Jump to content

Moto Zajednica

MOTO GUZZI V85 TT

Recommended Posts

• Ne silazi, 5168 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
pre 17 minuta, Rider000 je napisao:

Zaljubih se... 

Samo cena bas jaka za tu klasu.. 13.500eur

53685385466_4b7839bf60_c.jpg.44bf81887aee50dcbba8137a91e41af6.jpg

13.500 EUR je za 2025. godište E5+ model (par izmena u odnosu na 2024. koji sam imao prilike da testiram)

2024 V85 E5 je trenutno na 10.990 EUR

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 8180 postova
  • Motocikl: TDM 900

Po meni, na osnovu onoga što se prodaje, MotoGuzzi nije skup. Ovo je jedan od retkih motocikala u klasi sa karakterom. MotoGuzzi je predivan brend sa dugom istorijom i prave kvalitetne motocikle. Naravno nije za svakog. Ja bih ga rado vozio sa Ohlinsom pozadi i ketridžima.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1539 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@drmilan_jes al je i nova 'samo'1500eur skuplja od novog V85TTa

• Drug član, 1415 postova
  • Motocikl: Tuareg 660
pre 17 minuta, Rider000 je napisao:

@drmilan_jes al je i nova 'samo'1500eur skuplja od novog V85TTa

A ta dva motora i nisu za neku usporedbu, tko voli onaj osjećaj tog guzzi v2 motora, njega

AT i ne zanima previše. Drugačija klijentela. Kolega je kupio novi Stelvio, jedva čekam jedan

sunčan dan da ga provozam.

• Podržavam 1

• Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@AnteKZnam nego je kolega naveo pa cisto poredjenje cenovno... 

Stelvio je vec klasa Afrike, cenovno su egal ali sve u svemu V85TT je nekako mnogo vise poseban od Stelvia i na svoj nacin lepsi. Unikatan, pogotovo u danasnje vreme gde vecina touring/adv motora lici na nekog aliena... 

Meni se bas svidja i definitivno cu ga uzeti u obzir kad dodje vreme za novi motor.

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 609 postova
  • Motocikl: Nmax 155

A vozi se kao biciklica, uzeo ga na test pre mesec i kusur. Meni je za uvo bio čudan njegov baš specifičan zvuk, nisam se susretao sa bilo čim sličnim. Sav je svoj, ima neki šmek u moru jednoobraznih motocikala.

Ali eto najveći utisak za tih 30ak minuta gradske vožnje je bila lakoća upravljanja, težina se ne oseća, menjač šalta kao kroz puter, ima veći tork nego Lukas u nosu. Voleo bih da ga malo van grada poteram, verujem da je to pravo uživanje.

• Haha 1

2 ventila po cilindru, vazdušara 😀 Kad ogreje moram otici probati. 

Nisam siguran kakav je za vece brzine tipa 130-150kmh na autoputu kad se mora. Redline mu je nisko na nekih 7k rpm. Mislim da je na 130 na 5.5k rpm

Ne znam, meni je crna livena felna bas nikakva na ovakvim motorima. Kao čelične kad stavis na dobar auto. 

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja