ser 7671 Napisano Jul 6, 2023 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On, jer nije odradio bezbedno preticanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1879 Napisano Jul 6, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji nešto što se zove pisana izjava oba učesnika saobraćajne nezgode. On, naprimer, kaže da si ga preticao desnom trakom. Ti opet tvrdiš da te je on "isekao." Svedoci. Mesto i tragovi kontakta na oba vozila (predviđeno je kao stavka i u evropskom izveštaju) mogu dati neku sliku. Skica ako se radi uviđaj. Tek tada se konsultuje ZOBS. Ili, ako, neko, ima, nekoga. Rezultat alko testa može odigrati presudnu ulogu (potreban je i kod dogovora putem ev. izv.). Promenio Jul 6, 2023 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Jul 21, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Bahati mamlaz na putu u Grockoj ka BGu koji se ukljucivao na glavni put .. Glava mu ukoceno gleda na levo a na desno pogledao nije .. Zasvirala sirena kad treba i ako mi ne radi ... Savio brzo na levo jos vise ,izbezumio se i vozio levom trakom dok nisam prosla .. Sva sreca pa uvek vozim lagano kroz naseljena mesta .. Sto je ironija ovo je drugi put vec na istom mestu ista situacija .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Jul 21, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovde bahati mamlaz? Na pijaci? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 21, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan @zaludan kakvu kocnicu ima ovaj merc, elektricnu ili ... .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7940 Napisano Jul 21, 2023 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, travelman je napisao: @zaludan kakvu kocnicu ima ovaj merc, elektricnu ili ... .... Ma samo mu slab akumulator,pa držao na prvi zub. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 21, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, gebee&co je napisao: Ma samo mu slab akumulator,pa držao na prvi zub. lepo je rekao onaj sto sam ga citirao, elektricna kocnica je ekvivalent stavljenom kamenu pod tocak sto se na kraju snimka i ispostavilo kao tacno. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8394 Napisano Jul 22, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kad je čovek debil nema razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14025 Napisano Jul 22, 2023 moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Vaneo (van A klasa) ima klasicnu parkirnu kocnicu na sajlu/e, nije elektricna. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Jul 22, 2023 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, bdada je napisao: Vaneo (van A klasa) ima klasicnu parkirnu kocnicu na sajlu/e, nije elektricna. E jbg sad si im srusio snjeska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Jul 22, 2023 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Желео бих да вам се мало изјадам. Таман опоравих мало ногу и реко ај да данас направим мали круг, провозасмо се женче и ја и повратку кући ухвати нас мало киша, али шта да се ради, али не би ту крај возим по тој киши и дебилка са НС таблама ме обиђе целе нас окупа и још нас изгура у други смер, јер је то радила поприлично брзо. Ја не могу да верујем да су људи постали стока и после кад је неко налупа биће да је он насилник, а не она олош. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Jul 22, 2023 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sta ocekivati od glupace u dobrom autu?Obavezno je i telefon u ruci,i mozda naocari za sunce. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Jul 22, 2023 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pašče preko ruke, a cigara u onoj sto drzi volan, klasika!Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Jul 24, 2023 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan https://twitter.com/Traffic_Camera/status/1683009373537198080?s=20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Jul 24, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan e zbog ovakvih mi je zao sto nemam neki Aleko sa rol barovima. Debil. Jos ovaj hoce lepo da ga nauci da ne ubije nekog sutra, ali debil kaze da mu ne treba objasnjenje. Debil Promenio Jul 24, 2023 član ske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5832 Napisano Jul 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zna on gde je pogresio , sujeta i nevaspitanje mu ne dozvoljavaju da jednostavno kaze izvini... Promenio Jul 25, 2023 član slave74 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1006 Napisano Jul 24, 2023 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Takvih goveda je sve vise na ulicama,noge mu treba izlomiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Jul 24, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore, vecina i ne zna da su napravili gresku + ko si ti da mi kazes da sam ja pogresio... Ne mozes ti toj osobi ni objasniti jer nece da cuje uopste 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8394 Napisano Jul 24, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, slave74 je napisao: Zna on gde je pogresio , sujeta i ne vaspitanje mu ne dozvoljavaju da jednostavno kaze izvini... Nisam ja baš siguran da zna. Iskreno, sve više sam ubeđen da, od kad je vozački ispit relativno skup, svako ko plati može da prođe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Jul 24, 2023 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je zbog mecke.Misle da su uhvatili boga za .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Jul 24, 2023 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate vi kod mene u firmi (ne samo kod mene, u svim firmama) kolko je ovakvih vozaca profesionalaca sto smatraju da u ovakvim ulicicama "imaju prednost jer voze pravo"... I ne postoji sansa da mu dokazes da nije u pravu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7940 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Ma to je zbog mecke.Misle da su uhvatili boga za .... Ja se ne bih zezao sa ovom izjavom.Zbog gore navedenog,a izgovoreno ženskom vozaču,osuđen sam na novčanu kaznu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Jul 24, 2023 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Licno si rekao to nekoj zeni vozacu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14025 Napisano Jul 24, 2023 moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zaludan je napisao: Nisam ja baš siguran da zna. Iskreno, sve više sam ubeđen da, od kad je vozački ispit relativno skup, svako ko plati može da prođe. Fotografski se secam izjave okanovica (eksperta za nista) "sada kada bude vozacki skup vise ce vozaci ceniti dozvolu" Niko mu nije rekao da 95% mladih koji polazu roditelji im placaju (kao i meni sto su) pa ne mogu imati osecaj koliko kosta i samo se povecao broj onih koji bi i naucili ali ne mogu da priuste, kao i skolovanje (pravo ne ovo sagamega). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3814 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gebee&co je napisao: Ja se ne bih zezao sa ovom izjavom.Zbog gore navedenog,a izgovoreno ženskom vozaču,osuđen sam na novčanu kaznu. Ja sam gdji koja me omlatila sa vespe rekao- vama zenama retrovizor sluzi samo da se sminkate. Nije me tuzila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...