Ćale 3092 Napisano Septembar 18, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na ekspertnom izvlačenju iz te situacije i hvala Bogu da ste obojica dobro prošli. @Ljudi, fokus na drum! Ne "čačkajte". Sa srećom! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 18, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zato se i zove action kamera. Nemo, samo iskustvo pomaze u takvim situacijama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Septembar 18, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 17.9.2019. at 8:03, djolji je napisao: Saxi baš dobro čuči Stromu Pokušava da nadje odgovarajući ugao da strom zaliči na nešto ali teško 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poka 43 Napisano Septembar 18, 2019 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: KTM ADV 990 Prijavi odgovor kao problematičan samo kad ste dobro vas dvojica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano Septembar 18, 2019 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan U srijedu 11.09. odvozao sam od Slanog do Mlina (dosao iz Saajeva preko Mostara, Stoca, Ljubinja, GP Cepikuce), u subotu 14.09. Mlini - Makarska, sad sam kod Makarske do subote. Magistrala se ubila za vozanja... Bemdzo u Makarskoj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 18, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @FFBikerSar Aa jooj od kad nisam bio u Makarskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano Septembar 19, 2019 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Vozickanje do i po Makarskoj... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Septembar 20, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan On 17.9.2019. at 0:41, e-mayl je napisao: Jedna slika iz Stargrad Paklenice, 12.09.2019. nisam primjetio da si slikao, ili sam bio na benziskoj baš tada. uh kako je bilo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Septembar 20, 2019 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slikano je kada si sipao benz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 22, 2019 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana i mi posetili Dinka...vredi za sve pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Septembar 22, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Odvozena od Rijeke do Metkovića. Nema guzve, sto lokalni i inostrani piloti bas koriste. Uzivancija na max sa svakim metrom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Septembar 23, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koja je kilometraza cele jadranske magistrale od Rijeke? Da li bi mogao da je izvezem u danu? Plan mi je da u petak uvece stignem do Rijeke ,u subotu ujutru krenem da vozim na dole. U nedelju ujutru bi krenuo nazad za Beograd,samo ne znam dokle mogu da stignem i dokle je pametno ici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Septembar 23, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je kilometraza cele jadranske magistrale od Rijeke? Da li bi mogao da je izvezem u danu? Plan mi je da u petak uvece stignem do Rijeke ,u subotu ujutru krenem da vozim na dole. U nedelju ujutru bi krenuo nazad za Beograd,samo ne znam dokle mogu da stignem i dokle je pametno ici.Moze se odvoziti u jednom danu, ali bas napeto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Septembar 23, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Z750SA je napisao: Moze se odvoziti u jednom danu, ali bas napeto Zna biti mučno, još posebno sad kad su dani kraći. Svakako bi predložio da se raspolovi. Al ovisi i od kondicije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Septembar 23, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Za jedan dan je najbolje kombinacija sa auto cestom kojom se preskacu sibenik zadar i split, ukljuciti se na jasenice, sici kod omiša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Točno takoVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Septembar 23, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Z750SA je napisao: Za jedan dan je najbolje kombinacija sa auto cestom kojom se preskacu sibenik zadar i split, ukljuciti se na jasenice, sici kod omiša Hvalaa,to je prava informacija. Sto se tice kondicije,nemam pojma sta je dobra a sta losa i koja je potrebna. U aprilu sam vozio do peloponeza iz dva dana. 1400km Primetio sam da mi vrucina jako smeta. Kad je 20 stepeni vozim bez problema 700-800km u danu. Na povratku iz grcke letos,na 37 stepeni smo se raspali posle 500km,ali bukvalno raspali. Doslo.mi je da prodam motor na pumpi prvom koji ponudi bilo koje pare i prevoz do kuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Septembar 23, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je po meni taman kondicije koliko treba. Sjever magistrale je poprilicno fizicki umarajuci, jug i ne bas roliko, samo ina puno radara po mjestima pa budi oprezan. Dionice izmedu naselja nadoknade dosadu kroz naseljeno mjesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Sa “preskakanjem” Sibenika, Splita i Zadra može lagano da se dođje do Rijeke. Ja sam pre nekoliko dana,vozio od Trebinja do ulaza u Sloveniju.. A i planine iznad Jadranske su jako zanimljive.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Septembar 23, 2019 (promenjeno) Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan sa e-mayl.om ( Zoranom ) smo 2017. u Maju u danu ( sa kišom 50% puta ) i sve sa povremenim zalutavanjima i stajanjima stigli od Pule do Tirane i bez nekog pretjeranog napora. znaci može se. Promenio Septembar 23, 2019 član mile fazer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Septembar 23, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, mile fazer je napisao: sa e-mayl.om ( Zoranom ) smo 2017. u Maju u danu ( sa kišom 50% puta ) i sve sa povremenim zalutavanjima i stajanjima stigli od Pule do Tirane i bez nekog pretjeranog napora. znaci može se. Alal vam ona stvar. To je za respekt deonica, pogotovo sa prolazom kroz cg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, zemunac72 je napisao: Koja je kilometraza cele jadranske magistrale od Rijeke? Da li bi mogao da je izvezem u danu? Plan mi je da u petak uvece stignem do Rijeke ,u subotu ujutru krenem da vozim na dole. U nedelju ujutru bi krenuo nazad za Beograd,samo ne znam dokle mogu da stignem i dokle je pametno ici. Ne znam, kako i gde češ do Rijeke ali ja bi okrenuo rutu. U subotu ujtro krenuo bi iz Dubrovnika (ili tu negde...), vozio do Brele i malo dalje išao na Šestanovac i autoputem do Maslenice. Od tamo je (po meni) najlepši deo Jadranke do Novi Vinodolski, dalje prema Rijeci nije nešto baš... Zašto obrnuti pravac: u ovo doba godine, sunce se pomiče prema jugu i vožnja od severa prema jugu znaći vožnja u sunce, što nije najbolje. Imaj u vidu, da sada dan traje od 7h - 20h. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Septembar 23, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema trika da u subotu ujutru osvanem u Dubrovniku,to me muci. Imam samo vikend slobodan. Zato sam mislio da u petak izadjem koji sat ranije sa posla i zategnwm autoputem do Rijeke. Tamo sam za 5 sati. Svakako savet ti je na mestu i razmotricu sve,ako je tesno i lose,bolje da neidem. Hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Septembar 25, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto su drugi rekli, uz malu izmjenu: Krenes iz RI Jadranskom, na Maslenici se ukljucis na autoput, na Sestanovcu izadjes iz njega, pa se spustis na magistralu do Brela i nizbrdo :-) cirka 560km do DU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlavkoPejovic 74 Napisano Septembar 28, 2019 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2019 at 1:36 PM, Ćale said: Svaka čast na ekspertnom izvlačenju iz te situacije i hvala Bogu da ste obojica dobro prošli. @Ljudi, fokus na drum! Ne "čačkajte". Sa srećom! On 9/18/2019 at 3:14 PM, poka said: samo kad ste dobro vas dvojica! ...ja sam taj koji je "cackao", valjda sve to ide u opis "sluzbe"... A taman i povod za preuredjivanje Benellija (i da sam imao ABS sad bi gledali samo slike sa Jadranke) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...