Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Ne silazi, 2189 postova
  • Motocikl: Benelli

Ja sam rekao kolegama kad je prolazila zena vozac:

Sklanjaj se ne zna da vozi.

Sledi povlacenje rucne,i streljanje pogledom i recima:

Sta ste rekli?

Mislio sam da ce da izadje iz vozila i udari mi samar.Toliko je bila besna.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2104 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
pre 11 minuta, vex je napisao:

Ja sam gdji koja me omlatila sa vespe rekao- vama zenama retrovizor sluzi samo da se sminkate. Nije me tuzila:kafa:

Pa bio si šarmantniji od mene.

• Drug član, 2104 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
Pre 11 sati, cezarpa je napisao:

Licno si rekao to nekoj zeni vozacu?

Svojim autom me je ugrozila u sao braćaju,pritom me je pitala,gde sam pošao,onda je pala zavesa.......i tako,platih.

• Haha 1

• Zainteresovan, 307 postova

U Kraljevu njih 30tak položilo vozački na mufte, i onda odakle toliko retarda u saobraćaju.

Neka i po drugim većim gradovima prodje i 10tak eto ozbiljne cifre.

• Drug član, 1173 postova
  • Motocikl: Uly
On 22. 7. 2023. at 21:55, cezarpa je napisao:

Sta ocekivati od glupace u dobrom autu? Obavezno je i telefon u ruci, i mozda naocari za sunce.

Neki dan bilo, al' me ovo podsetilo da napišem...

Zbog srušenih stabala parking u firmi je bio zatvoren trakom, pored trake stoji jedan policajac i nekoliko njih iz obezbeđenja a na parkingu radnici motornim testerama sređuju ono što se srušilo da može da se odnese. Nikog ne puštaju ali na parkingu ima nekoliko vozila radnika iz noćne smene koji su tu parkirali dan pre, pre nevremena.

Stiže nabeđena ribetina u nekom X bmw (ili beše neki G merc) i pravo na traku da je pokida. Obezbeđenje je vraća nazad, radnici sa motorkama dižu testere u vis da joj signaliziraju da rade al' ona jok. Ona bi da parkira. Naočare za sunce su tu iako je jako oblačno i tmurno vreme, i kroz otvoren prozor viče da je puste, jer - "kako su svi ovi parkirali." Gledam i ne verujem... Kreće unazad, reko' OK, shvatila je, kad ona dolazi do policajca, izlazi iz auta, nosi neki ogroman telefon sa još većom zaštitnom maskom koji u onim malim šakicama izgleda kao 13" tablet i počinje da viče i da se svađa! "Ima da me puste, ko su ovi, kako oni mogu, hoću da znam ko može a ja ne mogu, je l' čujete bre, sklanjaj to da prođem" i slično... Policajac posle 5sec pokušaja da objasni kreće da se smeje, sve jače i jače, iskreno, a onda počinju i ovi iz obezbeđenja i radnici da joj se smeju. Niko ništa ne priča i ne objašnjava, samo se smeju. Popišana ulazi u 'džip' i demonstrativno odlazi dalje...

Svet danas ili Srbija danas ?

• Sviđa mi se 5
  • Haha 8

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser
58 minutes ago, PremieRacing said:

Neki dan bilo, al' me ovo podsetilo da napišem...

Zbog srušenih stabala parking u firmi je bio zatvoren trakom, pored trake stoji jedan policajac i nekoliko njih iz obezbeđenja a na parkingu radnici motornim testerama sređuju ono što se srušilo da može da se odnese. Nikog ne puštaju ali na parkingu ima nekoliko vozila radnika iz noćne smene koji su tu parkirali dan pre, pre nevremena.

Stiže nabeđena ribetina u nekom X bmw (ili beše neki G merc) i pravo na traku da je pokida. Obezbeđenje je vraća nazad, radnici sa motorkama dižu testere u vis da joj signaliziraju da rade al' ona jok. Ona bi da parkira. Naočare za sunce su tu iako je jako oblačno i tmurno vreme, i kroz otvoren prozor viče da je puste, jer - "kako su svi ovi parkirali." Gledam i ne verujem... Kreće unazad, reko' OK, shvatila je, kad ona dolazi do policajca, izlazi iz auta, nosi neki ogroman telefon sa još većom zaštitnom maskom koji u onim malim šakicama izgleda kao 13" tablet i počinje da viče i da se svađa! "Ima da me puste, ko su ovi, kako oni mogu, hoću da znam ko može a ja ne mogu, je l' čujete bre, sklanjaj to da prođem" i slično... Policajac posle 5sec pokušaja da objasni kreće da se smeje, sve jače i jače, iskreno, a onda počinju i ovi iz obezbeđenja i radnici da joj se smeju. Niko ništa ne priča i ne objašnjava, samo se smeju. Popišana ulazi u 'džip' i demonstrativno odlazi dalje...

Svet danas ili Srbija danas ?

Pod hitno da se uradi studija da li silikon iz usana curi u mozdanu supljinu kod takvih.

• Haha 4
  • Podržavam 1

• Braveheart, 698 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.
On 7/25/2023 at 3:32 PM, mickeyZ said:

U Kraljevu njih 30tak položilo vozački na mufte, i onda odakle toliko retarda u saobraćaju.

Neka i po drugim većim gradovima prodje i 10tak eto ozbiljne cifre.

Ma broj tih koji su položili na mufte i preko tzv. veze, je po meni abnormalno veliki...

Jer ovo je Srbija i teorija zavere su ovde kao dobar dan, smatra se da ako nemas vezu oborice te sigurno, jer svi tvrde kako auto skola uzima lovu...

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 375 postova
  • Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750

RTCG.ME

Ekipa TVCG bila je preksinoć sa interventnom policijom u Budvi. U tom gradu trenutno je oko 130.000 građana, a policija, kažu ima pune ruke posla, naročito tokom vikenda i ranih jutarnjih sati.

