Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Versys 650/1000

Recommended Posts

• Integrisan, 10361 postova
  • Motocikl: ---Honda---

... inace, evo stelovao jos malo, svasta ima da se klikne i okrene :D, vec nije za voznju, ventilator malo/malo pa se ukljuci, przi noge.

Na terasi, u hladu je nesto preko 38c.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

I da se zna ko daje instrukcije a ko uzima (i zapisuje!) mere :D 

Preko 20 motora i isto toliko godina se ona i ja vozimo, stelujemo ❤️

333.jpg

• Sviđa mi se 12
  • Podržavam 1

Koja razlika sa zamenskim oslanjanjem! 👌

Definitivno je u dvoje lepsi osecaj, tako sam ga i konfigurisao, za vecu tezinu... Ne osecam one sitne pregibe koji su mi ruke zamarali a opet tacno znam sta tockovi rade.

Da se nakupi malo puta pa cu vise reci, za sada razlika u komforu je i u mestu primetna.

IMG_20250730_121103.jpg

• Sviđa mi se 5

• Zainteresovan, 175 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021

@grafigokoje ti je godiste versys.. Ja imam takvog malog versysa i nesto se razmisljao da menjam za vecl, pa me zanimaju utisci. Jesi li zadovoljan? 

..da!

Montirao sam retrovizore koji se mogu stelovati u svim mogucim ugovima, stigli na crossruneru kog je drugar pazario, zamenio ih fabrikom 💪

Ogledala velika i sve je komplet od aluminijuma, donja kugla presvucena debelom gumom da vibracije pije.

Vrlo interesantno uradjeno, refleksija nije ni konveksna niti konkavna, daljina na kojoj se vozila vide je realna.

11.jpg

12.jpg

• Sviđa mi se 2

• BJB Maxi Scooter Club, 786 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Ovo su kopije DoubleTake retrovizora, uglavnom idu na motore za off zbog sklapanja :) odlični su, ima ih za 30ak eura na Ali/Temu, ja ću staviti na Vodžislava

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 917 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

@Vujka

2019. godiste, poslednja serija sa 1043 kubika. Od pre pola godine je krenuo skoro pa istovetan model, samo sa motorom od 1099 kubika.

U sustini sam zadovoljan sa njim. Ima tu jednu zajedničku crtu sa malim V, a to je da sve radi kako treba pa zato nema ni nekih uzbudjenja sa njim. To mi "smeta" kod njega i njegova tezina u sprezi sa mojih 174cm i time sto na vrhovima prstiju baratam sa njim, u mestu. Kad se pokrene lakši je za sporo kretanje od malog V, na primer.

Ja se često vozim sa suprugom i za to je odličan izbor. Kada bih se vozio uvek sam, onda bih potražio nešto ekplozivnije i lakše, tipa Tracer 9 ili V2S Multistradu, al to je opet do toga sta meni prija. Ne mora da znaci da je i tebi bitno.

Lepo se vozi, mozes da pratis bez problema i jače motore. Odlican je za duge i srednje krivine, a čak se i kratke krivine začuđujuće lepo prolaze. Dovoljno je udoban da možeš fine kilometraže na dnevnom nivou da prelaziš. Udobniji od malog V u svakom slučaju. Prosečna potrošnja mi je za 1l veća naspram V650. Menjač lepo radi (klasična Kawa) dok je šaltalica zbog kvikšifetra nekako gumeno odradjena pa je čudan osećaj u početku. Šifter nekada zna da radi kao da ti čita misli, a ređe se dešava kao da ne može da ubode momenat za menjanje brzina. Ne znam, možda je to i do moje vožnje na nižim obrtajima (3 do 5 hiljada).

Pitaj ako imaš nešto konkretno da te zanima jer ovako kad nabacujem stavke imam utisak da sam "omašio temu".

• Drug član, 3393 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
3 hours ago, andrej. said:

Ovo su kopije DoubleTake retrovizora, uglavnom idu na motore za off zbog sklapanja :) odlični su, ima ih za 30ak eura na Ali/Temu, ja ću staviti na Vodžislava

Juniore daj linak

... cim sam ih video (retrovizore) znao sam da ce kod mene biti :D 

Moze visoko, moze nisko, napred, nazad... Vrh!

Mene su izasli 7500 (toliko sam platio honda retrovizore)

22.jpg

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja