dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 19, 2019 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan S poštovanjem, nastavićemo da izbegavamo autoputeve. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А сада неки адвокат и на Уставни суд због дискриминације. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Avgust 19, 2019 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki uslovi su da neko zapravo pomeri buljuПа вероватно, мада мислим да никоме у старту није пала идејаПослато са LG-H870 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 19, 2019 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Mada, ako dovoljno nas na sve ove adrese posalje po upit u narednim nedeljama, mesecima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Avgust 19, 2019 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, alexanto said: Jeftinije im je da nam ukinu putarinu... Ja odavno mislim o njima i štedim ih kad god prođem 5 hours ago, bocca_bastard said: Tehnicki uslovi su da neko zapravo pomeri bulju Da pomeri bulju ?! Pa izazove neki talasić pomeranjem iste ! Pri tome da bi pomerio bulju mora da je makne iz stolice. A pomicanje bulje iz stolice uz izazivanje talasića vrlo lako prouzrokuje gubljenje stolice. Eeee, pa ko je lud onda da maše buljom zbog tamo nekih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 19, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je problem ocitavanje tablice i slicni tehnicki problemi.Ispravite me ako gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 19, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da bi nekome palo na pamet da prolazi automobilom uz upotrebu taga koji je konfigurisan za motor i da tako plaća manje pa ih možda to koči. Sa druge strane, to je moguće i u svim drugim kategorijama, pa ne vidim šta je ovde problem. Pretpostavljam da je najveći problem kako pouzdano identifikovati da se zaista motor nalazi na naplatnoj rampi. Mada, siguran sam da mogu da kupe novu tehnologiju od Huaweia i da identifikuje sve lepo Ipak bi prednost dao besplatnom korišćenju autoputa za motore. Ostave na svakoj rampi rupu širine 0,5m i rešen problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11145 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, sashac je napisao: Mislim da je problem ocitavanje tablice i slicni tehnicki problemi.Ispravite me ako gresim. Nisam siguran,tablica je vezana za tag,ja sam prenosio iz firminog auta u svoj,svoj davao drugaru,mislim da uvek iscita tablicu za koju je vezan tag bez obzira koji je auto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Avgust 20, 2019 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran,tablica je vezana za tag,ja sam prenosio iz firminog auta u svoj,svoj davao drugaru,mislim da uvek iscita tablicu za koju je vezan tag bez obzira koji je auto.И ја сам чуо за то, поготово кад је фирма у питању. Мада су за мој ауто очитали саобраћајну и Лк и узели бр. телефонаПослато са LG-H870 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 20, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na tabli gde se ocitava tablica i stanje racuna na tag uredjaju,uvek pise tablica na koju je tag uredjaj vezan. Imamo u sluzbenim kolima uredjaje i prebacujemo iz jednog u drugi i uvek se tako ocitava na tabli. Prebacivanje iz auta u auto je potpuno legitimno. To pise i u uputstvu za upotrebu. Ne moze se menjati u vozila vece kategorije. Tada pri prolasku kroz rampu na tabli pise "stop" i rampa se ne podize. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Avgust 20, 2019 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ја само добио рачун са Нис пумпе.....нема упутства, мада на рачуну пише потписом истог у тачки 3 да сам упознат са условима коришћењаПослато са LG-H870 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Avgust 20, 2019 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, milos-v je napisao: Na tabli gde se ocitava tablica i stanje racuna na tag uredjaju,uvek pise tablica na koju je tag uredjaj vezan. Imamo u sluzbenim kolima uredjaje i prebacujemo iz jednog u drugi i uvek se tako ocitava na tabli. Prebacivanje iz auta u auto je potpuno legitimno. To pise i u uputstvu za upotrebu. Ne moze se menjati u vozila vece kategorije. Tada pri prolasku kroz rampu na tabli pise "stop" i rampa se ne podize. 5. Jedan uređaj za ENP konfigurisan za 1. kategoriju vozila moguće je koristiti u više vozila navedene kategorije, dok su uređaji za ENP konfigurisani za 2,3. ili 4. kategoriju neprenosivi i vezani za registarske oznake vozila. Imaš piće kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan peticija pa protest zbog diskiminacije, je jedino resenje da ne placamo dok ne rese svoj problem!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 20, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, piki je napisao: Nisam siguran,tablica je vezana za tag,ja sam prenosio iz firminog auta u svoj,svoj davao drugaru,mislim da uvek iscita tablicu za koju je vezan tag bez obzira koji je auto. mislio sam zato sto nema tablice napred,pojma nemam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Avgust 20, 2019 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Protest kao sto au kolege i HR radile. Skupi se 100-200 motora i putarinu placa najsitnijim kovanicama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 21, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pisali su im novčane kazne i zabranu prilaska mostu. Baš sam pre neki dan gledao na N1 hrvatskom dnevniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7644 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je na kraju bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, X8 Vračar said: Pisali su im novčane kazne i zabranu prilaska mostu. Baš sam pre neki dan gledao na N1 hrvatskom dnevniku... Ovo na mostu je skoro bilo. Ja pricam o dogadjaju od prije par godina. Trazili su smanjenje cijene putarine za motore i nakon nekog vremena i uspjeli u tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7678 Napisano Avgust 21, 2019 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista... Zorana M. je uz pomoc insajdera sa foruma koji ima iskustva u IT sektoru, hakovala profil pokretaca teme, posle njegovog dopisa JP "Putevi S." i tako ugusila svaki dalji pokusaj bunta i nezadovoljstva veceg dela korisnika autoputa iz moto sveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А за шта су писали казне у Хрватској? Што су људи платили мостарину? Ако је то кажњиво, зашто траже да се плати?!Једино ако су блокирали мост? Али могли су у круг да се возе до сутра, плаћају ситним апоенима, сваки пут стану, скину део опреме, пажљиво преброје кованице и да нико нема право да им омета слободу кретања. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Avgust 22, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, mali_veseljak je napisao: Protest kao sto au kolege i HR radile. Skupi se 100-200 motora i putarinu placa najsitnijim kovanicama. Ово исто је и код нас рађено, што би се угледали на комшије . Од тада је преполовљена путарина та моторцикле Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo dakle postoji. Jos bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Avgust 22, 2019 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Zuba87 said: А за шта су писали казне у Хрватској? Што су људи платили мостарину? Ако је то кажњиво, зашто траже да се плати?! Једино ако су блокирали мост? Али могли су у круг да се возе до сутра, плаћају ситним апоенима, сваки пут стану, скину део опреме, пажљиво преброје кованице и да нико нема право да им омета слободу кретања. http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Otoci/Pokusale-platiti-mostarinu-za-Krcki-most-u-lipama-blagajnik-im-kovanice-bacio-natrag Bajkeri lipama plaćali mostarinu, policija ih kažnjavala prije i nakon prijelaza Krčkog mosta WWW.FIUMAN.HR Riječki motociklisti, članovi Facebook grupe “BikeRice i BikeRi”, koja broji 1200 zaljubljenika u život na dva kotača, danas prosvjeduje protiv naplate mostarine na Krčkom mostu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добро, они који су кажњени за неки прекршај невезано за мостарину, су то могли и да очекују, али ко је био исправан у саобраћају, њему не могу ништа... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...