karaula 115 Napisano Avgust 31, 2019 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX400F Katana, je u potpuno originalnom stanju, vrlo dobro ocuvan. Svi delovi na njemu su originalni fabricki, made in Nippon\Japan. -Motorcikl je detaljno pregledan, zamenjeni su ulje i filteri. -Karburatori su skinuti, rastavljeni i oprani u ultrazvucnoj kadi, sastavljani i nastelovani. -Stavljeni su novi dihtunzi na karteru i desnoj dekli, gde je bio malo masan. Pusta malo ulja na semringu poluge menjaca, bukvalno kap\dve ponekad kada je vruc. -Stavljene su nove svecice kao i kablovi za svecice. -Nov lanac i lancanici, gume u izvrsnom stanju. -Kocione kandze rastavljenje i ociscenje, sipano novo kociono ulje. -Prednje viljuske servisirane, promenjeno ulje i smerinzi. -Stavljen nov akumulaor, jos 6 meseci pod garancijom. Kupio sam ovaj motorcikl od clana foruma Branila, on je stavio nove gume, lanac i lancanike i kablove svecica, i nakon toga ga skoro nije ni vozio. Ostalo navedeno sam promenio ja, pre godinu dana kada sam se upustio u sredjivanje. Nakon navedenog sredjivanja sam presao nesto oko 1000km. Uzeo sam ga sa zeljom da ga preradjujem u cafe racer, ali posto imam jos jedan motor sa kojim vozim stazu, sto sve kosta kao djavo i po, trenutno nemam ni vremena ni para za dalje sredjivanje i dva motorcikla , sto je i jedini razlog prodaje. Cena 1200e Aleksandar 0641102538 , motocikl se nalazi u Beogradu, i registrovan je do 19. septembra. ... 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Septembar 1, 2019 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan primerak. Videh ga jutros na PA. Steta sto nemam dokonih para, ovo je masina za nedeljnu kaficu, eventualno neki kraci izlet, cist hedonizam. Ako bih ga prepravljao, mozda bih samo skratio rep i stavio brat style sediste, sve ostalo je kao saliveno. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16295 Napisano Septembar 1, 2019 Ne silazi, 1209 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep. Greh je bilo šta prepravljati na ovako očuvanom primerku. Ja bi ga držao u sobi i gledao u njega. 4 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 15, 2019 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat. Hvala. Pozdravi! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5027 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je ovo lep motor, bukvalo za zadržati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Novembar 15, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 191 Napisano Novembar 15, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreća pa poznajem novog vlasnika. Stvarno prelep i očuvan primerak. Viđam ga redovno u skorije vreme.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Novembar 15, 2019 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 464 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena i lep motor. Zakasnio sam al trazim bas ovako nesto. Srecno novom vlasniku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...