stikis 770 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 287 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo citam i koliko dosta ljudi sa novim kolima ne mogu nista da rese... Ne mogu ni da voze jer nemaju ni tablice, razumem donekle celu ovu situaciju ali opet sigurno da su mogli i da nadju neko resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pretpostavimo da to sa slanjem dokumentacije, mail i telefon funcionise, posaljete original dokumenta i ona se zagube. Ako sad dodamo da u posti slabo idu posiljke znaci jos veca sansa da se izgubi. Na skuteru treba da uradim prvu registraciju, a na kolima istice u aprilu. Probacu na kolima da produzim registraciju a skuter ce nazalost da saceka da se malo ova situacija stabilizuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tehnički uradio u ponedeljak, taman kad je počelo vanredno stanje, predao papire u agenciju i onda je ona trebala u utorak da to obavi u SUP-u. Ali već od utorka nisu radili šalteri u SUP-u, tako da je agencija to sve odradila kod njih. U petak sam dobio nalepnicu i polisu, sve uredno... Tako da može da se produži registracija i u toku vanrednog stanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11084 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 1130 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Produžiti se može jer zbog toga ne moraš u SUP al problem nastaje kada su potrebna nova dokumenta ili tablice. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 867 Napisano Mart 24, 2020 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 11.03 predao saobracajnu (od auta) radi zamene istice mi onih 7+2 godine i rekose dodji za 10 dana po novu,posle toga salteri prestali sa radom tako da sada imam samo onaj papir koji dobih od SUP-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11084 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 1130 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ma i to je dovoljno jer ionako ne možeš u inostranstvo tako da si miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5765 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zvao sad, rekli mi da se javim oko 12, dok vide sa sefom sta i kako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5765 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Mrka kapa... sta onda koji moj stavljaju da zoves svoj sup ako ne moze nista da se resi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Mart 26, 2020 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam problem jer notari ne rade, ne mogu da overim kupoprodajni ugovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5765 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Zvali me iz Supa, u ponedeljak idem po tablice. Krenulo je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marksmann 15 Napisano Mart 28, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1, Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zvali me iz Supa, u ponedeljak idem po tablice. Krenulo jeGde si, opstina tj?Sent from my SM-G973F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5765 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, marksmann said: Gde si, opstina tj? Sent from my SM-G973F using Tapatalk Subotica, Subotica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marksmann 15 Napisano Mart 28, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1, Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Subotica, Subotica Cestitam kolega, videcu sta se desava sa NBG od ponedeljka. Jesi ih zvao, poslao mail ili poslao dokumentaciju postom? Hvala na info.Sent from my SM-G973F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5765 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, marksmann said: Cestitam kolega, videcu sta se desava sa NBG od ponedeljka. Jesi ih zvao, poslao mail ili poslao dokumentaciju postom? Hvala na info. Sent from my SM-G973F using Tapatalk Zvao milion puta, poslao 10 mejlova, poslao sam cak i prvoj televiziji. Zvao pored supa jos dosta poznanika koji imaju veze sa supom i oni zvali sve iz supa da bih na kraju uspeo da resim. Mislim da me tamo vec svi znaju po imenu i prezimenu. Jer gospodja sto me je zvala nije bila odusevljena kad je pricala sa mnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marksmann 15 Napisano Mart 28, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1, Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao milion puta, poslao 10 mejlova, poslao sam cak i prvoj televiziji. Zvao pored supa jos dosta poznanika koji imaju veze sa supom i oni zvali sve iz supa da bih na kraju uspeo da resim. Mislim da me tamo vec svi znaju po imenu i prezimenu. Jer gospodja sto me je zvala nije bila odusevljena kad je pricala sa mnom Znaci moram jos da cekam. Kad je takva situacija u SU, mozes misliti sta je ovde Vozim bez tablice sa svom dokumentacijom u dzepu pa sta bude. Generalno nemam zivaca da propustam lep dan posebno u ovoj situaciji, to mi je jedini ventil.Sent from my SM-G973F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5765 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, marksmann said: Znaci moram jos da cekam. Kad je takva situacija u SU, mozes misliti sta je ovde Vozim bez tablice sa svom dokumentacijom u dzepu pa sta bude. Generalno nemam zivaca da propustam lep dan posebno u ovoj situaciji, to mi je jedini ventil. Sent from my SM-G973F using Tapatalk