MaxiS 3645 Napisano Avgust 28 Drug član, 1833 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim kolegama na savetima i pomoci, resio sam curenje iz vodene pumpe. Za sada je ok, ali pratim. Sumnjicav sam. Originalni set za vodenu pumpu 32e. Jeftiniji OEM od kineskog 5.500din 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2674 Napisano Avgust 29 Drug član, 419 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da si ti resio problem. A za cenu zaboravio sam da kazem, da je 32e sa popustom bila moja cena. Ne znam koja je puna. Koji si set stavio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3645 Napisano Avgust 29 Drug član, 1833 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam. Bacio sam pakovanje. Semering je taj oem, a trenutno ih nema na lageru, bice ih za nedelju dana. Na KP je set 5.500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 3 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: V Strom DL 650 (2007) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i mala pomoć ako može. Da sad ne prelistavam stotine stranica, da li neko ovde ima iskustva sa Versys 1100? Jako mi se svideo, gledao sam ga na sajmu, ali odim recenzija na YT, ne znam nikoga ko ga je kupio pa da mi kaže realno iskustva kakav je u praksi. Sajt Autoprometa je (i dalje) bez ikakvih informacija, kontaktirao sam ih mejlom da mi daju bar specifikacije za sva tri nivoa opreme i cene, ali nisam dobio ništa. Ovaj motor vidim kao savršan apgrejd sa Stroma 650 E da, između ostalog odgovara mi i zbog gabarita, visok sam 193 i imam oko 105kg, i savršeno mi paše kada sednem na njega, dok mi se mali Versys nekako pari tesan (i kratak u odnosu na Strom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3351 Napisano Avgust 29 Drug član, 1451 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ima posebna tema o njemu, skoro smo pričali: Ja ga preuzimam u toku naredne nedelje… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3351 Napisano Avgust 29 Drug član, 1451 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Cenovnik imaš i na sajtu Autoprometa i mislim na sajtu kod Culeta, mada tamo samo ima oznake modela i kompleta opreme, ali ne i detalja o tome šta sve od opreme ulazi u koji paket… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3351 Napisano Avgust 29 Drug član, 1451 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš daću ti broj prodavca iz Autoprometa koji je meni dosta pomogao, daće ti sve potrebne informacije… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 3 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: V Strom DL 650 (2007) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vaso, a taman da uskoro čujem od tebe iskustva iz prve ruke, hvala za odgovor. Gledao sam sajt Autopromena, koji je u izradi Nisam našao cenovnk ni specifikacije. Poslao sam mejl i gosn Milan iz Autoprometa mije odgovorio da nemaju u PDF nikakav katalog, ali da za specifikacije koriste sajt kawasaki.fr Pošto ne znam francuski, ukucao sam kawasaki.uk i barem na engleskom pročitao šta koji paket sadrži od opreme. Sačekaću proleće i sajam, pa se bacam u akciju, a do tada skupljam infomacije, pare i iskustva Mada, ova najava Versys 900 me je jako zainteresovala, na papiru zvuči odlično, ali da vidimo u praksi kako će to da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3351 Napisano Avgust 29 Drug član, 1451 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemoj UK, ostrvljani su levati skroz, tamo obično bude sve mnogo drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1437 Napisano Avgust 29 Drug član, 595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan U UK je korman na desnoj strani 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17998 Napisano Avgust 29 Integrisan, 8789 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hah jeste zajebancija, ali realno, gas na levoj strani a kvačilo na desnoj, ne bih se nikad navikao. Englesi sve kontra rade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 3 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: V Strom DL 650 (2007) Prijavi odgovor kao problematičan Zbog obrnutih komandi kod Engleza, ipak sam skoknuo na sajt gosn Culeta kojeg spomenuste, te tamo nađoh opcije za nas što kvačilo grabimo levankom....ko nam je kriv što nemamo kvikšifter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4908 Napisano Avgust 29 BJB Maxi Scooter Club, 1455 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dajte još će neko da shvati ozbiljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3645 Napisano Avgust 29 Drug član, 1833 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ćopava na desnoj strani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3351 Napisano Avgust 29 Drug član, 1451 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Routasydan je napisao: Zbog obrnutih komandi kod Engleza, ipak sam skoknuo na sajt gosn Culeta kojeg spomenuste, te tamo nađoh opcije za nas što kvačilo grabimo levankom....ko nam je kriv što nemamo kvikšifter Sve tri verzije 1100 imaju quickshifter, tako da… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 3 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: V Strom DL 650 (2007) Prijavi odgovor kao problematičan Onda je i to rešeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3999 Napisano Nedelja u 12:43 Drug član, 1022 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Vaso, je l bese da sad imaju i test model 1100? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3351 Napisano Nedelja u 12:48 Drug član, 1451 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Imaju, probao je i pisao Jovan: @Routasydan Gledam sad opet Jovanov post i kaže da je testirao osnovnu verziju koja nema quickshifter. Može biti da sam ih ja pogrešno razumeo, i ono što sam rekao iznad da ga ima u sve tri verzije važi zapravo za tempomat, nisam siguran. Nije mi ni bilo od značaja da pitam za osnovnu verziju pošto mi je prvi plan bila SE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3999 Napisano Nedelja u 12:55 Drug član, 1022 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 1000-arka je bila bez QS u osnovnoj verziji. Verujem da ga i 1100 nema. Sad si me zbunio sa ovim linkom ka Jovanovom te(k)stu, jer se na dnu spominje Trio motors. Mislim da oni vise nisu zastupnici? Valjda je Autopromet preuzeo njihov deo posla i nastavio sa Culetom da prodaje Kawasaki u Srbiji? P.s. To je prvi tekst, iz feb 2025. godine. Ima i kasniji tekst iz avg 2026. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3351 Napisano Nedelja u 13:01 Drug član, 1451 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, grafigo je napisao: To je prvi tekst, iz feb 2025. godine. Ima i kasniji tekst iz avg 2026. To, tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 22 Napisano Utorak u 07:03 (promenjeno) U prolazu, 46 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 530 Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da probam opet niko na forumu mi nije odgovorio dali je skidao katalizator ili menjao auspuh na modelima Versys 650 , 2022 - 2026 sa dve lambda sonde jer odma prijavi grešku loše smeše, imaju neke varalice pravi Mivv i SC projekt i koštaju se oko 200e spajaju se na OBD Treba mi neki savet ili iskustvo neko ko je radio uklonio katalizator ili promenio auspuh da smanjim temperturu i malo obogatim smešu... neko rešenje Promenio Utorak u 09:19 član medadetelinara iskucam normalno i promene ni se reči 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5118 Napisano pre 16 sati Drug član, 1883 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Došli dijelovi, sve original, sutra akcija na Versys... Moram li skroz skinuti rezervoar ili se moze samo kipovati, da bih zamjenio filter i svjećice ? Može li običan alat za odaviti svjecice, pošto u alatu nema kljuca za njih ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3999 Napisano pre 15 sati Drug član, 1022 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Na velikom se moze kipovati, ne mora se skidati. Ne secam se da li to vazi i za mali, a ne pise ti u opisu sta ti vozis. Svecice na velikom V ne mozes alatom sa motora skinuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajko79 11 Napisano pre 9 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupujete Kawasaki, bilo koji, moja preporuka je Cule! Ja sam licno 2 godine trazio Versys, samo da pogledam. U Trio motorsu nikad nisu imali, a Cule me pozvao da dodjem kod njega kada se pojavio kod njega u salonu i tako sam uspeo i da ga vidim, i da odlucim da ga kupim. Ne znam za ostale modele, ali mi je za Versys rekao da gledam sve na kawasaki.de u Nemackoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...