krištof33 0 Napisano Maj 3, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kolega me zamolio da mu potražim jedan dio za stari Kreidler. Stvar je u tome što ga je on nabavio i sam ne za puno o njemu ali ga sređuje sebi za vožnju. Pati ga jedan dio koji se ušarafi u cilindar a koji u sebi ima neku iglicu (ispala i ne može je naći) i jedan limić koji je pukao na jednom kraju. On ne zna kako se to zove pa vas molim za pomoć kako bi mu ja to eventualno mogao naručiti online. Prilažem slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Maj 3, 2019 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pitaću mogu očuha koji radi replike D5, D6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Maj 3, 2019 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dekompresor. Nisam baš siguran koliko je moguće naći originalan...ali sigurno postoji mogućnost da se ugradi drugačiji. Bitno je da ima istu funkciju i da funkcioniše uz istu komandu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @krištof33 pitao, nema. Kaže za taj limić da to nije limić već je bio zeger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4250 Napisano Maj 5, 2019 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Jovan Ristic je napisao: @krištof33 pitao, nema. Kaže za taj limić da to nije limić već je bio zeger. I koliko ja vidim na slici,nije pukao. To je seger polumesec sa ona tri zuba. Navlaci se sa strane. Inace,ako ima samo to,onda mu fali jos delova. Na njemu treba da postoji i deo na koji se kaci sajla da bi mogao prilikom palenja da deluje na dekompresor. Verujem da moze od nekog drugog motora,bitno je da je navoj isti. Ima toga na Ebayu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Na Pony Expresu taj dekompresor izgleda ovako , verovatno je i Kraidlerov sličan : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krištof33 0 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2019 at 3:58 PM, stari roker said: I koliko ja vidim na slici,nije pukao. To je seger polumesec sa ona tri zuba. Navlaci se sa strane. Inace,ako ima samo to,onda mu fali jos delova. Na njemu treba da postoji i deo na koji se kaci sajla da bi mogao prilikom palenja da deluje na dekompresor. Verujem da moze od nekog drugog motora,bitno je da je navoj isti. Ima toga na Ebayu... Hvala puno potražit ćemo na ebayu nešto slično, napokon znam nešto više o tome i da ne mora biti identičan osim navoja, pozdrav i hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...