lomitelj 5814 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednog kamiondžiju koji je sebi stavio kamericu pa kad mu tako prikoče, on više ne koči uopšte. Dosadilo mu da se štreca i nervira i sada pušta pa sudar, sudar. Puna mu fijoka policijskih izveštaja i računa za popravku kamiona. Najviše iz Nemačke, iako snimak sa kamerice nije priznat kao dokaz na sudu, bude dovoljan patroli na uviđaju šta se dogodilo. Nikad nije bio kriv i nije platio ni jednu popravku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Jul 6, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Lako je njemu da ne koci sa kamionom 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2324 Napisano Jul 7, 2020 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster posle toliko vremena u Bg nisi skapirao kad vidis tablice koje pocinju sa PA da se sklonis, nema sviranja, nema raspravljanja, samo se sklonis. Jedno 2km....minimum.... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8471 Napisano Jul 7, 2020 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster posle toliko vremena u Bg nisi skapirao kad vidis tablice koje pocinju sa PA da se sklonis, nema sviranja, nema raspravljanja, samo se sklonis. Jedno 2km....minimum....Ma znam, samo ovo nije bila jedna od onih "svakodnevnih" situacija, već ozbiljna borba za zivot, baš, ali baš je malo falilo, da mi se kretencina pokenja u život..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Jul 8, 2020 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nisu svi Pancevci takvi,i mi se mrstimo na takve i slicne automobile . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5437 Napisano Jul 10, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Evo neki novi mamlaz u gradu, kratka majica, sakrivena SO tablica, R1 il nijedan, kaciga na laktu i JOKER marama preko lica. Zbog takvih retarda nas i mrze 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16678 Napisano Jul 10, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz koje je taj bajke ispao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5437 Napisano Jul 10, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, al doslo mi da ga zaustavim i da ga pitam sta glumi, samo sam bio kolima pa mi pobeze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Jul 10, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Novom Pazaru prekjuce, minimum 10 sam ih sreo apsolutno NIJEDAN nema kacigu, cak sam i dete video vozi skuter, 12-13 godina sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5437 Napisano Jul 10, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, pashutin said: Ja u Novom Pazaru prekjuce, minimum 10 sam ih sreo apsolutno NIJEDAN nema kacigu, cak sam i dete video vozi skuter, 12-13 godina sigurno. A dobro Novi Pazar, tamo dozvolu kupis bez polaganja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Jul 10, 2020 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko i u Pancevu ranijih godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Jul 10, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Motorcyclist said: Iz koje je taj bajke ispao Iz one o Betmenu i Džokeru. Pa kad pljusne ima glava da mu odleti k'o u filmu Srebrni Metak kad vukodlak pukne šapom onog radnika na pruzi s početka filma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Jul 10, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Sad moram da idem da tražim taj film... Eto ti šta mi napravi :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Jul 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Dve nove situacije u dva dana skoro na istom mestu, uz ogradu Belog dvora u Beogradu. Prva situacija - noćna mora svakog bajkera "Hoće li me ovaj lik, u kolima iza mene, videti kada kočim ?" Srce mi je sišlo pete kada sam čuo škripu guma... Druga situacija , doduše u kolima sam bio, .... procenite sami ovaj bezobrazluk i bahatost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11315 Napisano Jul 10, 2020 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Auh debila sunce ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Jul 10, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Danas na raskrsnici, treći u redu. Bilo mi glupo da obilazim, da idem na početak "kolonice". Pikap ispred mene, a stao sam bliže sredini kolovoza, da bi mogao da me vidi, ladno kreće u rikverc. Sreća pa sam imao rukavice sa štitnicima, pa sam uz obaranje motora na levo, gruvao u zadnja vrata, dok se konj nije zaustavio. I ladno pun gas i kroz raskrsnicu pobeže. Meni malo