Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Versys 650/1000

Recommended Posts

• Zainteresovan, 417 postova
  • Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000

To je bas taj lik sa tvog linka, na njegovoj stranici gde se on hvali stoji da je presao 600000, i fotografija kontrolne table i motocikla, dosta fotografija njegovog motocikla, znaci ide ovaj zelenko pa pokazuje fotografiju sa 600000 pa opet fotografije istog zelenka i pokusajem da docara da je presao 600000 sa samo zamenom nekih sitnica oko struje. I onda na sledecim fotkama u nizu dolazimo do ovih fotografija koje je isto on licno postavio, a sve dok je menjao taj kablic i sijalicu od stop svetla😋

Screenshot 2026-02-20 142931.jpg

Screenshot 2026-02-20 143029.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 966 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Kao sto sam ti napisao, pomesane su price. Onaj sa Mk1 je presao (po njegovoj prici) bez otvaranja. Za ovog sa tvojih slika nisam to spominjao. Meni je sve ovo samo pokazatelj jednog velikog poduhvata koji sam ja verovatno postigao, ali sa nekoliko automobila i za 30 godina voznje. Ovde je to neko uradio na jednom motoru, za daleko krace vreme.

Na Hondi, verovatno, u fabrici zapunktuju masinu i tako je posalju u svet. Nema veze, samo neka si ti srecan i sa osmehom na licu. Iskreno, veoma jadno...

P.S.
Jesi obratio paznju da je ta objava sa kraja januara ove godine? Pre 20 dana? Koliko mu to smanjuje uspeh u tvojim ocima, a?

Promenio član grafigo

• Drug član, 1871 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Taj što je sa Versys - om prešao (bez dve - tri generalne) 600 000 + km, je pre neki dan vozio za opkladu pola kilometra u rikverc!  😜

• Sviđa mi se 1

• Malinar u pokusaju, 1827 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Ne bih da rušim sneška, ali 600 000 km bez ikakvih ozbiljnijih intervencija na agregatu teško da motocikl može dostići.

Većina japanaca uz kršteno održavanje dobace do 200-300 000 km, što je za motocikle fantastičan rezultat uzimajući u obzir na koliko obrtaja se vrte.

• Drug član, 966 postova

Potpuno ste na pogresnu stvar bacili akcenat. Ponavljam, meni je prvo fascinantno sto je neko to uspeo da predje motorom. Onda mi je fascinantno sto je to uradio za, po meni, vrlo kratak period, od jula 2018. god do februara 2025. Onda je tu i to sto je to uradio na jednom motoru, Versys Mk2. Parkirao ga je nakon predjenih 595.000km, pre cirka godinu dana. Pre 20 dana uradio masinu i presao jos tih par hiljada kilometara da zaokruzi na 600.000 km. 
Ukupno za 12 godina, na 6 Kawasakija presao nesto sitno. Pise na dnu drugog skrinsota. 

image.png.0c0d25afffa3c329dd0aee4cef0efd40.png

image.thumb.png.65cac83b7c2dc0d20fac564879aa17c7.png

Kako god, meni je ovo fotka dana. Ja ovo nisam video ni na jednom svom prevoznom sredstvu. Slag na tortu je sto je to sa jednom masinom uradjeno. 

image.thumb.png.b14d2da25c393f9b3272939403943461.png

Ovo mu je sa novog Versysa, par dana pre pune godine kod njega.

image.png.9613f84db769fbab4f308899f3260562.png

• Drug član, 966 postova
53 minutes ago, milomir22 said:

Ne bih da rušim sneška, ali 600 000 km bez ikakvih ozbiljnijih intervencija na agregatu teško da motocikl može dostići.

Većina japanaca uz kršteno održavanje dobace do 200-300 000 km, što je za motocikle fantastičan rezultat uzimajući u obzir na koliko obrtaja se vrte.

Nema tu nikakvog sneska, to je velika kilometraza za bilo koje prevozno sredstvo sa tockovima. Masina na Versysu se vrti nize nego standardne Kawine 1000-arke, ali sa ovako velikom kilometrazom sumnjam da je ova masina i vidjala visokih obrtaja. Veliki broj slika pokazuju dnevne voznje sa preko 1000km. Tu je masina gasena samo dok se tocilo gorivo, a onda dalje par sati voznje konstantnim tempom. 

• Drug član, 1401 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Da prostite, taj ozbiljno ima puno vremena u zivotu, a drugo kako do sada nije dobio suljeve kad toliko sedi na motoru. Ne volim ekstreme, pa vrv zato i nisam odusevljen sa tih 600000km. Svaka njemu cast al brate mili...

• Integrisan, 8281 postova
  • Motocikl: TDM 900

Pa sad ti pogledaj većinu nas kako psihopatski održava motocikle a koliko malo prelazimo zapravo i koliko lako otuđujemo motocikle za naivnim izgovorima. 

• Zainteresovan, 417 postova
  • Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000

Neka se jave ljudi sa ovog foruma koji prelaze oko 100000 godisnje pa neka nam napisu svoje utiske.

Sad vidim da je napisao da je sa dva motora Versys 650 plus Versys 10000 od 2012 godina presao 1.110.000.

Promenio član keš
  • Haha 1

• Drug član, 966 postova

Nije sa V1000 od 2012. vec je za 12 godina, sa 6 razlicitih Kawasakija presao 1,1 milion kilometara.

Kes, je l' tebi ovo stvarno nije izuzetno dostignuce? Bez obzira da li ti se svidja, da li mislis da tako treba ili nesto vec trece... Ima sigurno par hiljada fotografija na svom fejsu, prikazi predela gde je bio, vremenskih (ne)uslova po kojima je vozio, fotki odrzavanja motora gde je npr. na 450.000 uhvatio sajlu gasa da je krenula da se cepa, na 430.000 radio remont viljuski...

Ne znam da li je sa jednom originalnom masinom presao nepunih 600.000 km. Na prvoj slici je napisao da jeste, ja mu verujem posle gledanja par stotina postova na njegovoj stranici i citanja njegovog dopisivanja sa ljudima koji ga prate. 

Da l' sam "romantik" ili naivan, nek vidi kako ko hoce. Meni je drago da ja vidim da u ovakvom haoticnom vremenu i hiperprodukciji svega neko nadje vremena za sebe i svoju pasiju kao i da  postoje stvari koje nisu napravljene za jednokratnu upotrebu vec su napravljene da traju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja