djolji 1273 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre zaključaj ovaj oglas da ti i kaciga ne ode ovako 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Avgust 23, 2019 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kažem da je @Alekre poslao u paketu i jednu KitKat čokoladicu Sad me sramota što ne kupih od čoveka ovo. Elem, jedan komad odmah prosleđen drugu Hakali u zdravlju da sačuvamo pantalone. Mislim da može lock na ovaj oglas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 23, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma qrac lock, moramo da tovarimo jos 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4847 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da postave ljudi slike kako to izgleda sad na njihovim mototima, pa da damo komplimente 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12963 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 7422 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može Markone, da pipneš butinom izduvnu cev sa i bez štitnika @icatenej ima pogodnu opremu za analizu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4847 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Alekre said: Može Markone, da pipneš butinom izduvnu cev sa i bez štitnika @icatenej ima pogodnu opremu za analizu. Uh, ne znam dal bih smeo oce da ostane pecat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 23, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Alekre zbog cega si tim stitnicima "pokinezio" KitKat Icataneju? Jel on to zasluzio? 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Avgust 27, 2019 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 23.8.2019. at 18:35, icatenej je napisao: Samo da kažem da je @Alekre poslao u paketu i jednu KitKat čokoladicu Sad me sramota što ne kupih od čoveka ovo. Elem, jedan komad odmah prosleđen drugu Hakali u zdravlju da sačuvamo pantalone. Mislim da može lock na ovaj oglas... A meni pola cokoladice??? Nadam se da cu stici uskoro da namontiram poklon I kacim sliku kako to izgleda. Jos jednom hvala kolegi na gestu. A pola kitket-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...