ogreban blatobran, ali sam mu pošteno ulubio vrata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Jul 10, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I poslije neki kažu bahat onaj što se provuče na početak... Pa dobro, nek im bude. Ja bih opet radije bio bahat nego pregažen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10192 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Primećujem, pošto sam skoro svakodnevno na putevima, da se sve više vozi bahato, možda i nesvesno, situacija uzima danak... a biće i gore, nadam se da grešim... Obećah sebi, nema više "ludila"... kao... valjda... Nego ima tu jedan problemčić... mali ali... naime kad krenem u zadatu opuštenu vožnju dešava mi se da odlutam sa mislima, tako i u autu ali ta dva prevozna sredstva su nemerljiva po sigurnosti... Pičim ja, ne grešim ali samo banem, kako do ovde stigoh... da li je to s godinama ili sam zašuntaveo?Ili je to navika... rutina... neopreznost...iskustvo... Jebemliga?!? Edit: svakako je veća koncetracija u "ludilu" ali je tu onda " hronični nedostatak vremena" za reakciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jul 15, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svesno doneo odluku da jednom mesecno odem na stazu i tu se "ispucam", u zamenu za jedan-dva vikenda ne voznje po Srbiji. Tako da cu mesecno da ispunim neku kvotu adrenalina, a da se malo sklonim sa ulica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Jul 15, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za dva dana voznje imao 1100km oko Srbije i nijedan incident vredan pomena. U Beogradu, dan posle, 2 puta mi izlecu automobili bez prvenstva, jedan drzi telefon tj nije me ni video, drugi mi se krevelji u retrovizor kad sam mu se ukopao iza njega. Grad je postao totalno ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5420 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 1943 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Komentar na tekst (Južne vesti) o smrti motocikliste sinoć u Nišu : Obratite pažnju na to što čovek poziva na "obračunavanje" sa motociklistima, i broj pozitivnih ocena. Hoću da kažem da verujem da se mnoge situacije sa oduzimanjem prvenstva prolaza, ne davanjem žmigavca, naglim kočenjem itd. uopšte ne dešavaju slučajno. Nažalost ima mnogo mamlaza poput ovog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Komentar na tekst (Južne vesti) o smrti motocikliste sinoć u Nišu : Obratite pažnju na to što čovek poziva na "obračunavanje" sa motociklistima, i broj pozitivnih ocena. Hoću da kažem da verujem da se mnoge situacije sa oduzimanjem prvenstva prolaza, ne davanjem žmigavca, naglim kočenjem itd. uopšte ne dešavaju slučajno. Nažalost ima mnogo mamlaza poput ovog.A preskočio si divljanje pola sata tamo vamo ... I treba ih zaustaviti i našamarati, izbušiti gume, iseći lanac... Divljanje po gradskim ulicama= ubistvo s umišljajem, tako bi ja tretiraoI eto i ja sam mamlaz poput ovog... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4768 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, pashutin said: Ja sam za dva dana voznje imao 1100km oko Srbije i nijedan incident vredan pomena. U Beogradu, dan posle, 2 puta mi izlecu automobili bez prvenstva, jedan drzi telefon tj nije me ni video, drugi mi se krevelji u retrovizor kad sam mu se ukopao iza njega. Grad je postao totalno ludilo A meni ljudi ne veruju da pored 2 motora ja i dalje po gradu vise volim kola. Jednostavno nije mi gušt da vozim motor po gradu, oznojim se, iznerviram se, samo čekam da me neko opali... ovako sednem u autic, klima, muzika i lagano. Motor je za dušu, treba ga voziti isključivo u van gradskim uslovima moje mišljenje 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jul 15, 2020 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A ne iznerviraš se kad nema nigde parking za auto? A motorom lepo laganica, parkiraš skoro pa bilo gde 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4768 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Biker-Boy said: A ne iznerviraš se kad nema nigde parking za auto? A motorom lepo laganica, parkiraš skoro pa bilo gde Pa nije bas tako. Ja se plasim da ostavim motor bilo gde, idem motorom samo tamo gde mogu da ga imam na oku a autom ima svuda parking, samo se placa. Ne kazem ja da je ispravno tako, al tako ja volim, auto mi je za sve po gradu, kupovina, posao, bilo koje obaveze... a motor mi je za dušu, vozim ga samo kad nigde ne moram da budem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...