rogaceboy 80 Napisano April 30, 2022 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao takav, sve je bilo ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Maj 3, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je diran (da li je rotiran ceo korman ka vozacu), zato i trazim nekog vlasnika, da slika, da uporedimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 4, 2022 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima je li diran, sada neko iz dobre namere da postavi sliku lose postavljenog u drugu stranu Odvije, namesti u poziciju koja mu odgovara, zavije.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Maj 5, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cemo tako i uraditi. Pocetnik je, sve ce da mu odgovara, samo da se vozi Ideja je bila da vratimo na fabricki polozaj, kao neku optimalnu polaznu tacku. Kad se malo uvoza i skonta sta mu odgovara, lako cemo da ga mrdamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3245 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 803 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Bice da prodaja bas dobro ide () pa se i cene dizu. Za sada samo kod Cula, ali ne sumnjam da ce i Motoring da isprati "akciju". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9010 Napisano Maj 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 1903 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih te da ne kacis više slike 1000(S)E, imam malo dete, mislim da mu razvod roditelja ne bi prijao. Čuo sam se bio sa Culetom nešto, nije imao nijednog 650, valjda je u periodu mart, april, prodao 7,8 komada nove 650. Promenio Maj 20, 2022 član ProMaster 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3245 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 803 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si na Traceru vec neko vreme, al izgleda da nisi prezalio belog V1K. On se voza kod mene po gradu jos uvek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9010 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1903 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, grafigo je napisao: Pa ti si na Traceru vec neko vreme, al izgleda da nisi prezalio belog V1K. On se voza kod mene pošaljemo rt gradu jos uvek? Bio na oglasima, ne znam da li je prodat, to bi trebalo da zna @PremieRacing, vozi ga njegov drugar. Pa vidi, vozim ja Trejsija, istina je da smo se skoro skapirali tek, ali rado bih uleteo u Versys 2015+ ili ovaj 2019+. Versys je fenomenalan motor, prilično nepravedno zapostavljen. Ono kako se taj motor vozi na autoputu i velikim brzinama, Tracer može da sanja samo, s druge strane, Tracer je prilično zabavan za vožnju po krivinama, Versys je tu težak (bar meni bio, a nisam neki patuljak). TAko da rado pratim ovde dešavanja i sve čekam da vidim nekog interesantnog.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. Otišao iz VA. Duuuugo bio u oglasima... Drugar dobio dete, kao će malo da napravi pauzu, a tri dana nakon prodaje Versys-a ode i kupi SMT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12888 Napisano Maj 21, 2022 Ne silazi, 7408 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otišle cene Versysa u vraga. Neki lik traži 10 000 za 2015. a nov 13 000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj iz Niša? Taj stoji na oglasima još od pre pandemije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8479 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Da se čekiram u temu, kupljen u Valjevu, za sada izgleda sve ok, ovih dana će na servis pa ću malo više napisati. A da su cene otišle gore jesu i to debelo, al šta ćemo kad volemo.... Promenio Maj 21, 2022 član shlem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Valjevska podvala... Dobar je. Pošto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8479 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da neće biti, lanac je za zamenu neravnomerno rastegljen, za lančanike ćemo videti, a cena 6250 izdajničkih.... Promenio Maj 21, 2022 član shlem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9010 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1903 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, shlem je napisao: Nadam se da neće biti, lanac je za zamenu neravnomerno rastegljen, za lančanike ćemo videti, a cena 6250 izdajničkih.... Opa, moja kaciga i moj (bivši) motor, još ženu da ti uvalim... Lanac sam ja menjao, na oko 40000km, ako me sećanje služi. Da te lepo služi Nešo ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Opa, nije malo! Mada ne vidim koje je godište, a i hiljadarka je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9010 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1903 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 2012. Ja ga kupio za 5000e, zamenio gume, lanac, sedište.. prodavao ga za 5500, Neša ga kupio za 6200, znači redno je da ga proda oko 7000 za godinu, dve... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što i hoće verovatno, jer se to uklapa u inflaciju. A i nije to mnogo, ako je nov 13 hiljada. Kada sve uzmeš u obzir, to je tu negde. Promenio Maj 21, 2022 član Jupiter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8479 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan E baš mi je milo Stefane da je tvoj bivši motor, sad ima 65000 km, ide k'i Simplon. A kaciga mi na glavudži leži ko kec, nego imam jaku vilicu i steže me kad spustim onaj fip dole. Još malo ću je testirati, pa ako ništa biće na oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9010 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1903 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti moj oglas, pa čisto da imaš uvid šta je i kad menjano, mada svakako te sleduje lanac sad. Inače, menjaj OBAVEZNO redovno kočiono ulje, vlasnik pre mene nije to radio kad treba. Prestao je da radi ABS i sijala lampica. Drugi ABS košta od 200-400e polovan. Kada sam skinuo taj i oprao ga, imao sam šta da vidim, mulj, mulj, mulj. Morao sam nekoliko puta da ispirem ceo sistem. Zamenio sam četkice na elektromotoru ABS-a, za fazon 300din i ABS i pumpa propradili kao ranije i nikada više nisam imao ABS lampicu. Prilično sam siguran da je taj mulj napravio problem, jer je prilikom aktivacije ABS dodatno opterećivao elektromotor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8479 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Da, prethodni vlasnik je prilično slabo održavao, ima šta da se dotera, ali generalno je u dobrom stanju. Ide od nedelje na servis da se izmene sve tečnosti i lanac sigurno, ostalo po preporuci majstora koji je inače teška picajzla, tako da će biti opet ko raketa. Inače je dobio kofere i nosače, Trebinje stižemo.... Promenio Maj 21, 2022 član shlem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3245 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 803 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Gde bre vi nalazite te kofere na svakom koraku? Ja sta god da nadjem to kosta 10% cene motora, a nema razlike da l je novo ili polovno. Skupo, pa skupo. Il' sam se ja lose udao? Nisam znao da je Emil dobio dete. A prodjoh pre neki dan pored njegove radnje, videh nesto drugo da je parkirano. Inace ona 1000-arka iz Nisa stoji bar godinu dana i bila je sa cenom od 11300, ako se dobro secam. Braca iz Lazarevca je svoj veliki Versys prodavao za ispod 11000, a motor je 2017. i sa dosta neke opreme. Ne znam da li je i dalje na prodaju ili je odustao... Promenio Maj 21, 2022 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8479 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno na KP koferi sa nosačima 350 evra, a koferi u stanju 9,75/10, novi... Promenio Maj 21, 2022 član shlem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1307 Napisano Septembar 3, 2022 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 11.4.2022. at 16:40, N.F.S. je napisao: Paaaa, nisam stigao do gledanja, nasli smo kolegu iz Batocine koji je ustupio na probu gde smo zakljucili da je previsok! Kod tog sam (imam snimak na viberu) primetio samo slomljene rukohvate suvozaca i lanac koji visi... P.S. Neka ti je sa srecom drug, mislim da nije losa kupovina (zakljucih iz razgovora sa bivsim vlasnikom) Kako ti je delovao u vožnji sa suvozačem, obzirom da ima 10-15 cm kraće medjuosovinsko od konkurencije, jel smeta to sa suvozačem pri manevrisanju u mestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Septembar 3, 2022 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sto krace medjuosovinsko rastojanje to je agilniji i okretniji motor! Versys je bas (po mojim merilima) dobro ubalansiran motor, upotrebljiv i zabavan (ovaj od 1000ccm je kategorija za sebe!). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...