Blueser 2396 Napisano Septembar 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Kome ovo treba, ... u Srbiji za te pare? Po mom mišljenju predimenzionisano. Dimenzije (L × B × H, mm): 2440 × 964 × 1232 mm Visina sedišta (cm) 690 mm Težina (kg) 345 kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Septembar 19, 2020 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba nigde nikome. To kupi onaj koji može da isplati 30.000 eur u kešu i da mu ne to poremeti nikakve planove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15477 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Septembar 24, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan 23k evra u Delti, osnovni model, first edition.Ja sam očekivao da će to da bude više.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5369 Napisano Septembar 24, 2020 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Jedinstveni BMW R18 premijerno predstavljen u Srbiji - BJBikers.com BJBIKERS.COM BMW R18 je u potpunosti u skladu sa tradicijom čuvenih BMW motocikala - i tehnički i po pitanju stilskog dizajna. BMW Motorrad Srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Septembar 25, 2020 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovaj motor mnogo svidja, mada nikad nisam vozio nista slicno. Mozda za nekoliko godina, taman da se pojave polovni a ja steknem iskustva u voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ja, ja, zehr gud. Šutneš sve japanske proizvodjače kruzera sa EKO normama, šutnuli bi i HD i Indian, al će ameri da im vrnu audia il mečku od 2010te naovamo uz masnu otštetu zbog lažiranja podataka izduvnih gasova pa ih trpe. I eto prostora za novi ekološki BMW kruzer. Monopol nemaca ma de... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 17, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan R18 u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 10, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan E, ajde idi malo zabavljaj Tirolce sa tim rokenrol saundom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Novembar 10, 2020 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan 30 kila evroa...i da se položi za C. Ne isplati se. A, već imam...a ako uberem 30 kila evara, uzNem 2, 3 pismena motora i menjam svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...