N.F.S. 23065 Napisano Septembar 12, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma necu da razmisljam... Dosli sa rukama u dzepovima i masu novcem, kacigu nisu poneli. Drugi put vozam, prvo ujaka koji se razume a sada oca koji placa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano Septembar 12, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, shoyyka je napisao: Sa ocem... pa ko bi vozio? Nezgodno je to... šta me briga ako su punoletni, a sa druge strane da padnu ili ne daj Bože nešto gore... savest... Po Zakonu ne smeš da ustupiš na upravljanje svoje vozilo licu koje nema dozvolu, bez obzira da li je punoletno ili nije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 12, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aj ponovo, prodavam! Lep, ispravan, registrovan, nema ulaganja... Moze zamena za neki motocikl, gde se uspravno sedi, vece kubikaze i sa (pozeljno) 4 redna klipa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10590 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 3421 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zika56 je napisao: Po Zakonu ne smeš da ustupiš na upravljanje svoje vozilo licu koje nema dozvolu, bez obzira da li je punoletno ili nije. Ali može da ga kupi, proba ga neko ko je ima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano Septembar 12, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, shoyyka je napisao: Ali može da ga kupi, proba ga neko ko je ima... Ja sa lepo napisao da ne smeš da ustupiš na upravljanje SVOJE vozilo, a kada ga neko kupi od tebe (bilo da ima dozvolu ili da nema), onda to više nije tvoje vozilo i nemaš više nikakvu odgovornost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 12, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije tema, nemojte molim vas... Za one koji ne znaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10590 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 3421 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Soriška... "N.F.S. prodaje satelis 400, moze zamena, moze kes ali ne nudite masine za ves, 1000 mu kubika treba makar ne imao za 'leba " 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 12, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hondu volim, sa njom se vozim slatko, satelisa dajem, al ne ide glatko! Skuter sam hteo, zelja jaka bila, njime se vozim al Honda se snila... Dajte jednog eF-a ili XX moze, pazicu ga lepo, ti si svedok Boze! 5 1 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da tvoja zelja je daleka, sve se meni chini da te VMax ceka! Mani se tih Hondi, nisu to motori, Na Vmax ti sedi, sa cistom snagom se bori! To sto je Yamaha, nemoj da te kochi, jer Vmax je jedan! i ide ti uz ochi! 5 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 13, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Originalnije moglo nije, nego nacuh da dosta pije! Oce d'ide samo pravo a Hondu voziti uzivanje je praaavo! Hvala lepo, ponuda je fer, Meni lezi samo CBR Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Septembar 13, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Manijaci "N.F.S. prodaje satelis 400, moze zamena, moze kes ali ne nudite masine za ves, 1000 mu kubika treba makar ne imao za 'leba " 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 13, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ve sam makasa ter"o i on za mene nije, srce hoce Hondu il prestaje da bije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 13, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu, satelis 400 abs, koga zanimaju detalji I slike neka ode na prvu stranu" :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 13, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, ali ovo je nešto najsmešnije što sam pročitao u poslednje vreme na forumu! Perfektan skuter na prodaju ili zamenu, satelis 400 abs, koga zanimaju detalji i slike neka ode na prvu stranu. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Septembar 13, 2019 Fat and furios, 601 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, Prijavi odgovor kao problematičan hahaha svaka vam cast!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4955 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Vozio TDM, Bandita i Kawu,al za Hondom uvek okrece glavu. Na odrzavanju motora nikad ne stedi,trazi sad motor gde uspravno sedi. Svaki je motor kod njega top,on uvek proveri bas svaki sklop. Nude mu ljudi tockove razne,al on ne prihvata price prazne. Skuter sad ima, vozi ga slatko,al samo na Hondi vozi se glatko. Pa ajte ljudi, ponuda trajeza forumase dodatni popust daje. Cetri cilindra pozeljni jesu,ako treba i da odresi kesu. Nesa je nas drug, pocasni clan,pomozimo mu da ostvari san! 9 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 13, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da ne zamenim ja se osecam bas lepo!!! Pa bre hvala od srca! Nije samo osecaj pri voznji ono sto me ocara, to su i ovakve situacije... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 16, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna trenutna, "Manastirak" Velika Krusevica kod Rekovca... Inace, pitanje je dana kada ce jedna lepa crvena Honda doci kod mene! Zamena je "preko telefona" malte ne dogovorena samo da utanacim sa covekom iz Bg (zvezdara) vidjenje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 16, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Opet @Markone88 ide da Hondu u moje ime pogleda, ja cu naci nacin da se oduzim! Spojila nas je kupoprodaja motocikala a izrodilo se drugarstvo i poverenje! Toliko, da ako od njega odgovor bude pozitivan menjam, na negativno naravno odustajem... Bez daljeg razmisljanja! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, N.F.S. je napisao: Opet @Markone88 ide da Hondu u moje ime pogleda, ja cu naci nacin da se oduzim! Spojila nas je kupoprodaja motocikala a izrodilo se drugarstvo i poverenje! Toliko, da ako od njega odgovor bude pozitivan menjam, na negativno naravno odustajem... Bez daljeg razmisljanja! Ako je ono crveno što sam video na polovnim sa oznakom Honda f4i, deluje pristojno. Al nije Zvezdara i nije 1000ka. Opet me kopka taj "čuveni" Tehnodrom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 16, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Omasio sam! Zemun je u pitanju... Stupio je Marko u kontakt sa covekom, pogledace.. Inace covek tvrdi da je model F5i za USA trziste, ja nikada nisam cuo za tako nesto, ali evo istrazujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Omasio sam! Zemun je u pitanju... Stupio je Marko u kontakt sa covekom, pogledace.. Inace covek tvrdi da je model F5i za USA trziste, ja nikada nisam cuo za tako nesto, ali evo istrazujem... Zbuni me Zvezdara. Nema veze. Bice to da valja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 16, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U petak je moj drugar u TEHNODROM oterao u zamenu FZ6 S2 koji je od njih kupio pre 6meseci za 3500eura, registrovao je, stavio nove gume, lanac i lancanike, presao 8000km njome i racunali su mu isto 3500e! Doplatio 1000e za transalp 700. Super su trgovci igleda, jeste on ulozio u yamahu ali je i vozio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: U petak je moj drugar u TEHNODROM oterao u zamenu FZ6 S2 koji je od njih kupio pre 6meseci za 3500eura, registrovao je, stavio nove gume, lanac i lancanike, presao 8000km njome i racunali su mu isto 3500e! Doplatio 1000e za transalp 700. Super su trgovci igleda, jeste on ulozio u yamahu ali je i vozio... S2 drže bas dobru cenu. Ne znam zašto. Verovatno su je toliko računali jer ce za te pare brzo otići. Ima ih čak i preko 4500-5000e ( Mada ima dosta i do dodatne opreme ). Ne znam ljude licno, al ono sto sam čuo od drugara koji kod njih kupovali deluju mi baš korektni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 17, 2019 Integrisan, 9787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 (juuuu kakav avatar, skocih sa fotelje) mi zlata u Bg vredi! Preskacemo i ovaj model CBR-a, detaljne slike i snimak kao da ga uzivo videh... Idemo dalje, satelis 400 na prodaju ili zamenu, vise detalja i slika na prvoj strani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...