RankoBg87 2682 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E vala stvarno ne znam koja fora sa telefonom kad onako drze, danas ih par video. Rekoh neki dan da su najgori ovi sa skuterima pa me lincovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim te sto tako pricaju na telefon,iritiraju me koliko i ovi sto se u busu krste kad prodjemo crkvu. Znaci uvesti smrtnu kaznu za takvo pricanje telefonomJa sam za. Ko u pastetu sto kaze Sharky 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9477 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan To se zove kolektivna hipnoza. Ranije je in bilo sedeti u kolima gornjim delom tela između sedišta, da čelo bude u ravni sa unutrašnji retrovizorom. I gotovo svi su tako sedeli! Sada su glumci, pozeri za volanom našli novu poziciju... Ovo sa telefonom koji drže kao namazano parče leba, što reče @Sharky - Alex je baš uzelo maha. Zna li se nešto što vozači skutera voze sa nogama spuštenim do asfalta?! To sam pitanje postavio pre neku godinu ali ne dobih smislen odgovor... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa brzi su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10989 Napisano Octobar 20, 2023 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Vozaci skutera sa spustenim nogama,verovatno slabo drze ravnotezu.Plase se pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad voze pun gas izmedju auta gledaju da ih neko pokupi ili zakace negde ili nemaju kocnice pa koče nogama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 20, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, bajker71 je napisao: Ovo sa telefonom koji drže kao namazano parče leba Znaci, kad god vidim nekog da drzi tako telefon ja se setim tebe kad si nam to pricao na izletu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sto voze 50cc pomazu motoricu da krene...nogicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Octobar 20, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Skuterasi voze sa spustenim nogama jer mogu Na motoru je to nezgodno Ne znam zasto to rade Ja spustim noge samo ako sam resio da se negde provucem gde mozda i ne bih trebao, pa se krecem nekom minimalnom brzinom i onda se nogama "pomazem, kao da koracam" Ne vozim sa spustenim nogama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Octobar 21, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Juče ceo dan na motoru, skoro 700 km (675), i ni jedna kritična situacija ! Ima nade za nas ! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 21, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si vozio po Bosni 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Octobar 21, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Blaza je napisao: Juče ceo dan na motoru, skoro 700 km (675), i ni jedna kritična situacija ! Ima nade za nas ! Meni to kad se desi, stanem, ustinem se da vidim da slucajno nije san. Salu na stranu, imao sam par situacija da ljudi hoce da izadju iz sporedne ulice/puta. Jako je bitno da smo dobro pozicionirani u tom momentu. O brzini da ne govorim. Pogled u prednje tockove pa u vozaca. Krenu da izlaze, malo se mrdnem i skapiraju me. Ima vise onih koji obracaju paznju od onih koje zabole. Samo jos mnogoo treba poraditi na podizanju svesti o bezbednosti u saobracaju... Neki dan kamion ispred mene uredno skrece levo, dao covek zmigavac na vreme, kako on skrece ja nastavljam pravo, tek sto sam ga prosao, detonacija, udar vazduha u mene, puce mu guma. Pišti levo uvo, ogluveh. Sad me strah na semaforu stati paralelno s kamionom... Najbitnije, pogotovo u gradskoj voznji je sa da se uvek ima prostora za blagovremenu reakciju, tako je najbezbednije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Octobar 21, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ranko, bilo je od ujutro Bgd, pa Srbija, pa Srpska, pa Federacija. I nazad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 21, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan neko pisao da mu klinac na bajsu izleteo ili tako nesto. Nije mi jasno gde zuri, svirao sam mu, psovao sam sve redom ma ni da me pogledao. https://youtu.be/WtfUTiqbWU0?si=u6RyY9FfkXIg4UMt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Octobar 21, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Blaza je napisao: Juče ceo dan na motoru, skoro 700 km (675), i ni jedna kritična situacija ! Ima nade za nas ! To jedino ako si stavio motor na prikolicu tih 700km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10989 Napisano Octobar 21, 2023 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Danas u automobilu po gradu dva izletanja uz ne postovanje prvenstva,zavrseno uz moje kocenje i sirenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Octobar 23, 2023 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim običan dan. Nije bitno da li je trougao ili prvenstvo uspori na raskrsnicama. Muka mi je od izletanja ljudi,kao muva bez glave. Gde se toliko žuri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravili na liniju preglednosti a kad izlete obavezno cela hauba izadje posto gospodu mrzi da se malo nagne napred iz sedista da osmotri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3354 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1361 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan On 10/21/2023 at 1:05 PM, RankoBg87 said: Neki dan neko pisao da mu klinac na bajsu izleteo ili tako nesto. Nije mi jasno gde zuri, svirao sam mu, psovao sam sve redom ma ni da me pogledao. https://youtu.be/WtfUTiqbWU0?si=u6RyY9FfkXIg4UMt Sto zaobidje opela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bezim od korozije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3354 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1361 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan To je uredu, al valja i decu zaobilaziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nece decu korozija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 24, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu mesta preko metar, gazio sam liniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8407 Napisano Octobar 24, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, kimi94 je napisao: Sasvim običan dan. Nije bitno da li je trougao ili prvenstvo uspori na raskrsnicama. Muka mi je od izletanja ljudi,kao muva bez glave. Gde se toliko žuri? Mislim da to više uopšte nije stvar žurbe već se odomaćilo da je sasvim normalno da se izađe iz sporedne ulice/sa parkinga ako procene da onaj ko je na glavnom putu ima vremena da prikoči. Ako obratite pažnju (ako imate prilike), videćete da se 90% ljudi tako uključuje - ja živim uz Ibarsku i to gledam svakodnevno. Bukvalno, ljudima je sasvim normalno da izlaze na Ibarsku tako što teraju one koji su već na njoj da uspore - ono, ne baš da bude izletanje, već "samo" da onaj ko ima prednost mora da uspori. To je praktično opšteprihvaćeno ponašanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Octobar 24, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sebicnost i samozivost povezani sa bezobrazlukom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...