SlobodanR1 3097 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da, u petak se kreće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5600 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 1401 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Nas 7-8 kreće u petak u 15h iz Užica. Uglavnom smo na Fazerima pa ko nas sretne usput nek svraca na pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5600 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 1401 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Jun 8, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Petak, izlazim iz kampa sa motorom u 00:30h koncert jos traje policajac na izlazu mi radi alko test??!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Jun 8, 2019 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te čudi, to je sve češća pojava na moto susretima.. I ja sam se protivio time i baš me nerviralo ali sam shvatio da su 100% u pravu! Poštujem opštine i mesta gde ako "naduvaš" vrate te u kamp, bez kazne, mada i kaznu da ti napišu i da te isključe iz saobraćaja razumem.. Jedino me izludjuje kada ti napišu kaznu i puste nazad u saobraćaj, u fazonu samo polako, a do kuće 150+km, n.pr!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Limeni67 je napisao: Petak, izlazim iz kampa sa motorom u 00:30h koncert jos traje policajac na izlazu mi radi alko test??!! Tako je svake godine, unazad vec sigurno 5 godina... i treba da rade, zato sto nam je prosle godine pandur objasnio da im se ponavlja jedan isti sablon povredjivanja, izlazak u kasne sate iz kampa da se malo "provoza" i karambol... Logika je prosta, ako si vec tako kasno tu... imas dakle gde da odspavas(smestaj u blizini ili kamp). Lezi, otrezni glavu pa vozi... i nemoj da mislite da vam solim pamet, ja sam prvi skoro uvek pijan na susretima, ali tada ne pomisljam da sednem da vozim po lokalu, da se tako izrazim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Jun 8, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svakoga koga nahvataju da pijan izlazi sa skupa neka plati kaznu, na licu mesta da ga pregleda psihijatar i kombijem preveze u ustanovu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Alekre je napisao: Svakoga koga nahvataju da pijan izlazi sa skupa neka plati kaznu, na licu mesta da ga pregleda psihijatar i kombijem preveze u ustanovu. slažem se oko kazne ,jedino je pitanje da ako voziš unutar kampa a to nije kolovoz možeš da voziš i neregistrovan i pijan nema kazne,bar ne za saobraćaj možda za remećenje javnog reda ako jako turiraš.Nemojte sedati na bajk ako ste cuga ali i nemojte da plaćate kazne koje ne postoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jun 9, 2019 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima i malo mozga neće pijan voziti ni po kampu. Kad obori nečiji motor ili zgazi nekog u šatoru, mala je vajda i od kazne i od izvini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Jun 9, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pijan da ima mozga kad je pijan ne bi mu bilo ni zabranjeno da voziПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 9, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Nije poenta alko testa, recimo na izlazu sa moto skupa, da te neko navata pijanog i da platiš kaznu. Poenta je da nekoga ne ubiješ a pijana budala može i da skoči s mosta ako hoće. Voziti pijan po krugu moto - kampa gde se održava skup? U kombi, ludačka košulja, struja vezana za mozak direktno puštena na 220 i ako preživi poslati u Sibir. Šta bre - može kazna ne može kazna. Jeste put nije put. Podleže zakonu o saobraćaju ne podleže..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 9, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba uvek paziti , na mišeluku onom delu gde se okupljamo bez obzira što izgleda kao kolovoz po stacionaži puta nije. kolovoz.Desi se ali retko neki pad sa motora,udesi kola,motori pa čak i pešaci i saobraćajni propisi se ne primenjuju nego ljudi moraju da se medjusobno tuže.To se desilo i pre 2 godine kad je sa jedno 70 na sat lik sa r1 udario od nazad parkirani policijski motocikl i skoro ga prepolovio.Policija je morala da ga tuži kao pravno lice protiv fizičkog za naknadu štete . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Jun 10, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastičan susret kao i uvijek..Lijepa vožnja, lijep grad koji baš taj vikend "diše" zajedno sa gostima..No i ja smatram da je onolika količina policije baš bespotrebna, kontrole baš oštre.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Jun 10, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Policajac na motoru je došao iz Banja Luke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5600 Napisano Jun 10, 2019 Drug član, 1401 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, cikmir je napisao: Policajac na motoru je došao iz Banja Luke Jeste onaj jedan, bilo ih je više. Normalan lik, sedeo sa nama dok smo jeli. Reče nam "samo kacigu na glavu i niko vas neće dirati". Na ulazu jeste bilo alkotesta, al' mislim da nisu bili nešto specijalno rigorozni. Više se duvalo da se ispoštuje forma koliko sam ja video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Jun 10, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Znači nisam pogrešio, pošto sam baš komentarisao da ih ima kao da su podršku zvali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jun 10, 2019 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zaustavljali su one bez kacige i vraćali pijane sa kapije. Policija je ok radila svoj posao. Pored moto skupa, ceo grad je bio jedan veliki festival. Veoma lepo druženje i vožnja koja će verovatno preći u tradiciju. I da, gulaš je bio vrhunski, morao sam da pojedem dva tanjira 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 10, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar skup, lep grad, cist, jedino ne razumem one unistavace motora zasto to rade motorima i svima ostalima koji pokusavaju da odmore, ali to nisu organizatori krivi. Sve u svemu nisam se pokajao sto sam bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jun 10, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne probah gulaš ni ove godine, šta ću kad je jagnjetina u Mosku ispred Trebinja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Jun 10, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Trebinje vrhunski grad, uvek rado svracam u grad sunca. Bio nam je uzputna stanica na nasoj trodnevnoj ruti. Svratismo u subotu oko podne da popijemo nesto pod platanima i odmorimo malo. Strasno velika guzva, nikad nisam video vise motora i bajkera na jednom mestu. Predahnusmo na kratko i gas dalje prema Mostaru i Sarajevu.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Jun 10, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Taman pomislio da cu da prebolim to sto mi se vrat ukocio noc pre nego sto bih posao... Ali ne pomazete ni malo. Sad mi se vec place. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bio 3 dana. Predobro. Voznja, grad, ljudi. Sreo i neke forumase. Vreme odlicno sva 3 dana. Iskren da budem na moto skupu sam proveo pola sata sve ukupno ali ceo grad je bio kao moto skup. U subotu se islo do Herceg Novog. U 24 sata sam doziveo da se kupam u moru i da stanem pored 2m snega na Durmitoru. Sledece godine ce mi Trebinje biti prioritet u planiranju cele sezone. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako i ja, petak smestaj, obilazak grada, kamp, pivo, koncert, sator. Ujutru Dubrovnik, Herceg Novi, popodne opet obilazak Trebinja i zaspao sam relativno rano, samo jedno malo pivo uz sarajevske cevape. Nedelja, Ostrog, Niksic, Zabljak, povratak, ma gde ces ispunjeniji vikend. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11597 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ekstra,cist grad,raspolozeni ljudi,odlican gulas,jedino su smor one granice ovih nasih banana drzava za nas koji smo svrljali tamo,vamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jun 11, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska voznja, prelep grad, odlicni domacini, gostoprimstvo na nivou, provod odlican, vidimo se dogodine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...