Jovan Ristic 6144 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 5168 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Rider000 je napisao: Zaljubih se... Samo cena bas jaka za tu klasu.. 13.500eur 13.500 EUR je za 2025. godište E5+ model (par izmena u odnosu na 2024. koji sam imao prilike da testiram) 2024 V85 E5 je trenutno na 10.990 EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15610 Napisano pre 18 sati Integrisan, 8180 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, na osnovu onoga što se prodaje, MotoGuzzi nije skup. Ovo je jedan od retkih motocikala u klasi sa karakterom. MotoGuzzi je predivan brend sa dugom istorijom i prave kvalitetne motocikle. Naravno nije za svakog. Ja bih ga rado vozio sa Ohlinsom pozadi i ketridžima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6084 Napisano pre 18 sati Drug član, 2573 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Jovan Ristic said: 2024 V85 E5 je trenutno na 10.990 EUR toliko kosta polovna africa 10god stara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2196 Napisano pre 17 sati Drug član, 1539 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_jes al je i nova 'samo'1500eur skuplja od novog V85TTa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 696 Napisano pre 16 sati Drug član, 1415 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Rider000 je napisao: @drmilan_jes al je i nova 'samo'1500eur skuplja od novog V85TTa A ta dva motora i nisu za neku usporedbu, tko voli onaj osjećaj tog guzzi v2 motora, njega AT i ne zanima previše. Drugačija klijentela. Kolega je kupio novi Stelvio, jedva čekam jedan sunčan dan da ga provozam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2196 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 1539 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @AnteKZnam nego je kolega naveo pa cisto poredjenje cenovno... Stelvio je vec klasa Afrike, cenovno su egal ali sve u svemu V85TT je nekako mnogo vise poseban od Stelvia i na svoj nacin lepsi. Unikatan, pogotovo u danasnje vreme gde vecina touring/adv motora lici na nekog aliena... Meni se bas svidja i definitivno cu ga uzeti u obzir kad dodje vreme za novi motor. Promenio pre 16 sati član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2096 Napisano pre 2 sati Drug član, 609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan A vozi se kao biciklica, uzeo ga na test pre mesec i kusur. Meni je za uvo bio čudan njegov baš specifičan zvuk, nisam se susretao sa bilo čim sličnim. Sav je svoj, ima neki šmek u moru jednoobraznih motocikala. Ali eto najveći utisak za tih 30ak minuta gradske vožnje je bila lakoća upravljanja, težina se ne oseća, menjač šalta kao kroz puter, ima veći tork nego Lukas u nosu. Voleo bih da ga malo van grada poteram, verujem da je to pravo uživanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2196 Napisano pre 2 sati Drug član, 1539 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan 2 ventila po cilindru, vazdušara Kad ogreje moram otici probati. Nisam siguran kakav je za vece brzine tipa 130-150kmh na autoputu kad se mora. Redline mu je nisko na nekih 7k rpm. Mislim da je na 130 na 5.5k rpm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2096 Napisano pre 1 sat Drug član, 609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ona Strada verzija kao lutka, metalik boja, livena felna, jeftinija za dve ljubičanstvene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2196 Napisano pre 39 minuta Drug član, 1539 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, meni je crna livena felna bas nikakva na ovakvim motorima. Kao čelične kad stavis na dobar auto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...