N.F.S. 25032 Napisano Subota u 10:56 Integrisan, 10361 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema vise! Taj je amort na ninji 650 trenutno. Kod Straleta je ostalo to sediste jos (ne pasuje). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25032 Napisano Subota u 11:29 Integrisan, 10361 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... inace, evo stelovao jos malo, svasta ima da se klikne i okrene , vec nije za voznju, ventilator malo/malo pa se ukljuci, przi noge. Na terasi, u hladu je nesto preko 38c. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25032 Napisano Subota u 13:49 Integrisan, 10361 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da se zna ko daje instrukcije a ko uzima (i zapisuje!) mere Preko 20 motora i isto toliko godina se ona i ja vozimo, stelujemo 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25032 Napisano Sreda u 10:33 Integrisan, 10361 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koja razlika sa zamenskim oslanjanjem! Definitivno je u dvoje lepsi osecaj, tako sam ga i konfigurisao, za vecu tezinu... Ne osecam one sitne pregibe koji su mi ruke zamarali a opet tacno znam sta tockovi rade. Da se nakupi malo puta pa cu vise reci, za sada razlika u komforu je i u mestu primetna. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3782 Napisano Sreda u 10:43 Drug član, 917 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Voznjica... steta sto Relive ubije kvalitet fotki. Va-Nk-Pg-Treb-Va | Relive WWW.RELIVE.COM Motorcycling | Jul 18, 2025 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Sreda u 18:58 Zainteresovan, 175 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @grafigokoje ti je godiste versys.. Ja imam takvog malog versysa i nesto se razmisljao da menjam za vecl, pa me zanimaju utisci. Jesi li zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25032 Napisano pre 18 sati Integrisan, 10361 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ..da! Montirao sam retrovizore koji se mogu stelovati u svim mogucim ugovima, stigli na crossruneru kog je drugar pazario, zamenio ih fabrikom Ogledala velika i sve je komplet od aluminijuma, donja kugla presvucena debelom gumom da vibracije pije. Vrlo interesantno uradjeno, refleksija nije ni konveksna niti konkavna, daljina na kojoj se vozila vide je realna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1967 Napisano pre 18 sati BJB Maxi Scooter Club, 786 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su kopije DoubleTake retrovizora, uglavnom idu na motore za off zbog sklapanja odlični su, ima ih za 30ak eura na Ali/Temu, ja ću staviti na Vodžislava 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3782 Napisano pre 15 sati Drug član, 917 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan @Vujka 2019. godiste, poslednja serija sa 1043 kubika. Od pre pola godine je krenuo skoro pa istovetan model, samo sa motorom od 1099 kubika. U sustini sam zadovoljan sa njim. Ima tu jednu zajedničku crtu sa malim V, a to je da sve radi kako treba pa zato nema ni nekih uzbudjenja sa njim. To mi "smeta" kod njega i njegova tezina u sprezi sa mojih 174cm i time sto na vrhovima prstiju baratam sa njim, u mestu. Kad se pokrene lakši je za sporo kretanje od malog V, na primer. Ja se često vozim sa suprugom i za to je odličan izbor. Kada bih se vozio uvek sam, onda bih potražio nešto ekplozivnije i lakše, tipa Tracer 9 ili V2S Multistradu, al to je opet do toga sta meni prija. Ne mora da znaci da je i tebi bitno. Lepo se vozi, mozes da pratis bez problema i jače motore. Odlican je za duge i srednje krivine, a čak se i kratke krivine začuđujuće lepo prolaze. Dovoljno je udoban da možeš fine kilometraže na dnevnom nivou da prelaziš. Udobniji od malog V u svakom slučaju. Prosečna potrošnja mi je za 1l veća naspram V650. Menjač lepo radi (klasična Kawa) dok je šaltalica zbog kvikšifetra nekako gumeno odradjena pa je čudan osećaj u početku. Šifter nekada zna da radi kao da ti čita misli, a ređe se dešava kao da ne može da ubode momenat za menjanje brzina. Ne znam, možda je to i do moje vožnje na nižim obrtajima (3 do 5 hiljada). Pitaj ako imaš nešto konkretno da te zanima jer ovako kad nabacujem stavke imam utisak da sam "omašio temu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8337 Napisano pre 14 sati Drug član, 3393 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, andrej. said: Ovo su kopije DoubleTake retrovizora, uglavnom idu na motore za off zbog sklapanja odlični su, ima ih za 30ak eura na Ali/Temu, ja ću staviti na Vodžislava Juniore daj linak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1967 Napisano pre 14 sati BJB Maxi Scooter Club, 786 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Temu: https://tinyurl.com/doubletaketemu Ali: https://tinyurl.com/doubletakeali Na KP ih nisam našao sad, bilo je ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25032 Napisano pre 13 sati Integrisan, 10361 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... cim sam ih video (retrovizore) znao sam da ce kod mene biti Moze visoko, moze nisko, napred, nazad... Vrh! Mene su izasli 7500 (toliko sam platio honda retrovizore) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11366 Napisano pre 8 sati Drug član, 2105 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan IMG-20250731-191121 hosted at ImgBB IBB.CO Image IMG-20250731-191121 hosted in ImgBB Jel treba nekom, baš me srce boli da ga bacam u smeće... ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...