grafigo 3816 Napisano Sreda u 08:02 Drug član, 940 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ok, to je reseno. Sad samo da sacekas nekoga da ti kaze kako se to menja u ove nase parametre (l/100km) ili da potrazis na netu. Fabricki je predvidjeno da se menja, nije nikakva procedura sa skidanjem table, flesovanjem memorije i slicno. E sad jos videti zasto ti ponistava Trip A i B... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11610 Napisano Sreda u 08:09 Drug član, 2122 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Voila... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7028 Napisano Sreda u 08:09 Drug član, 1568 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS Ништа не одустај од тих са вентилатором. Ево ти решење за поклопац: Poklopac fara za LED sijalice - AutoFashion - Auto kozmetika i oprema za automobile AUTOFASHION.RS Cena je za komad. Univerzalni gumeni poklopac za zaštitu fara koristi se kada želite da stavite LED C6 sijalice a standardni poklopac fara je previše blizu samoj sijalici. Poklopac se može... Стављао на бивше Fz6 и Fz1. Сачувао фабричке поклопце. Ови легну можда и боље од фабрике. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3069 Napisano Sreda u 10:08 Drug član, 1686 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Porucio sam. Nije mi palo na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz4 0 Napisano Sreda u 10:41 U prolazu, 8 postova Lokacija: Titel Motocikl: zx9r "97 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, grafigo said: Ok, to je reseno. Sad samo da sacekas nekoga da ti kaze kako se to menja u ove nase parametre (l/100km) ili da potrazis na netu. Fabricki je predvidjeno da se menja, nije nikakva procedura sa skidanjem table, flesovanjem memorije i slicno. E sad jos videti zasto ti ponistava Trip A i B... E da zasto ponistava Trip ne znam...merio aam aku padne na 12.2 kad ga palim ali to.je prihvatljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 823 Napisano Sreda u 17:57 Zainteresovan, 195 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ProMaster je napisao: Voila... @bikerboyz4 Ja imam takodje ovu knjigu za versysa, i ja sam kod sebe promenio kako da mi prikazuje potrosnju. ALI.. Ima jedan problemcic, to jest fabricka greska u pisanju knjige uputstva. U knjizi pise da treba da se koristi levo dugme da se promeni, ali u stvari je desno. Ima na netu, to jest na youtube. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11610 Napisano Sreda u 17:58 Drug član, 2122 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Vujka je napisao: @bikerboyz4 Ja imam takodje ovu knjigu za versysa, i ja sam kod sebe promenio kako da mi prikazuje potrosnju. ALI.. Ima jedan problemcic, to jest fabricka greska u pisanju knjige uputstva. U knjizi pise da treba da se koristi levo dugme da se promeni, ali u stvari je desno. Ima na netu, to jest na youtube. Zavisi sa koje strane se gleda ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 823 Napisano Sreda u 18:00 Zainteresovan, 195 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ProMaster je napisao: Zavisi sa koje strane se gleda ? Ja sam sedeo na sedistu kad sam menjao kod mene... Nisam probao preko vizira sa prednje strane. Ali ako se menja sa prednje strane onda je levo dugme 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2073 Napisano Sreda u 18:27 Drug član, 1299 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima viska zastitu hladnjaka za versys 650 mk1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz4 0 Napisano Sreda u 19:54 U prolazu, 8 postova Lokacija: Titel Motocikl: zx9r "97 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Vujka said: @bikerboyz4 Ja imam takodje ovu knjigu za versysa, i ja sam kod sebe promenio kako da mi prikazuje potrosnju. ALI.. Ima jedan problemcic, to jest fabricka greska u pisanju knjige uputstva. U knjizi pise da treba da se koristi levo dugme da se promeni, ali u stvari je desno. Ima na netu, to jest na youtube. Tako je isto sam pokusavao i na kraju nasao na you tubu da je obrnuto prvo levo pa desbo ...ali i dalje ne znam sto mi brise tripgledao sam osigurac za to svi su dobri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3069 Napisano juče u 07:36 Drug član, 1686 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, MaxiS je napisao: Hvala. Porucio sam. Nije mi palo na pamet Fun fact... Cep, odnosno, poklopac fara je 350 din. Sa postarinom 970 Presolili ga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3069 Napisano pre 4 sati Drug član, 1686 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odradih juce. Na slikama ima plavo-zelenkastu boju. Uzivo je bledo plava skoro bela. Zamenio obe pozicije takodje. Izucio sam se da skinem stranicu bez da skidam vizir, i uspeo sam da protnem ruku i zamenim i desnu poziciju kroz levu masku. BraO za mene Imao je prikljucak za 12v kao za upaljac. Prosle god kupim onaj sa usb prikljuckom i prikazom napona. Nesto se pokvario i vratio sam stari. Takodje, desna maglenka je gubila kkntakt i prestala da radi, ubacio sam drugu. I da... imam prosirenje za copavu, koje nije bilo dobro utegnuto. Zveckalo je, a dao bog, versys nema vibracije, i culo se kao zvonce. Ubacim tu neki silikonski zaptivac i ponovo stegnem, nema da zvecka vise. Ulje sam zamenio na pocetku sezone, ostalo mi 2 litra, opet ga zamenih. Eto, zanimao sam se malo. Sezona ce uskoro kraju, a ja nisam presao ni 2.000km. Nemam razloga da kupim drugi, i ako mi se strasno svidja novi, a cene novih i par god starih strom-ova i versys-a prolicno povoljne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz4 0 Napisano pre 1 sat U prolazu, 8 postova Lokacija: Titel Motocikl: zx9r "97 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, MaxiS said: Odradih juce. Na slikama ima plavo-zelenkastu boju. Uzivo je bledo plava skoro bela. Zamenio obe pozicije takodje. Izucio sam se da skinem stranicu bez da skidam vizir, i uspeo sam da protnem ruku i zamenim i desnu poziciju kroz levu masku. BraO za mene Imao je prikljucak za 12v kao za upaljac. Prosle god kupim onaj sa usb prikljuckom i prikazom napona. Nesto se pokvario i vratio sam stari. Takodje, desna maglenka je gubila kkntakt i prestala da radi, ubacio sam drugu. I da... imam prosirenje za copavu, koje nije bilo dobro utegnuto. Zveckalo je, a dao bog, versys nema vibracije, i culo se kao zvonce. Ubacim tu neki silikonski zaptivac i ponovo stegnem, nema da zvecka vise. Ulje sam zamenio na pocetku sezone, ostalo mi 2 litra, opet ga zamenih. Eto, zanimao sam se malo. Sezona ce uskoro kraju, a ja nisam presao ni 2.000km. Nemam razloga da kupim drugi, i ako mi se strasno svidja novi, a cene novih i par god starih strom-ova i versys-a prolicno povoljne. Tuga seci gume kad ima ovako nesto ja stavio pre neki dan i samo vratis fabricke gume bey secenja Led H7 1/1 CANBUS 99%, sa ventilatorom u sebi - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM NOVO NOVO NOVO CENA JE ZA PAR Glavni materijal: Aluminijum Svojstva baterije: Bez baterije Režim napajanja: Sobne električne/tvrde žice Prikaži sve > Set H7 LED žarulja za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...