Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 3159 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Pašče preko ruke, a cigara u onoj sto drzi volan, klasika!

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 524 postova
  • Motocikl: k9

e zbog ovakvih mi je zao sto nemam neki Aleko sa rol barovima. Debil. Jos ovaj hoce lepo da ga nauci da ne ubije nekog sutra, ali debil kaze da mu ne treba objasnjenje. Debil:grr:

Promenio član ske

• Drug član, 1610 postova
  • Motocikl: SMC 300

Zna on gde je pogresio , sujeta i nevaspitanje mu ne dozvoljavaju da jednostavno kaze izvini...

Promenio član slave74
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 165 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer

Sto je najgore, vecina i ne zna da su napravili gresku + ko si ti da mi kazes da sam ja pogresio... Ne mozes ti toj osobi ni objasniti jer nece da cuje uopste

• Sviđa mi se 2

• 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova
  • Motocikl: -
Pre 2 sati, slave74 je napisao:

Zna on gde je pogresio , sujeta i ne vaspitanje mu ne dozvoljavaju da jednostavno kaze izvini...

Nisam ja baš siguran da zna. Iskreno, sve više sam ubeđen da, od kad je vozački ispit relativno skup, svako ko plati može da prođe.

• Podržavam 1

• -, 1904 postova
  • Motocikl: /

Jel znate vi kod mene u firmi (ne samo kod mene, u svim firmama) kolko je ovakvih vozaca profesionalaca sto smatraju da u ovakvim ulicicama "imaju prednost jer voze pravo"... 

I ne postoji sansa da mu dokazes da nije u pravu :lud:

• Podržavam 2

• Ne silazi, 2416 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
Pre sat vremena, cezarpa je napisao:

Ma to je zbog mecke.Misle da su uhvatili boga za ....

Ja se ne bih zezao sa ovom izjavom.Zbog gore navedenog,a izgovoreno ženskom vozaču,osuđen sam na novčanu kaznu.

• Haha 2

• moto merkat °°, 5030 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD
Pre 2 sati, zaludan je napisao:

Nisam ja baš siguran da zna. Iskreno, sve više sam ubeđen da, od kad je vozački ispit relativno skup, svako ko plati može da prođe.

Fotografski se secam izjave okanovica (eksperta za nista)  "sada kada bude vozacki skup vise ce vozaci ceniti dozvolu" 

Niko mu nije rekao da 95% mladih koji polazu roditelji im placaju (kao i meni sto su) pa ne mogu imati osecaj koliko kosta i samo se povecao broj onih koji bi i naucili ali ne mogu da priuste, kao i skolovanje (pravo ne ovo sagamega). 

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 570 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre sat vremena, gebee&co je napisao:

Ja se ne bih zezao sa ovom izjavom.Zbog gore navedenog,a izgovoreno ženskom vozaču,osuđen sam na novčanu kaznu.

Ja sam gdji koja me omlatila sa vespe rekao- vama zenama retrovizor sluzi samo da se sminkate. Nije me tuzila:kafa:

• Ne silazi, 2957 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Ja sam rekao kolegama kad je prolazila zena vozac:

Sklanjaj se ne zna da vozi.

Sledi povlacenje rucne,i streljanje pogledom i recima:

Sta ste rekli?

Mislio sam da ce da izadje iz vozila i udari mi samar.Toliko je bila besna.

pre 11 minuta, vex je napisao:

Ja sam gdji koja me omlatila sa vespe rekao- vama zenama retrovizor sluzi samo da se sminkate. Nije me tuzila:kafa:

Pa bio si šarmantniji od mene.

Pre 11 sati, cezarpa je napisao:

Licno si rekao to nekoj zeni vozacu?

Svojim autom me je ugrozila u sao braćaju,pritom me je pitala,gde sam pošao,onda je pala zavesa.......i tako,platih.

• Haha 1

• Drug član, 410 postova

U Kraljevu njih 30tak položilo vozački na mufte, i onda odakle toliko retarda u saobraćaju.

Neka i po drugim većim gradovima prodje i 10tak eto ozbiljne cifre.

• Drug član, 1298 postova
  • Motocikl: Uly
On 22. 7. 2023. at 21:55, cezarpa je napisao:

Sta ocekivati od glupace u dobrom autu? Obavezno je i telefon u ruci, i mozda naocari za sunce.

Neki dan bilo, al' me ovo podsetilo da napišem...

Zbog srušenih stabala parking u firmi je bio zatvoren trakom, pored trake stoji jedan policajac i nekoliko njih iz obezbeđenja a na parkingu radnici motornim testerama sređuju ono što se srušilo da može da se odnese. Nikog ne puštaju ali na parkingu ima nekoliko vozila radnika iz noćne smene koji su tu parkirali dan pre, pre nevremena.

Stiže nabeđena ribetina u nekom X bmw (ili beše neki G merc) i pravo na traku da je pokida. Obezbeđenje je vraća nazad, radnici sa motorkama dižu testere u vis da joj signaliziraju da rade al' ona jok. Ona bi da parkira. Naočare za sunce su tu iako je jako oblačno i tmurno vreme, i kroz otvoren prozor viče da je puste, jer - "kako su svi ovi parkirali." Gledam i ne verujem... Kreće unazad, reko' OK, shvatila je, kad ona dolazi do policajca, izlazi iz auta, nosi neki ogroman telefon sa još većom zaštitnom maskom koji u onim malim šakicama izgleda kao 13" tablet i počinje da viče i da se svađa! "Ima da me puste, ko su ovi, kako oni mogu, hoću da znam ko može a ja ne mogu, je l' čujete bre, sklanjaj to da prođem" i slično... Policajac posle 5sec pokušaja da objasni kreće da se smeje, sve jače i jače, iskreno, a onda počinju i ovi iz obezbeđenja i radnici da joj se smeju. Niko ništa ne priča i ne objašnjava, samo se smeju. Popišana ulazi u 'džip' i demonstrativno odlazi dalje...

Svet danas ili Srbija danas ?

• Sviđa mi se 5
  • Haha 8

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser
58 minutes ago, PremieRacing said:

Neki dan bilo, al' me ovo podsetilo da napišem...

Zbog srušenih stabala parking u firmi je bio zatvoren trakom, pored trake stoji jedan policajac i nekoliko njih iz obezbeđenja a na parkingu radnici motornim testerama sređuju ono što se srušilo da može da se odnese. Nikog ne puštaju ali na parkingu ima nekoliko vozila radnika iz noćne smene koji su tu parkirali dan pre, pre nevremena.

Stiže nabeđena ribetina u nekom X bmw (ili beše neki G merc) i pravo na traku da je pokida. Obezbeđenje je vraća nazad, radnici sa motorkama dižu testere u vis da joj signaliziraju da rade al' ona jok. Ona bi da parkira. Naočare za sunce su tu iako je jako oblačno i tmurno vreme, i kroz otvoren prozor viče da je puste, jer - "kako su svi ovi parkirali." Gledam i ne verujem... Kreće unazad, reko' OK, shvatila je, kad ona dolazi do policajca, izlazi iz auta, nosi neki ogroman telefon sa još većom zaštitnom maskom koji u onim malim šakicama izgleda kao 13" tablet i počinje da viče i da se svađa! "Ima da me puste, ko su ovi, kako oni mogu, hoću da znam ko može a ja ne mogu, je l' čujete bre, sklanjaj to da prođem" i slično... Policajac posle 5sec pokušaja da objasni kreće da se smeje, sve jače i jače, iskreno, a onda počinju i ovi iz obezbeđenja i radnici da joj se smeju. Niko ništa ne priča i ne objašnjava, samo se smeju. Popišana ulazi u 'džip' i demonstrativno odlazi dalje...

Svet danas ili Srbija danas ?

Pod hitno da se uradi studija da li silikon iz usana curi u mozdanu supljinu kod takvih.

• Haha 4
  • Podržavam 1

• Braveheart, 733 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Voge SR3,Aprilia Pegaso 650.
On 7/25/2023 at 3:32 PM, mickeyZ said:

U Kraljevu njih 30tak položilo vozački na mufte, i onda odakle toliko retarda u saobraćaju.

Neka i po drugim većim gradovima prodje i 10tak eto ozbiljne cifre.

Ma broj tih koji su položili na mufte i preko tzv. veze, je po meni abnormalno veliki...

Jer ovo je Srbija i teorija zavere su ovde kao dobar dan, smatra se da ako nemas vezu oborice te sigurno, jer svi tvrde kako auto skola uzima lovu...

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 456 postova
  • Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750

RTCG.ME

Ekipa TVCG bila je preksinoć sa interventnom policijom u Budvi. U tom gradu trenutno je oko 130.000 građana, a policija, kažu ima pune ruke posla, naročito tokom vikenda i ranih jutarnjih sati.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja