velvetwolf 469 Napisano Jul 24, 2019 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan steefanv, Put od Brzeca, tj. od spomenika na Mramoru, do vodopada Jelovarnik (oko 4km.), je makadam, i to pooprilicno los.. pa imaj to u vidu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5774 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 2541 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Juce bili na Zlatiboru, bio sam vise puta tamo al gospoja mi nije pa reko ajde. Sam centar ko centar je postao modna pista cini mi se. I to je jako ruzno al dobro srbi smo, patimo da budemo bitni i vidjeni. Vafli kod jedne gospodje uz jezero su brutalni i fini, nisu ni skupi, 350din dva komada. Posle smo otisli na Tornik, e tamo smo uzivali u lepotama prirode. Uzeli smo karte za bob i zicaru za dve osobe 1700din. Bob 500 i zicara 350. Ne preporucujem bob, em je skupo e, jaaaaako kratko traje. Na Bledu kad sam bio nikad kraja supustanja, ovo je smesno al dobro ajde probali smo i to. A za zicaru nije mnogo jer je pogled prelep. I da, ponesite jakne ako cete na zicaru jer na dole kad se ide ubija vetar. KAD smo se vracali stali smo na Ribnicko jezero, gde pise da je zabranjen pristup, al kud svi turci tu i mi. Veoma lepo i tiho, milina... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 25, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, preskočiti Lazarevu pećinu i Lazarev kanjon Btw. nije ništa posebno loš put do tamo, naprotiv većim delom je baš dobar, doduše zavisi sa koje strane dolaziš (pričam iz pravca Paraćina). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 420 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan @velvetwolf Hvala na informaciji, probacu pa dokle stignem.. @Singularitet Bio pre 5 dana u Ledenoj pecini na Uvcu.. Jednostavno mi pecine nisu nesto interesantne. A i nek ostane nesto za sl put kad ovuda budem prolazio, mozda me tad zainteresuje. Taj vidikovac na Lazarev kanjon, do njega moze jedino uz duze pesacenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 25, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ove godine kakvo je stanje puta istina, ali mi smo prošle lagano prošli taj makadam. Poneli klopu, na početku staze ka vodopadu klupice, debela hladovina, baš mi u lepom sećanju taj Jelovarnik. A na ovom snimku ima snimak makadama i do Pančićevog Vrha i do Jelovarnika: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 25, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan @steefanv - jedno 30-ak minuta lagano do te visoravni, naravno pešaka. Tuda ide uspon na Malinik, ali je ova visoravan sa svojim pogledom daleko atraktivnija od samog vrha (nalazi se na pola uspona okvirno). Verovatno bi neka kroserica mogla da izgura taj traktorski put, mada na pojedinim mestima ima dubljih kolotraga i tragova vučenja drva. Lada Niva lagano Ne vidi se na fotografiji ali levo je par hektara ravne livade, bez problema fudbalicu da zaigraš, samo ne znam ko će po loptu kad odleti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 420 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Singularitet je napisao: @steefanv - jedno 30-ak minuta lagano do te visoravni, naravno pešaka. Tuda ide uspon na Malinik, ali je ova visoravan sa svojim pogledom daleko atraktivnija od samog vrha (nalazi se na pola uspona okvirno). Verovatno bi neka kroserica mogla da izgura taj traktorski put, mada na pojedinim mestima ima dubljih kolotraga i tragova vučenja drva. Lada Niva lagano Ne vidi se na fotografiji ali levo je par hektara ravne livade, bez problema fudbalicu da zaigraš, samo ne znam ko će po loptu kad odleti Gledao sam neke snimke pa sam stekao utisak kako sve to izgleda, bas ovako kako si opisao al da budem 100% siguran. Onda sl put kad budem tu ide vidikovac i pecina, svakako mi je ovaj dan pun destinacija. hahahha Ja sam golman, znaci ja moram po loptu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 420 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan @nikvuksa Hvala za snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5774 Napisano Jul 29, 2019 Drug član, 2541 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da okacim slike, obisli smo jos Gostiljske vodopade, ko nije neka obavezno svrati, 150din ulaznica al prelepo je, mozete i noge skvasiti dole... a da, svratili i do Stopic pecine, tamo je upad 250din. Putovanje zavrsili tako sto smo iskisli do kuce al sta da se radi evo jos par slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2836 Napisano Jul 29, 2019 Drug član, 1327 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/25/2019 at 9:41 AM, drmilan_ said: A za zicaru nije mnogo jer je pogled prelep. E blesavi ste. Ima sa druge strane Tornika put do samog vrha. Jako zanimljiv, takođe sa jako zanimljivim pogledom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 29, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Nek ste se vi bezbedno vratili kuci, a nadam se i da ste uzivali sve ukupno, iskisnuti na kraju i nije tako strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5774 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 2541 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan A da pokrenemo ovu temu opet shodno situaciji u drzavi i tome da ce svi letovati u Srbiji? Kojim putem proci i sta sve obici za dve nedelje godisnjeg kojeg ce svako imati? Mi cemo neki velik krug napraviti pocevsi iz Subotice, zadrzacemo se dan dva kod @Mile123 (da ti se najavim ovom prilikom ) na Tari a ostalo samo vozanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1057 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1019 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pratim. Ja planiram neku turu zapadni, juzni i deo istocne Srbije ali otom potom. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ste dosli uvek. Najavi mi samo nedelju - dve unapred da se organizujem i da vidim sa burazerom dal ima mesta da vas smestimo. A ako budem mogao uzeti slobodno eto i mene da sw vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5774 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 2541 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Mile123 said: Dobro ste dosli uvek. Najavi mi samo nedelju - dve unapred da se organizujem i da vidim sa burazerom dal ima mesta da vas smestimo. A ako budem mogao uzeti slobodno eto i mene da sw vozimo Aj uzmi avgust 5-19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, drmilan_ je napisao: Aj uzmi avgust 5-19 Će da probam, de nadje najtoplije doba godine, ako nista drugo uzeću produženi vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5774 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 2541 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Mile123 said: Će da probam, de nadje najtoplije doba godine, ako nista drugo uzeću produženi vikend Tad smo trebali na more... al bice kupanja na zaovinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Za sad plan ona 7-10 Zaovine, za vise od toga cu znati tek u avgustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...