• 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova
  • Motocikl: -
On 4. 8. 2023. at 8:16, godovic je napisao:

RTCG.ME

Ekipa TVCG bila je preksinoć sa interventnom policijom u Budvi. U tom gradu trenutno je oko 130.000 građana, a policija, kažu ima pune ruke...

Au kakav debil...

• Drug član, 805 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

Ovo je priča o jednom moralnom babunu:

Skroz sam bio kul u glavi, opušten. Vraćao se sa jednog druženja i dobre vožnje. 

Prilazeći semaforu video sam da gospodin u poznim kodinama kucka poruku na semaforu na kom je zeleno.

Skroz sam ga lagano, bez stresa obišao, doduše desnom stranom, nije baš za pohvalu, ali... i uz put blagom sirenom dao znak da se trgne.

Medjutim, lik je odlučio da svoju sujetu pokaže u najcrnjem obliku.

Stadoh posle pored njega, pitah ga čemu to, ja kolegijalno svir svir, a on meni sec sec.

Neee, on bi se svadjao, kaže nisam te isekao, rekoh jesi i to dobro - kvalitetno...

Hvata se za kasetu, šatro vadi nešto iz nje da on meni objasni - ne reagujem.

Mirnim tonom sam mu rekao da ga treba biti sramota sede glave koju nosi na ramenima za to što laže.

Ljut je, besan je, kako ja smem da mu kažem da on laže.

Moralni babun ostaje moralni babun.

Govedo matoro.

Čuvajte se i u zdravlje.

PS:

@blackmore Brat moj bio iza, čuvao ledja. Možda bi se ovo u suprotnom i završilo drugačije.

• Sviđa mi se 10
  • Zbunjen 2

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
pre 21 minuta, the_doctor je napisao:

Ovo je priča o jednom moralnom babunu:

Skroz sam bio kul u glavi, opušten. Vraćao se sa jednog druženja i dobre vožnje. 

Prilazeći semaforu video sam da gospodin u poznim kodinama kucka poruku na semaforu na kom je zeleno.

Skroz sam ga lagano, bez stresa obišao, doduše desnom stranom, nije baš za pohvalu, ali... i uz put blagom sirenom dao znak da se trgne.

Medjutim, lik je odlučio da svoju sujetu pokaže u najcrnjem obliku.

Stadoh posle pored njega, pitah ga čemu to, ja kolegijalno svir svir, a on meni sec sec.

Neee, on bi se svadjao, kaže nisam te isekao, rekoh jesi i to dobro - kvalitetno...

Hvata se za kasetu, šatro vadi nešto iz nje da on meni objasni - ne reagujem.

Mirnim tonom sam mu rekao da ga treba biti sramota sede glave koju nosi na ramenima za to što laže.

Ljut je, besan je, kako ja smem da mu kažem da on laže.

Moralni babun ostaje moralni babun.

Govedo matoro.

Čuvajte se i u zdravlje.

PS:

@blackmore Brat moj bio iza, čuvao ledja. Možda bi se ovo u suprotnom i završilo drugačije.

Ovo je samo za batine.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 86 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20

auh. tako je mene jedan manijak, doduse bila u kolima i ne mogu da se setim razloga ali znam da je bio jos banalniji od ovoga kako si se ti "ogresio" o ovog, da me zaplasi sto sam mu ugrozila muskost jedan ceo potez tamo od nadvoznjaka ka zarkovu prema adi sekao, ubacivao se ispred mene pa naglo kocio, stanemo na semaforu a on kao polako ide u rikverc prema meni, itd, itd i sve to u krug. Bukvalno sve bahatost i psihopatija, ne znas na koga ces da naletis.

Promenio član zarumi
  • Sviđa mi se 1
  • Zbunjen 2

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Svaka vama cast na samokontroli...

U poslednjih par dana jeziva prica. 2x situacija gde blagovremeno dajem levi zmigavac ali auto iza mi se zabija u ledja i pokusava da me obidje maltene u samoj raskrnici...  :maloljut:Uglavnom kad iza sebe vidim Audi ili BMW postupam sa pojacanom opreznoscu. Vozio sam i vozim i ja jedan od navedenih auta ali stvarno ne kapiram, cemu bahacenje. Tacno treba nositi biber sprej u tank torbici.:)

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 900 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR - 2016

Bez da zalazim u detalje, nisam smeo da odreagujem iz jednog jedinog razloga, ali nije za pisanje ovako javno. Video sam da je krenuo da pušta m00da i samo sam prišao motorom da mu dam do znanja da @the_doctor nije sam. Videlo se da je bio dodano isfrustriran zbog svoje nemoći. 

Ukratko, priča kako smo upozali čoveka sa najmanjom kitom u BG-u. 

• Sviđa mi se 6
  • Hvala 1

• Drug član, 2383 postova
  • Motocikl: Umočiću...

Tako kao na tom snimku od doktora me preticu svaki put kad se otisnem na put(poneko),ako drzim vise desno bukvalno me obidje u traci i prepadne me jer se neki auti jedva cuju,ovi bolji.Mislim se,da sam krenuo 20 cm u levo da izbegnem neku rupu ubi me.

Sad kad vidim u retrovizoru nekog idem do razdelne pa nek preticu idioti,al onom trakom.

Juce na putu ka Pancevu motorista pored mene prozujao u istoj traci bez da i svirne.Malo me iznervirao tim postupkom.Njegov drugar iza je svirnuo.

Ja se obicno pomerim u desno kad vidim iza da ide motor,al na magistrali nekad vozim svojom trakom i ne gledam svaki dve sekunde u retrovizor.

Promenio član Bojan82
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja