Due 15544 Napisano Septembar 10, 2020 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Greška za emotikon bdado. Lopatoterapija bajo moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16690 Napisano Septembar 10, 2020 Integrisan, 4972 postova Prijavi odgovor kao problematičan Levo desno, sviraj, ma ne vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 10, 2020 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Strpljenje.. Strpljen, spašenSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16690 Napisano Septembar 10, 2020 Integrisan, 4972 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuvajte se sada radnih masina, uzjebali su se opasno. Naravno prikolice redovno bez signalizacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9668 Napisano Septembar 10, 2020 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bez ispravne rotacije i pozicija ne izlazim u saobracaj ! Mislim na kombinirku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 10, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao: Levo desno, sviraj, ma ne vredi. A sto da mu sviras? Valjda ides iza njega dok on ne skrene negde ili ako je uvidjavan se pomeri malo udesno na nekom delu puta gde je to moguce? Ovde bas i nije moguce. Bas sam vozio dosta ovih nedelja i bilo dosta kombajna i velikih traktora na lokalnim putevima kojima sam prolazio, lepo vozimo iza i kad skrene negde mi nastavimo ili se on pomeri pa mi polako jedan po jedan predjemo. Niti jedna osoba nije svirala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem u ovoj temi. Danas sam imao kratku vožnju po Novom Beogradu i dve situacije. Prvo mi gospođa sa ćerkom u kolima koja radi polukružno oduzme prednost, ja je izbegnem, prestrojim se u desnu traku koja je srećom bila prazna i sednem na sirenu. Obe me gledaju i krevelje se kao dva kretena. Posle toga vidim u retrovizoru majmuna kako se zaleće na mene pa naglo koči kada mi priđe na 1-2m i tako par puta, ja mu mahnem rukom i prestrojim se u traku za skretanje levo a on prolazi pored mene i kao nešto mi maše rukom, dal se izvinjava ili šta već Katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16690 Napisano Septembar 10, 2020 Integrisan, 4972 postova Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, СајберГастарбајтер said: A sto da mu sviras? Valjda ides iza njega dok on ne skrene negde ili ako je uvidjavan se pomeri malo udesno na nekom delu puta gde je to moguce? Ovde bas i nije moguce. Bas sam vozio dosta ovih nedelja i bilo dosta kombajna i velikih traktora na lokalnim putevima kojima sam prolazio, lepo vozimo iza i kad skrene negde mi nastavimo ili se on pomeri pa mi polako jedan po jedan predjemo. Niti jedna osoba nije svirala. Ima mesta i pre ovoga ali mu se jebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5252 Napisano Septembar 11, 2020 Pana, 522 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Motorcyclist je napisao: Ima mesta i pre ovoga ali mu se jebe. Ако је то у питању ја га не би ризиковао са свирањемо а са обилажењем ни да помислим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 11, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan On 9/8/2020 at 11:33 PM, Pingvin37 said: UDES U ŽARKOVU U Trgovačkoj ulici autobus udario motociklistu, prijatelji povređenog NAPALI VOZAČA WWW.BLIC.RS Autobus je udario motociklistu u Trgovačkoj ulici u Žarkovu... juče je bio neki lud dan, po celom BGu padali, ne ponovilo se......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6617 Napisano Septembar 12, 2020 Ne silazi, 6534 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se u potpunosti....retrogradni Mars upasno ubiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21801 Napisano Septembar 12, 2020 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Stefan pao? Upredu se stapovi u trokutu, zovite da pomognem/pokazem kako se nivelisu. Jbg.Ne terajte kod "majstora" po Kg dok ne vidimo sta se tu uprelo.Sent from my moto g(6) play using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21801 Napisano Septembar 12, 2020 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, pronto je napisao: Slažem se u potpunosti....retrogradni Mars upasno ubiva. Mene to ne dotice, ja sam Skorpija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9668 Napisano Septembar 13, 2020 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros u 5:50h, Kneza Milosa (Bgd), idem na posao, desnom trakom. U srednjoj crni dzip Hundai PA tablice (da ne pisem broj tablice) vozi pored mene i sustize auto ispred , bez migavca obilazi ga sa desne strane i mene izgura na ivicnjake ! Sviram, povuce se nazad i pusti me. Ajde reko, jos svi spavaju, necu da dramim. Stajem na semafor, crveno, na uglu sa Nemanjinom, i dalje u desnoj traci. Pali se zeleno, krecem, i iz zute desne trake kojom se inace skrece desno u Nemanjinu projuri siva Fabia BG table (znam broj) i