Krokodilo 2879 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 4979 postova Prijavi odgovor kao problematičan то је решење лежечег лежаја.......Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 4979 postova Prijavi odgovor kao problematičan где су лежаји водне пумпе?Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 4979 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ах да......бензиска пумпа и код карбуратора (вакумска) и код убризгавања то сам заборавио.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16172 Napisano Jul 9, 2019 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Krokodilo je napisao: где су лежаји водне пумпе? To nije pumpa za vodu od Master 400/500ccm Pre 1 sat, Krokodilo je napisao: Ах да......бензиска пумпа и код карбуратора (вакумска) и код убризгавања то сам заборавио. Ne postoji 400/500ccm u kraburator verziji, samo EFI. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 4979 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сваташ ваљда да говорим општо о Пјаџо агрегатима..... Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 111 Napisano Jul 9, 2019 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pazario prijatelj burgmana 2010.god 200i. Hvala svimaSent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5162 Napisano Jul 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... a mi mozemo sad natenane da palamudimo o Piaggio Master/Quassar krsevima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11342 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 2310 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ja se uplasio da posle kupovine tema zamre.Pocelo je da biva interesantno,ipak talijanskih agregata ima dosta kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 111 Napisano Jul 9, 2019 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tema jako opsirna i ima dosta interesantnih stvari. Meni se aprilia atlantic najvise svidja od svih maxi skutera, ali ovo o ovim problemima me malo plasi kod 500cm agregata...licno, vise volim manuelce nego skutere.Mada sam zakljucio, da, gledajuci godinu proizvodnje i servise i odrzavanja, mislim da dzepu vise prija skuter nego motor.Mislim na potrosni materijal, servise, potrosnju i da je laksi za prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 111 Napisano Jul 9, 2019 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovom agregatu, 200i? 35000km na satu, salonsko stanje.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Jul 9, 2019 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo treca sezona sa Alantikom 500. Ja sam zadovoljan. Presao sam 15000km do sada i obisao 9 drzava. Dva puta bio na more. Ulje ne trosi i nisam imao vecih kvarova, uglavnom samo potrosni materijal. Danas sam bas zamenio ulje, 5w40 Ipone Katana. U planu je kupovina motora pa ce Atlantik na prodaju, ali otom potom. Od mene preporuke za ovaj model skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 4979 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo treca sezona sa Alantikom 500. Ja sam zadovoljan. Presao sam 15000km do sada i obisao 9 drzava. Dva puta bio na more. Ulje ne trosi i nisam imao vecih kvarova, uglavnom samo potrosni materijal. Danas sam bas zamenio ulje, 5w40 Ipone Katana. U planu je kupovina motora pa ce Atlantik na prodaju, ali otom potom. Od mene preporuke za ovaj model skutera. Опет ја: пази на бендекс и убризгавањеSent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 4979 postova Prijavi odgovor kao problematičan то је решење лежечег лежаја.......Sent from my SM-G903F using Tapatalk....да појасним, пролупане блокове ТРНУЈЕМ на жељену меру и на њихово место убацујем претходно израџене чауре од алуминија са преклопом од 0,06. Кад их набијем опет трнујем на мери по радилици. Ако је муштерија спреман да купи нову ОК, ако не рукавце радилице егализујем најмање што може а да добијем равну површину. На крају трнујем по њој и тако спашавам 700€ за нове блокове. Одакле ми матерјал? Користим вожене али исправне клипове од Форда, тачније делове где улази осовина. Најбољи дур...иј који може да се наџе а да је најближи оригиналу.Термички обраџен али не клип који је претпео хаварију и ТО. Sent from my SM-G903F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Jul 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4375 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Juan je napisao: Meni se aprilia atlantic najvise svidja od svih maxi skutera, ali ovo o ovim problemima me malo plasi kod 500cm agregata... Ja pređoh sa njim 82.000km, osim potrošnog materijala ništa nije dirano...uključujući i reparaciju pumpe za vodu (2x). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1802 Napisano Jul 10, 2019 Drug član, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ....да појасним, пролупане блокове ТРНУЈЕМ на жељену меру и на њихово место убацујем претходно израџене чауре од алуминија са преклопом од 0,06. Кад их набијем опет трнујем на мери по радилици. Ако је муштерија спреман да купи нову ОК, ако не рукавце радилице егализујем најмање што може а да добијем равну површину. На крају трнујем по њој и тако спашавам 700€ за нове блокове. Одакле ми матерјал? Користим вожене али исправне клипове од Форда, тачније делове где улази осовина. Најбољи дур...иј који може да се наџе а да је најближи оригиналу.Термички обраџен али не клип који је претпео хаварију и ТО. Sent from my SM-G903F using TapatalkOvo je majstorstvo...Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Jul 10, 2019 Ne silazi, 4979 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja pređoh sa njim 82.000km, osim potrošnog materijala ništa nije dirano...uključujući i reparaciju pumpe za vodu (2x).Ја сам на 500 Атлантик најчешче радио бендекс а мало реџе убризгавање. Значи препоручујем да овај модел буде увек у стању да пали ко мина.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Jul 10, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4375 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ništa od navedenog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Jul 10, 2019 Ne silazi, 4979 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ništa od navedenog...Искрено пожељујем још пуно километара без кварова.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 10, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan I koji je Maxi do 1500 - 1800e za preporuku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13243 Napisano Jul 10, 2019 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravan i održavan. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Jul 10, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Alekre je napisao: Ispravan i održavan. Što se motora tiče evo biraj , ne zna se koji je bolji i održavaniji ... a i cenovno su isti . Malaguti Spidermax GT500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Malaguti Spidermax GT500, 2007. godište, Scooter, vozilo prešlo 52500 km, Beograd. Cena 2.200 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 10, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ^ mnogo je 500, do 250cm3 za grad.A brend i mašina nisu bitni? U drugoj temi nemoj Beverly taj 250 je stari agregat itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11342 Napisano Jul 10, 2019 Ne silazi, 2310 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ubacite u diskusiju malo stariji leader 125 i 200ccm agregate,i oni bi trebalo da imaju taj lezeci lezaj na radilici koji nemoze da se menja.Interesujeme koliko prelaze i sta su slabosti tih gregata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kačkin 11 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10.7.2019. at 16:28, cezarpa je napisao: Ubacite u diskusiju malo stariji leader 125 i 200ccm agregate,i oni bi trebalo da imaju taj lezeci lezaj na radilici koji nemoze da se menja.Interesujeme koliko prelaze i sta su slabosti tih gregata? Ko o čemu,baba o uštipcima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11342 Napisano Jul 12, 2019 Ne silazi, 2310 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nit baba nit ustipci, nego deda I Liberty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...