Djomla_ 121 Napisano April 5, 2021 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo rukavice,svetlo za bajs i jos neke sitnice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 7, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidim prodaje se motorna kosilica u Lidlu? Ima li neko iskustva kako radi, da li je samohodna i sl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano April 7, 2021 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije samohodna, trebala bi joj jos jedna poluga za uključenje vuče Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano April 7, 2021 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan On 6.4.2021. at 0:55, Djomla_ je napisao: Uzeo rukavice,svetlo za bajs i jos neke sitnice... Koje baterije idu za svetlo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 7, 2021 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan 3 kom AAA u prednje sija opasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano April 7, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Arakis je napisao: Vidim prodaje se motorna kosilica u Lidlu? Ima li neko iskustva kako radi, da li je samohodna i sl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6029 Napisano April 7, 2021 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Arakis said: Vidim prodaje se motorna kosilica u Lidlu? Ima li neko iskustva kako radi, da li je samohodna i sl. Parkside alat i sve što nosi to ime, spada u jednokratni alat. Isplati se kupiti da se obavi određeni posao i ako preživi, odlično, a ako ne preživi, vrati se i bar niste na gubitku. Parkside nije firma, fabrika, već je to brend koji je izmislio Lidl, tzv trgovački brend. Prave im različite kineske fabrike i Lidl često menja proizvođače jer plaćaju samo ono što se proda. Sve što kupci vrate kao pokvareno ili neodgovarajuće, ne plaćaju proizvođaču. Parkside nema garanciju fabrike, već trgovca. A to mnogo govori. Parkside nema nikakvu servisnu podršku, mogućnost nabavke rezervnih delova, niti servis. Zato se isplate za neke sitnije i jeftinije stvari i to će, uglavnom, da zadovoljavajuće obavi posao. Ali mora se imati na umu da ne spadaju čak ni među hobi klasu. Zato, dobri moj i prepošteni Rajko, mislim da ti je mnogo sigurnije da kupiš ipak nešto ovako što ima tehničku podršku. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano April 8, 2021 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ta kosilica ima brigsov motor (ima delova), lagere u tockovima kao kvalitetnije kosilice i za te pare je po meni super kupovina. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8264 Napisano April 8, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Brigs onda nema zime, nema tu šta drugo osim noža i sajle, i što reče kolega točkića. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 8, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ali neće sama da ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ali neće sama da ide Šta će ti da ide sama pa da nemožeš da je stigneš Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 8, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan U Vrbasu jutros haos... Samo što nisu gazili jedni preko drugih da bi kupili kosilice. Za 15 min nijedne nije ostalo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano April 8, 2021 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne razumemntaj mentalitet. Svuda kostaju toliko. Plus minu 1000 din. https://www.wobyhaus.co.rs/benzinske-kosacice/28515-kosacica-w-bm-350-benzinska https://www.tehnomanija.rs/sve-za-kucu/alati-za-bastu/einhell-benzinska-kosilica-za-travu-gc-pm-40.html http://rajkpromet.com/ Ja kupio prosle godine u wobyhaus. Jedino nije samohodna, ne znam je li ova iz Linde jeste??? Ima ih na 99ccm, 125ccm i 149ccm, cene su slicne i sve imaju 2 god garancije... Naravno, nisu brendirane i nisu za neke profi poslove i ogromne placeve, kao sto je gore napomenuto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 8, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Preprodavci bezobrazni... Oni i prave gužve, čekaju od 7h pred Lidlom, trče i guraju se, da bi sutra na KP stavili tu stvar za par hiljada dinara više... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 8, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Srpski Del Boj i Rodni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21641 Napisano April 8, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U Kg obezbedjenje nije dozvolilo da se kupuje vise od po jednog artikla, bi mi bas, bas drago... Jedan je glavonja sve udarne odvijace, do zadnjeg, potrpao u dvoja kolica. Bezobzirnost i bezobraznost samo takva, da me zakon ne koci slatko bi ga nekom cevkom umlatio, i ako mi odvijac ne treba. 