Satelis 15819 Napisano Jul 14, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 7. Dan, nemam plan Dodje i taj dan kad se vrcamo kucama. Pre tog momenta valja produziti jos malo, koliko je to moguce. Niska Banja, topla voda, za Nislije ziva zgoda ... 1883 budjenje, otisli da protegnemo noge, nema skoro nigde nikog cesma posvecena Velikanima i to kakvim Velikanima Banja raspolaze sa sledecim sadrzajem nemamo mnogo vremena tako da lupam jedan skljoc potom dorucak i odlicna kafa, merak mi je kafa posle klope krenuli do Soko Banje, pre toga svrnuli na Bovansko jezero parkirali se u centru, na pocetku setalista, idemo sesti i pojesti palacinke Svake godine volim doci u S.B, nema veliko setaliste al zato ko voli da pesaci.... ima brale na koju oce stranu, cene smestaja povoljne kao i klopa. Tursko kupatilo ne vise od 15min verujte na rec kad kazu jer sam se i sam uverio jedne godine kad sam ostao oko 45min..... cetvoronoske sam izlazio Tu na setalistu sretoh moje matorce, znao sam da trebaju doci al nisam znao tacno kad. Potrefi se da smo se sreli, sliku nemam a i vidjam ih svakog dana tako.... razumete vec naletesmo na svadbu, ja ti se ne bi opet zenio ma puskom da me tera neko, trika nema put nastavljamo preko Rtnja negde los negde dobar Tu Milos i ja opet nesto ekperimentisemo sa putem.... u glavnom stizemo u Svilajnac na pauzu, gde resismo da presecemo.... izlazimo na ap pa laganim kasom do kuce. Odatle se vec nema sta pametno reci, sem da sam se dece uzeleo videti, tako da mi misli odlaze na kucnu adresu na ovome putovanje predjeno je.... uz prosecnu potrosnju od svega...... Za smestaj je potroseno 50eur AL-GR (Skadar, Sarande, Kalambaka Meteori), 10eur MK (Struga), 10eur Niska Banja ili ti 70eur je dato za smestaj (Milosev i moj slucaju, Gagi i Boki su imali dan manje). Sve ukupni trosak za ovo planinarenje je stajao skromnih 350 - 400eur. Toliko je bilo dobro da po povratku mi je trebalo 2, 3 dana da se opasuljim i dodjem k'sebi..... Lepo putovanje, dobro drustvo, momenti koji ostaju za ceo zivot...... putujte ljudi kad god imate priliku, pa cak i onu najmanju jer vreme sve gazi pred sobom Do sledeceg vidjanja pozzzzzzzzzz 21 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mene se Skopje jako dojmilo, bar po ovim tvojim slikama.Ni Meteora nije za priskočit.Albanija me zove već odavno...Biće zgoda ako Bog da....Hvala puno za podijeljene utiske. PozzzzVozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15819 Napisano Jul 14, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pomenuh u predhodnom postu decu mi moju, upoznajte Veljka i Relju dok neka deca drze ajped, telefon, djojstik u ruci.... tatko ih uci nekim drugim vrednostima do tih vrednosti se stize jednim putem.... pogled sa 357 15 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 14, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 359 Napisano Jul 14, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan bravo za putopis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Jul 15, 2019 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura,svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Jul 15, 2019 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, pratio sam sa uzivanjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jul 15, 2019 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Update: Kada smo zavrsili obilazak manastira na Meteorima, momci odose na Ohrid a ja na Lefkadu. Nazad do autoputa istim putem kojim smo dosli, lepe krivine i dobar asfalt, slab saobracaj... Kada sam izasao na Egnatia odos naidje neki oblak i odjednom se smraci, gledam okolo ali nema nicega na autoputu gde bi se sakrio od kise. Taman pocinje pljusak kad vidim sa desne strane veliku nadstresnicu i brdo soli za puteve za zimu. Ulecem unutra, i taman sam se skinuo i razmisljam da li da oblacim kisno odelo, kad staje pljusak i pocinje da pece sunce Krecem i vozim ka Lefkadi, autoput, standardno. Opusteno stizem, na ostrvu sve isto kao pre 10 godina, nista se nije promenilo. Prelepe plaze i jedinstvena boja mora. Na Lefkadi sam sa porodicom bio 10 dana, malo sam se vozio po ostrvu i ispitivao razne puteve. Posto sam pre isao samo glavnim putem okolo sada sam malo eksperimentisao i istrazivao unutrasnjost ostrva. 11 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Jul 15, 2019 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bas mala potrosnaja Honde ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 15, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo... pozz...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 652 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Tipicno @Satelisovski Koncizno, bez viska reci, potrkrepljeno fotkama! Lepa ruta i dobar tempo! Cekamo sledecu avanturu. P.S. Za Veljka i Relju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 25, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dare a i ostali! Lepo kao i uvek! