N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... poslao sam i mail ovima "destimoto" sa vin brojem, da vidim mogu li malo uhvatiti "trag" motoru. Imam i generalije vlasnika, probacu i njega da kontaktiram. Po ovome prvi je servis odradio 2019... 2021 drugi servis, pecat drugaciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8363 Napisano Jun 7 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj antifriz još večeras... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam se uzdrzao, nikako covek da ode! Salim se malo, na mestu prodavac bas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ovo kaze za ulje, provericemo zapreminu svakako! Kada se filter menja 1.9L, 2.4L je posle rasklapanja masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini,znaci da covek ipak ima dobre motore! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za sada ok, tek kada ga porasturam i pregledam ja cu neki sud doneti/reci. Sledece nedelje registracija pa malo voznje... Ovako na kratko, veseliji je i udobniji (u mestu) od Nc750, kocnice dobre, polozaj top! Cini mi se da su kolena vise a stopala ka napred ( u odnosu na NC). Oslanjanje ima i nesto stelovanja ( po knjizi je nastelovan za tezinu od 68kg), na oba kraja se moze stelovati opruga i brzina povrata, nema stelovanja brzine sabijanja, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Pobratime,molim te nemoj da rasturaš mašinu samo da bi video dal' mož' da stane 2,4L!!! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Jun 7 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja u moj sunem 2L, ulje na sredini... Tek kad ga budeš provozao ćeš da vidiš ludilo! 1. U odnosu na bilo koju Hondu radi i zvuči kao krupara, sve šuška, čuka, fućka... 2. Menjač nemoj ni da pomisliš da će biti sličan Hondama. Za mene koji je mahom Honde imao ovo je bio kulturološki šok.. Ali.. U odnosu na biloooo koju Hondu, taj agregat vrti i prima gas kao lud, i vešanje, ciklistika, su MOTOR, a ne žvaka... Jedva čekam da javiš utiske. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16516 Napisano Jun 7 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki je uvek vazio za zabavnije motocikle od Honde. Po onome sto sam citao dugo godina, a i iz mog skromnog iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Jun 7 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Sa donje desne strane vidim suvi trag nekog curenja, rekao bih antifriz Zna Versy na prelivno da izbaci kap ili dve i da te sa tim sačeka sledece jutro. A i "normalno" je da se oguli ona srebrna plastika oko gležnjeva nogu. Ako je to dobro, verovatno je zafarbano. Ali ti to nije tehnički problem, samo vizuelni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jun 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za tri sezone sam preso oko 16000 km i mogu reci da je versys 650 poprilicno zanimljiv motor. Lepo povlaci, lepo koci i nekih vecih zamerki nisam nasao. Uradio sam prepravku sedista kod Srdjana jer mi je originalno bilo neudobno i klizavo pa pri svakom kocenju ides napred jos ako imas suvozaca onda obavezno sklizne prilikom kocenja. Kada je urdjeno sediste odma je druga dimenzija sto se tice udobnosti. Vozio transalpinu i transfagarasan, do crnogorskog primorja isao dva puta i obisao celu jugu do trsta i nazad jadrankom i do lefkade i nazad sa curom i mogu reci da je super, fali malo snage kada ste u dvoje i puni sa prtljagom ali opet daleko od toga da nema snage, barem meni je ok. Potrosnja je smesna, prosek 4,5 litra i sa dva putnika nema nekih vecih odstupanja. Najveca mana je sto nikako ne mogu da nadjem odgovarajuci vizir da mi ne pravi turbulencije, napravio sam neki veci ali opet je strujanje vazduha katastrofa, kada dodam onaj mali vizir onda je to ok ali onda gledam kroz vizir i to mi smeta, trenutni mi je to najveca zamerka. Promenio Jun 7 član nemanja2468 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Jun 7 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Za sedište ima resenje na netu da se odstampa 3d deo i poturi napred, do rezervoara. Ja to klizanje, doduse na mk3, nisam osetio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda to ublazi do nekle ali sam materijal je nekako klizav da kazem, cura pozadi dok sedi konstantno je klizala da svakom kocenju a sada sa ovim preradjenim sedistem nema tih problema cak ni pri naglom kocenju jer je materijal koji je Srdjan upotrebio drugaciji i pritom super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Jun 8 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjem mu kao migrant, samo skacem sa teme na temu kako nesa kupi motor. Znam vise njegove nego svoje 1 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 8 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Crevce oduska iz prelivnog lonceta je bilo povuceno u vis i naslonjeno na desnu donju plastiku, sprovedeno pod motor, gde i treba da bude! Ulje tipicno za Ch, crno kao mazut , po boji bih rekao da je ili castrol power1 ili motul 7100, svakako dva ispiranja na po 1000km (sa zamenom filtera) mu sleduju. Katana mi je uvek agregat lepo ispirala... Lanac i lancanici nisu za zamenu a porucio sam set, sacekace bar jos 10k u kutiji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 8 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Filter (jeeeedva ga odvio!) kawasaki mejd in Cajna 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 8 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za danas jos sistem rashladni da isperem i zamenim tecnost, nista mi drugo nije stiglo . To cu do 10h da odradim, pih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Jun 8 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Нешо, са срећом, да те сигурно служи и да га задржиш бар 3 месеца 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 8 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sam se snasao da ga podignem dok radim i ne napravim kod strugara neke lepe. od prohroma prihvate, nego vidim da je M10 ali navoj neki sitniji, zna li ko sta da trazim (koji navoj?) Za sada sam provukao M8 sraf i sa druge strane kontrirao maticom, tako da bude dok izmenjam tecnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jun 8 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se Neso u kom pravcu ides sa ovim motorima, bice nesto i za mene kad dodjem ponovo na red! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 8 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Novi momenti! Preturam po papirima sto sam uz motor dobio, i vidim neki racun od necega "Tecnium", citam dalje wilbers zero friction opruge.... Ahaaaa, zato meni odgovara, guglao njihove ABE brojeve i saznao da su wilbers opruge napred za spustanje 25mm a ovo tecnium je za spustanje nazad 25mm! Pogledam, stvarno je tu.. https://www.ebay.com.au/itm/275269080124 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 8 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 8 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Situacija sa nivoom ulja je sledeca, forumasi su (kao po obicaju) u pravu! Iskustvo ide pre slova na papiru! Posle 10 min rada i 10 min cekanja da se "ulje" spusti, nivo sa usutih 2L ulja (vidi sliku). Nemam vise da dolijem, tek u ponedeljak stizu jos 3L i tada cu javiti koliko staje do "MAX" podeoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 8 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stanje pod desnim oklopima savrseno! Svaka je nalepnica na mestu, sve deluje zdravo, na crevima onaj kao puder... Antifriz je verujem fabricki, sve se mora isprati bar dva puta, ja cu koristiti paraflu g12. Ispusta se na sraficu pumpe (zuta strelica), usipamo 50:50 mix na mestu obelezenim crvenom strelicom i na kraju sipamo do MAX podeoka u prelivnom loncetu. Po specifikaciji staje 1.2L. Tecnost se doliva poooolako i u tankom mlazu, da vazduh ima put za izlaz. Sve zatvorimo, motor radi 10ak min, koji put se doda gas. Sacekamo pola sata, odvijemo stopli hladnjaka i dolijemo koliko fali (posto je lonce iznad vrv ce dole uvuci koliko treba a u njega da dolijemo). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 8 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I daaaaaa, druga ponuda za kupovinom od nasih forumasa od sinoc!!! Polako ljudi, ako budem jos jednom registrovao motor i kupovao gume izbacice me iz kuce 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...