oduva me, isece me, kao da nisam tu ! Stignem ga do Beogradjanke, crveno, pitam vozaca (dva bilmeza u autu, zapricali se) prijatelju, sta radis, hoces da me ubijes ? Dobijem odgovor da se teram u tri lepe...bukvalno ga prekidam u razgovoru... Kad ti dan ovako krene...uh. Mislim da nam treba dopuna ove teme da kacimo i tablice bahatih namlaza, nada ne znam sta bi to pomoglo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 13, 2020 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jbg dzaba nama prica kad nemamo sliku a gde je slika tu je i tablica, mora kamera. Juce sam gledao klip, decko je prebio drugog decka koji je dosta sitniji. Onako, dok je lezao onesvescen, ovaj mamlaz je uzeo da mu lomi obe ruke u predelu lakta.... vrlo mucno za gledanje evo klipa.... HOROR Udarao mladića do nesvesti, pa mu lomio ruke (VIDEO) | Hronika | Direktno DIREKTNO.RS Nesvakidašnji incident viđen je na ulicama Srbije, kada je jedan mladić bukvalno do nesvesti tukao drugog, da bi mu onesvešćenom lomio ruke. Nije poznato gde je nastao ovaj... Zamisli ovu dileju u saobracaju, ako ne ubije kolima, ubice te rukama. Ne znam sta bi mogao reci za ovakvo ponasanje jer ne znam sta ga je dovelo do te tacke kljucanja al da je normalno pa bas i nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9668 Napisano Septembar 13, 2020 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi kolega prepricao do detalja snimak tuce, nisam mogao da verujem. Ne mogu da gledam takve stvari... Mozda i bolje sto nisam ovde kacio tablice oba auta, pa da me posle traze... Kameru nemam, samo ova dva oka u glavi da vidim i malo vijuga da memorisem. Dok se nisu pojavile kamere, i to je bilo dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 13, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jednog bahatog traktoriste 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16690 Napisano Septembar 13, 2020 Integrisan, 4972 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nas kolega sa foruma, svaka cast za snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11325 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto mu ne rece da curi i ne pokaza nekako,mozda mu je ventil sjeban mozda nije namerno(bilo bi bolesno da je namerno ali ko zna). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 13, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @piki Upravo tako, kolega prolazi i samo komentarise, a mozda ovaj nije imao pojma da ista curi. Ko jos cuje to od brundanja traktora, nit ima retrovizore da moze da vidi iza. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Septembar 13, 2020 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svesno je to uradio. To nije retka pojava i pokazuje koliko treba da radimo na sebi... Cesto sadrzajem iz septicke jame "djubre" njive. Cak i one sa kojih su usevi za licnu upotrebu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 13, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju, sta radis, hoces da me ubijes ? Dobijem odgovor da se teram u tri lepe...bukvalno ga prekidam u razgovoru...Pitanje je suvišno, odavno sam prestao da ga postavljam. Šta bi radio da ti je rekao da baš hoće da te ubije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8473 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Juče na ulasku u Leskovac, na obilaznici, ograničenje 80kmh, vozim 100kmh, u retrovizoru vidim motor u niskom letu, obilazi me batica na plavom motoru, to je sve što sam video, brzina skoro sigurno blizu 200kmh. Stajemo obojca na prvu pumpu, na ulasku u grad. Yamaha R1, bajica sa 130kg+, majica, šorc, papuče. Danas ga sretnem, ide na neki BMW skup, bez kacige kroz grad. Dijagnoza uspostavljena: MALA KITA. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 3 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9668 Napisano Septembar 13, 2020 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračar posle onog snimka (koji nisam odgledao) ne bih mu nista rekao. Nisam svadjalica kad me tako iseku, gledam, dosta gledam i iza i ispred, cuvam se max. Nisam od onih koji skacu na prvu loptu... Gledam da druge ne ugrozavam svojim ponasanjem u saobracaju. A svaki dan sam vrlo aktivan. I gledam da, ako bog da, pozivim sto duze, bez nervoze i sekiracije... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 13, 2020 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Danas na drumu u dugoj desnoj krivini ide mi BMW u susret. Celim tockom i jos nekih 20cm je u mojoj traci, gledamo se, blicam, ne vraca se u svoju traku. Ok klik u glavi, odlucim da i ja za toliko predjem u suprotnu, samo sam stegao volan, cekam poslednji momenat da se vratim u svoju. Tako i bi, vratih se bez problema, za dlaku smo se mimoisli na razdelnoj. No medjutim, dve kobile iz BMW jedva ostale u svojoj traci, desna strana joj malo sisla sa puta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...