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 28, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jul 30, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično ste se odmorili, a Bogami i uživali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Octobar 16, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Vodopad je na Lefkadi negde ? Nadam se da bio na Milosh plaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Octobar 16, 2019 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Vodopad na Lefkadi blizu Nidrija Google Maps GOO.GL ★★★★☆ · Sehenswürdigkeit · Ράχη Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toma80 61 Napisano April 14, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Budva Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stari putopis, ali sa uživanjem sam ispratio svaki trenutak. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4507 Napisano April 16, 2021 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Toma80 što izvadi ovu temu iz naftalina, jer mi je dala odgovore na nekoliko pitanja o kojima razmišljam ovih dana. Kreće maštanje ruta za leto i ispostavilo se da o delu puta koji ste vi vozili ovom prilikom razmišljam i ja ovih dana. Tako da ćete biti delimično zaslužni ako krenem u ovom smeru na leto 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 16, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15819 Napisano April 16, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Putujte i uzivajte kad god mozete..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokiP 21 Napisano Jun 20, 2021 U prolazu, 5 postova Motocikl: Piaggio X7 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.7.2019. at 11:09, Satelis je napisao: 2. Dan Sta se desavalo u toku noci..... I ako je napolju mozda, ne vise od 15 dusa, buka je velika. Predprosle godine kad smo nocili, bilo je raje sa obe strane u dva reda. Mogao se cuti samo sapat, tih razgovor i nista vise. Sada, te noci nije bio takav slucaj. Dve zene i to obe plave, kakva slucajnost a mozda i nije..... brale kakvo cerekanje, bez trunke postovanja i misli na kom su mestu dosle. Liturgija je pocela u 6h i trajala je skoro do 9h, svi su ustali samo njih dve prebacile cebad preko glave i nastavile da lalke.... kroz glavu mi prodje vojska i cebovanje palimo svece, koji suvenir za klince, koji skljoc za uspomenu Slava Mu I Milost Kupimo prnje, slazemo sve i vracamo odakle smo uzeli. Vreme je za dorucak pa da pravimo plan za dalje. Dogovor je ako pada kisa, picimo najkracim putem za Skadar, ako kise nema... peglamo SH20. Kise nema na vidiku tako da Tu pravimo dva zajeba, prvi zajeb je sto smo sa E80 skrenuli na P19 jer smo hteli da skratimo put. Priroda je fenomenalna, asfalt takodje, idila traje nekih 10-ak km. Posle toga krecu radovi, pakao tako da se vracamo na glavnu dzadu i picimo do Kolasina. od Kolasina pravimo drugi zajeb, isti slucaj kao sa prvim, obrci nazad i drz'se glavnog puta na kraju smo spickali nesto preko 400km za taj dan nego da se mi vratimo na dorucak, restoran "Koliba Bogetic" dole u ladovini mogu se parkirati motori, gore na terasi se mogu izesti jajca sa slaninicu izmedju redova je fin, bas fin pogled zavrsili klopu, skljoc i begaj dalje ovo pojma nemam gde sam slikao, znam samo da je dosta pre Plava na jednoj b. pumpi, upoznali 3 crnogorca, 1 na R, 2 na Fazeru, 3 vozi Kymco sta mu lik radi, kako sije sa skuterce..... opako momce vozi stigosmo u Plav, valja pauzu napraviti, popiti kafu taman da vidimo kako ostatak ekipe napreduje, neke gromove najavise za Srb taj dan ne bi valjalo, da te prvi dan odma ujutru bije kisa, ne bi nikako valjalo Kod njih sve super, nema kise samo pice, vec su presli Plav. Papaja drzi pravac nema zezanja... cuj zezanja, di se sa njim sme zezati kad smo vec kod njega....upoznaje Paju, Kelvin Paju no da se vratimo na granicni prelaz Veros-Guci, usli u Albaniju pa lagano oko 1km makadamom, grabimo asfalt, SH20 je pred nama, pogled na Prokletije na tom putu treba biti oprezan, moz'da naletite na blato ima i kamenje zivuljke se setaju ostavljajuci za sobom minska polja konji si lagano trcu a tam u daljini zna da izleti i to pred tocak nista drugo no prasci..... da da i toga ima Ja ne znam gde je Stefan ( @ProMaster ) video magarci, silne mage mu bile na putu, dok mi ni jednog nismo sreli. tu nas je opet oprala kisa, opet gde je najlepse za voziti i uzivati, sreca samo na oblak zastali da skine kisnjak, Milos i njegov Burger priroda je fenomenalna, vozis i uzivas, idemo do vidikovca a na vidikovcu Ona, sama iz Poljske.... svaka cast curo, srecan put to je ta krivina to je taj pogled uzivajte dok se spustamo ka Skadru nasli smestaj, raspakivanje na brzaka, tus isto tako.... uhhh kako prija a kako i ne bi momci otisli malko da prosecu, valja popiti koje i pojesti nesto Gagi, Milos, Paja, Bojan.... gledano s'leva na desno par slika dobru voznju, dobru klopu, drustvo je zalilo kako drugcije nego pivom To bi bilo to za taj dan, gasi svetlo begaj na spavanje Ova slika za koju neznaš gde si slikao, mislim da je početak kanjona Morače, po izlasku iz Podgorice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...