Nurijadizdar 2 Napisano Maj 2, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam problem,ne fila mi akulimator,bio kod majstora kaze otiso regler,uzeo nov regler skoro isto,kad motor radi na leru bez svjetala napon je 11,60,kad se doda gas recimo 3-4 hiljade obrtaja pokaziva preko 12,85 napon,,majstor kaze intalacije dobra,e sad zna li ko sta,,znaci odem 2 kilometra sa upaljenim svjetlom i akoulimator prazan,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Maj 2, 2019 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Proverio namotaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nurijadizdar 2 Napisano Maj 2, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Majstor kaze da je ispitivao napon od namotaja uredu su,nikad nije ima slucaj takav,smatra da do reglera 99% opet,ali kako sam reko uzeo nov,bar su mi rekli da je nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 3, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je razlika sa upaljenim I ugasenim svetlima na 3000 obrtaja? Promeni majstora, pokusaj kod nekog drugog da premeris tu struju opet ispocetka. Ako kaze isto sto I ovaj drugi, uzmi opet novi regler. Desava se da nekad nova roba ili navodno polovna ispravna zapravo to nije. Ja sam na motociklu koji sam prodao resio struju tek kod treceg majstora. U medjuvremenu sam pukao dosta love zbog lose procene i losih "novih" delova. Al sam nesto I naucio, sto je sreca u nesreci... Regler uzmi od Zike ili Joske da ti naprave, batali te polovne zamenske I slicne. Sa druge strane, oce nekad na tim modelima kao I kod drugih R-ova namotaji da zezaju. Ili zbog prethodnog lose uradjenog vinklovanja ili zbog dizanja na zadnji. To ako nema otpora prema masi je dobro, al kad meris bitno je da svaka faza daje/pokazuje priblizno slican il isti napon kad ih raskacis sa reglera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nurijadizdar 2 Napisano Maj 3, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na 3 hiljade je 12,70 bez svjetala,a sa svjetlima 12,45 na 3 hiljade,na leru trenutno bez svijetala 12,47 i opada,a ler sa svjetilma 12,23 i opada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Maj 3, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ....a kakav je taj akoulimator? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nurijadizdar 2 Napisano Maj 3, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam uze nov,nije neka poznata marka 30 eura platio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nurijadizdar 2 Napisano Maj 3, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sto mi se desilo sa starim akulimatorom je ovo,osto mi zmigovac upalit kad sam ugasio motor i pozicija mi se upalila i jedno sat vremena mi istroslia bateriju,,reko uzeti cu sebi novu da resim muke,,medjutim stavim novi akolumator odem se provozati s upsljenim svjetlom jedno 2 kilometra motor mi se ugasi,istrosio se akulimulator ,ne mogu upaliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rema K1 2 Napisano Maj 11, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: 16000 Leskovac Motocikl: Suzuki GSXR K1 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isti prob imam na k1 novi namotaji regler akumulator i opet ne puni. Isto sve istrosi akumulator i gasi se odma. Isti napon daje sve. Sve zamenjeno nece. Regler kad merim izlaz 14.60v kad prikljucim na akumualtor 12.30 i prazni ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nurijadizdar 2 Napisano Maj 11, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene evo motor par dana kod majstora,ipak sumnja na instalaciju ili namotaji,jer kod mjerenja namotaja pri upaljenim svijetlima daje mu preko 3 nesto,bez svjetala 6,ustanovio je da je to mali napon,jer mjerenje u ispravnog suzukija je troduplo veci napon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Maj 11, 2019 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Menjajte majstore, nađite nekog koji zna šta radi i kako se testira kompletna instalacija punjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nurijadizdar 2 Napisano Maj 11, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nema bas puno majstora takve vrste,a i motor mi je kod majstora za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...