A ti vozis motor, to bi i ja terao. Meni je frka oko auta bila. A posebno sto ga vozim za vreme policijskog casa. Zamisli tu scenu, bez tablica tad da me navataju. Jujuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marksmann 15 Napisano Mart 28, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1, Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ti vozis motor, to bi i ja terao. Meni je frka oko auta bila. A posebno sto ga vozim za vreme policijskog casa. Zamisli tu scenu, bez tablica tad da me navataju. JujujuVan policijskog se provozam malo van grada, motor je registrovan do 6. meseca ali je odjavljen. Nisam sreo saobracajce, a iskreno ni ne bih nesto Sent from my SM-G973F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan978 0 Napisano Mart 30, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Arqin Bruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta moze da se registruje u normalnoj zemlji.Pogledajte sta je sve radjeno. www.youtu be.com/watch?v=nI9ZwYaRrAQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1114 Napisano Mart 31, 2020 Drug član, 1107 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas suprotno razumem, MUP ce raditi iskljicivo na poslovima izdavanja saobraćajnih dozvola, tj prve registracije i registracije u slučaju prenosa vlasništva ili nesto gresim? To je tacka 2. Nece raditi produzenje registracije jer to rade tehnički pregledi. Ovo mi je u suštini i ok, samo ako bude funkcionisalo. Ja moram oba motora da registrujem na ovaj nacin. Ako ne bude funkcionisalo onda cu peške. Meni je jedino malo nejasno kako ce biti sa osiguranjem posto znam da postoji neka fora sa datumom pa si do sada trazili da polisa vazi na dan registracije a sada ce period od potpisivanja polise do registracije biti dug, mozda i mesec dana. Verujem da ce primeniti da je krajnji rok polise i krajnji rok važenja registracije pa ce je tako skratiti za taj period cekanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1114 Napisano April 1, 2020 Drug član, 1107 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa i to je ok, voziš sa potvrdom. Bitno je da dobijes tablice i nalepnicu. Mislim, ovo zvuci ok na papiru, ali u praksi ko zna na šta ce ovo da liči. Deluje lako i logično, posaljes papire, oni otvore kovertu, provere papire i registruju vozilo. Tablice, nalepnicu i potvrdu ti posalju postom ili kazu dodji na neki salter po njih u neko vreme. Do sada kada god sam nosio papire za prvu registraciju uvek je bio neko ispred mene kome je falio 1 papir a to bi ovde prilično zakomlikovalo. Ja iskreno u tih 10ak registracija ni jednom nisam imao problem, agencija mi spremi papire i samo predam. Posao od 5 min Videcemo, kao ce biti, ja treba da registrujem 2 motora, mislio sam u aprilu. Kako stvari stoje probacu 1 da registrujem, ko zna koliko ce ovo potrajati i koliko ce se voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marksmann 15 Napisano April 9, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1, Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, u petak 03. sam post expressom poslao svu dokumentaciju za prenos vlasnistva i izdavanje tablica u Ljermontovu. Tek danas sam uspeo da dobijem post express jer sam na pracenju jos od ponedeljka video da su ostavili izvestaj da MUP ode po posiljku? uglavnom, kad sam se cuo sa njima, kazu da MUP ne prima posiljke a sa druge strane sam na mail od MUPa dobio da posaljem postom u Ljermontovu. Ko je ovde lud? Sent from my SM-G973F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 766 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nedoumice oko prodaje svog neregistrovanog motora i redosleda kojim bi trebao odraditi posao. Registracija je istekla odavno, tako da bi trebao odjaviti tablice. Na sajtu "registracija vozila" piše da moram dostaviti sledeće Registracioni list - popunjen (ne ručno - bez pečata)Napomena:blanko registracioni list možete skinuti OVDE (umesto crvenih slova upišite vaše podatke i prebacite slova u crnu boju) Fotokopija overenog kupoprodajnog ugovora sa dokazom o plaćenom porezu - nije neophodno. Saobraćajna dozvola Lična karta vlasnika ili ovlašćenog lica Registarske tablice Registracioni list koji sam skinuo mogu popuniti podacima o samom motoru, ali na dnu dokumenta pišu sledeće stvari. PODACI O TEHNIČKOM PREGLEDU VOZILA Naziv i sedište ovlašćenog pravnog lica : Šifra : ID broj : VOZILO JE TEHNIČKI ISPRAVNO Datum vršenja tehničkog pregleda : Kontrolor : Da li moram odraditi tehnički pregled neregistrovanog motora pre započinjanja procedure? Piše da kupopordajni ugovor nije obavezan. Kako nakon odjave dokazujem da sam ja vlasnik koji može prodati neregistrovan motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15918 Napisano Maj 11, 2020 moto merkat °°, 4988 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Polja podaci teh. pregledu ostavljas prazna a dobijas saobracajnu nazad odjavljenu/probusenu pa na osnovu nje pravis kp ugovor kada prodas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 766 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Red za registracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Maj 19, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Da li I dalje postoji registracija na kraci period od godinu dana , NPR na 3 meseca? I da li se to isplati uopste ukoliko postoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...