6 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano April 8, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan što cevkom, uzmeš odvijač pa ga njime zvekneš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 8, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Uzmeš mu iz kolica, jer tehnički nije njegovo, još, nije platio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21641 Napisano April 8, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je trebalo bih mu uzeo, a cevkom je higijenski, sa distance Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano April 8, 2021 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MaxiS said: Ja ne razumemntaj mentalitet. Svuda kostaju toliko. Plus minu 1000 din. https://www.wobyhaus.co.rs/benzinske-kosacice/28515-kosacica-w-bm-350-benzinska https://www.tehnomanija.rs/sve-za-kucu/alati-za-bastu/einhell-benzinska-kosilica-za-travu-gc-pm-40.html http://rajkpromet.com/ Ja kupio prosle godine u wobyhaus. Jedino nije samohodna, ne znam je li ova iz Linde jeste??? Ima ih na 99ccm, 125ccm i 149ccm, cene su slicne i sve imaju 2 god garancije... Naravno, nisu brendirane i nisu za neke profi poslove i ogromne placeve, kao sto je gore napomenuto U principu si u pravu, skican alat postoji i u wobihouse i sl radnjama za malo vise novca, ali ima jedna bitna razlika zasto i ia poslednje pola godine kupujem u Lidlu alat i to sam bas dosta kupio. U pitanje je garancija i povrat robe u roku od 30 dana. Za garanciju nista ne pitaju a svi drugi traze razlog da odbiju. I kod njih možeš da vratiš alat ako ti ne odgovara u roku od 30 dana. Lepo uzmes alat, masinu, probaš, ako ti se ne svidi vratis, i ne prave problem. Nisam vracao jos uvek alat ali jesam neke druge stvari, me moze samo prehrambena roba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano April 8, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovim preprodavcima napravio zez, poručiš mu nešto brzom poštom i ne primiš paket. I tako malo malo mu poruči uvek neko drugi i kasnije mu šibneš poruku o čemu se radi, čisto da zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano April 8, 2021 (promenjeno) Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to fer trzisna borba , ljudi se bore da prezive, ne bih da ih osudjujemo. Ne mogu svi biti programeri, bankari, menadzeri... Po meni ovo treba da resi Lidl jer ovakve promocije treba da dovedu do cross selling-a. Ja recimo dodjem zbog jeftine busilice , a kada sam vec tu kupim i pivo.. Fora je da dodje sto više ljudi a ne da jedan kupi sve busilice. Ne verujem da prave akcije da bi zaradili na tim proizvodima, mada možda i gresim... Promenio April 8, 2021 član lemy 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan U BG je bilo jos tih kosilica danas posle podne. Malo trave, puno betona pa slabo idu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 8, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, lemy je napisao: Sve je to fer trzisna borba , ljudi se bore da prezive, ne bih da ih osudjujemo. Ne mogu svi biti programeri, bankari, menadzeri... Po meni ovo treba da resi Lidl jer ovakve promocije treba da dovedu do cross selling-a. Ja recimo dodjem zbog jeftine busilice , a kada sam vec tu kupim i pivo.. Fora je da dodje sto više ljudi a ne da jedan kupi sve busilice. Ne verujem da prave akcije da bi zaradili na tim proizvodima, mada možda i gresim... Sve to jeste, samo nije fer... Fer bi bilo da Lidl ograniči mogućnost kupovine više od dva komada po artiklu. E to bi bilo fer. Ne ovako, dodju nakupci, poguraju se njih deset-dvadeset, zauzmu "niski start" i čim se vrata Lidla otvore oni pograbe sve na akciji što valja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano April 9, 2021 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj zemlji odavno nista ne funkcioniše, i sigurno Lidl nije najveći problem, već samo posledica lošeg kvaliteta života i totalne neuredjenosti i javašluka koji vlada svuda zahvaljujući garnituri koja nas vuče za nos i svakodnevno ponižava i traje li traje. Hebi ga, ovde nesposobni očigledno imaju neverovatnu sposobnost da žestoko onesposobe sposobne. poslato preko one stvari 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...