Nele11 2452 Napisano Octobar 29, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba ima sprej za lanac 250din-200mil komad (w5 marka) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6022 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je suv taj sprej, a zapremina vecine sprejeva je 400ml tako da nije ni jeftin. Ja sam bio pre dva dana u oba lidl u Ns i imali su te brusilice. I vece i manje. A guzva da crknes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan prekljuce drugar kupio i javlja mi da ima. ja ne stignem i odem juce prepodne u oba u NS, nema ni u jednom....zato i okacih ovde ako neko naleti da mi pazari... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1075 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema sanse da se to kupi od ovih preprodavaca sa KP, i ja sam trazio. Sada daju oglas da primaju narudzbine do tad i tad (do pocetka akcije) pa ujutru cekaju u redu. Jedino ako neko ima vremena da dodje pre otvaranja i da ceka u redu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Octobar 29, 2020 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan A da li ima negde onaj usrani punjač za aku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Novembar 17, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bice u sledecoj akciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 17, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, od 23.11. ce biti dosta stvari za garazu na akciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 17, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Zille-nbg je napisao: Tako je, od 23.11. ce biti dosta stvari za garazu na akciji Jel moze negde da se vidi sta ce biti ili je to pretpostavka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Može, na lidl.rsSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 17, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, PaPaja said: Može, na lidl.rs Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Bas kao sto je kolega napisao. Odes na sajt imas ponudu za ovu i za sledecu nedelju. E na sledecoj ima tih zanimljivih stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3632 Napisano Novembar 18, 2020 Drug član, 981 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 29.10.2020. at 23:10, stari roker je napisao: A da li ima negde onaj usrani punjač za aku? Biće od 23.11.2020. ali skup jbt. Pre par meseci sam kupio za 1999 din, a sada je 3599 din. doduše nisu isti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Novembar 18, 2020 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Bio je i za 1600din,cini mi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Isti takav samo drugaciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pise za akumulatore od 20 do 300 A, znaci ovaj i nije za motore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Novembar 19, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan dobro, ali skupo Prenosni kompresor USKT 60 A2 - u Lidl Srbija - www.lidl.rs WWW.LIDL.RS Prenosni kompresor USKT 60 A2 - Snažni aku mini kompresor za auto, bicikl i druge artikle Litijumska baterija u FePO4 izradi sa 4 x 500 mAh Podesivi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Novembar 19, 2020 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I kad za par godina crknu baterije, možeš da ga baciš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Onda ga otvoriš, staviš nove baterije i udri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Novembar 19, 2020 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako su neke standardne koje mogu da se nadju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8428 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim budže se baterije za akumulatorski alat, pa predpostavljam da može i za ovu spravu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Novembar 20, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, sarađujem sa dve firme koje rade prodaju baterija i akumulatora, a kod njih sam menjao već X baterija za svoje alate ili aparate. Samo im daš uređaj, oni naprave (biguju) baterijski set i opet ispočetka. Za neke "egzotične" modele laptopova čak otvaraju kućište baterije i ubacuju nove ćelije... I ja sam nešto merkao taj mini kompresor jer imam neki kineski đubreks koji nije ni za k... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 20, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veliki punjac aku i ovaj mini kompresor moraju biti kupljeni! Pri tome, mene nesto i ne zanima preterano wireless kompresor, on moze da radi i kad su slabe baterije, samo se ukljuci na 12v. A ja cu ga uzeti zbog velicine, a ne zbog baterije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11628 Napisano Novembar 21, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno zanimljiv ovaj kompresorčić. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Novembar 21, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 20.11.2020. at 9:59, Zille-nbg je napisao: Veliki punjac aku i ovaj mini kompresor moraju biti kupljeni! Pri tome, mene nesto i ne zanima preterano wireless kompresor, on moze da radi i kad su slabe baterije, samo se ukljuci na 12v. A ja cu ga uzeti zbog velicine, a ne zbog baterije I ja sam "prelomio" da uzmem taj mini kompresor obzirom da mi je ono kinesko govno crklo nakon 10 duvanja uz dve popravke... To je inače ovaj model pa nemojte to ni slučajno da kupujete (ima ih masa na KP)... Srećom izašao me džaba jer sam ga poručio prošle godine na crni petak, nije stigao 4-5 meseci, ja zatražio povraćaj i dobio, a on stigao nakon dva dana i NE RADI. Kolega iz firme popravi (kontakt na konektoru), radio 5-6 puta i ponovo stane. Kolega ponovo popravi (kontakt na drugom mestu) radio 5-6 puta i ovih dana pokušavam da naduvam gume ali ništa - derinja se i radi, ali ne daje pritisak (tokom duvanja pritisak još pada). Kolko para tolko muzike... Što se tiče onog iz LIDL-a, deluje mi jako dobro, ali ću još proveriti u ponedeljak ujutro da li su standardne baterije u njemu kao i da li sprava ima garanciju (dvogodišnju). Ako je sve ok, uzimam ga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 22, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lidl je inace vrlo korektan sto se tice garancije i reklamacije, crko neki stapni mikser, nemaju ga na stanju i bez problema vrate pare a i cuo sam da su svakome bez reci vracali pare, cak i ako uredjaj radi ali jednostavno nisi zadovoljan sa njim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 23, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...