i hajde prekjuce da djiram. Nisam ni zagrejao masinu, krenem da obilazim auto odmah po izlasku iz krivine, brzina oko 70-80 ispred na 100 met drugi auto. Pravim pocetnicku gresku, konj, ne gledam u retrovizor.:grr: Mislim pogledao sam u njega nekih pet do deset sekundi ranije imao auto daaleko. Elem dolazim do pola auta ,zauzeo pola preticajne trake kad nesto vristeci umalo me ne zakaci, prosao na 20 cm od mene skoro hvatajuci bankinu:maloljut:. Konjina je obisla auto iza mene i videla je da sam krenuo u preticanje al on je vizac R-a. Mislim da sam skoro pisnuo u tom trenu,🙏 sreca sam zadrzao pravac i brzinu i izvrsio radnju do kraja. Nakon 200 metara baja(Markez,Rosi,Banjaja...) naglo koci i skrece ulevo. Elem napaljena klincina koja nema godina koliko ja dozvolu a 🤔ako ovako nastavi nazalost tesko i da ce.

PS- svako ko kaze da je glasan auspuh stavljen zbog sigurnostu je idiot, kompletan idiot:tras2:

Promenio član vex
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 5

• Drug član, 1837 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

U poslednje vreme sam primetio povecan broj starih mercedesa A klase na putevima, najblaze sto mogu reci je da voze jako cudno, izvode neke neocekivane radnje u saobracaju, nesto slicno kao pancevci a nisu pancevci :lol2:

• Haha 2

• Drug član, 1294 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
Pre 2 sati, cezarpa je napisao:

Pancevci???Nisi ti video Kovince i Vrscane.

svako ima svoje Rumljane

• Haha 9

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
14 hours ago, vex said:

PS- svako ko kaze da je glasan auspuh stavljen zbog sigurnostu je idiot, kompletan idiot:tras2:

80 % motorista ovde to kaze

• Haha 1

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre 19 sati, h0use je napisao:

Nije saobraćaj, ali jeste seljačenje bahatih mamlaza. 
Treba sve ove peškire skupiti i zapaliti.

https://www.instagram.com/p/C8zxBaHs5PD/

Nije mi jasno,otisao si na more da se odmoris ili da se provedes,i pozicioniras se da te preskacu,da gaze po tvom peskiru,da te zatrpavaju peskom kad prodju pored tebe. 

Samo 200 metara levo ili desno imas parce prazne plaze da uzivas ko covek u miru i tisini.

• Podržavam 2

• Drug član, 476 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 2 sati, Darko Mihajlovic je napisao:

80 % motorista ovde to kaze

Najaci su oni sa do 600 ccm, ubedjeni da db killer smanjuje snagu i do 50 ks🤣

• nekrunisani kralj moto cigana, 3201 postova
  • Motocikl: 4x4
Pre 1 sat, tloken je napisao:

Ja bih pre zapalio lezaljke ovima sto ih iznajmljuju za 40+ evra.

40+ gde? 

• Integrisan, 5072 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Mislio sam da se ovo danas vise ne moze dogoditi kad ono...

N1INFO.RS

Radovan Đenadić iz Guče, koji tvrdi da je u sredu uveče bio žrtva stravične policijske torture službenika MUP iz njegovog grada, koji su ga, kako kaže, izveli iz kafića dok je slavio sa...

• Zbunjen 1

• Drug član, 606 postova
  • Motocikl: -

Ima tu još nešto. Niko te ne tuče samo zato što nemaš ličnu.

Da ne bude zabune, treba maksimalno kazniti te policajce, ali nije ovo čitava priča.

• Sviđa mi se 1

• 4_tocka_i_karoserija, 1922 postova
  • Motocikl: -
pre 4 minuta, admiki je napisao:

Ima tu još nešto. Niko te ne tuče samo zato što nemaš ličnu.

Da ne bude zabune, treba maksimalno kazniti te policajce, ali nije ovo čitava priča.

Da, verovatno je bio bezobrazan ili tako nešto...  :/ 

Bukvalno je potpuno nevažno šta je čitava priča. Majmune kojima je uniforma dozvola za iživljavanje bih rado video u zatvoru, pa sve i da je ovaj lik ubica.

Inače, tast mi je policajac "starog kova" u penziji (odavno), čija zvezda je zasijala kad je izvukao čoveka iz auta kroz prozor "jer je bio bezobrazan", i njemu sam više puta rekao - takvima je mesto u zatvoru, a ne u državnoj službi.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja