MaxiS 3330 Napisano Mart 25 Drug član, 1764 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 'iljadarka Al' za grad treba onda neki moped... Meni je 70% voznje grad, a za dva nemam uslova... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2349 Napisano Mart 25 Drug član, 1458 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Za grad bicikli sa korpom je biznis , kakav modep. Treba kaciga, jakna, benzin itd.. za bajs samo cevapi ili zelena salata ko ne voli cevape 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9232 Napisano Mart 26 Ne silazi, 3726 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, MaxiS said: 'iljadarka Al' za grad treba onda neki moped... Meni je 70% voznje grad, a za dva nemam uslova... ...zato i imam sym 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 215 Napisano Mart 26 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Za put 300+ km koristim skuter xmax300 a za grad planiram da uzmem novu hajabusu. Mrzi me da idem u teretanu pa bih to ovako rešio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 229 Napisano Mart 31 (promenjeno) Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, V-Strom 650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, ako neko namerava da gleda Versyse 650 2015+, ima 1 u Kragujevcu crni sa svim koferima, u oglasu pise perfektan ovako onako....taj preskocite, umoran je nekako, kao da je presao 100 000. I ima jedan u N.Pazaru zeleni, dosta bolje se vozi ali nije bas utegnut sa plastikama, dace ga za manje od 5500, slobodno ponudite i 5000 cak, ima neki motor koji ga ceka pa je sad u frci. Isao sam oba da gledam u petak. Eto mali hintovi da vam ustedim vreme i novac. Promenio Mart 31 član Zigi011 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 30 Napisano April 1 U prolazu, 65 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650, sada versys 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 30 Napisano April 1 U prolazu, 65 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650, sada versys 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon kod mene u dvorištu 1100 SE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3873 Napisano April 1 Drug član, 979 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Zar ga ima u toj kolornoj semi? Mislio sam samo crni sa zelenim detaljima i ovaj sa novom plavom bojom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 30 Napisano April 1 U prolazu, 65 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650, sada versys 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,za 2026 ga rade samo u zelenoj i plavoj... Sivi je 2025... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3873 Napisano April 1 Drug član, 979 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Preko koga si ga nabavio? Cule, Autopromet... Ne znam da li ga neko ima za test? Daj malo vise price, ne kupuje se nov motor i to jos ovakva zverka svaki dan. Sta je jos ulazilo u uzi izbor, kako su tekli pregovori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1414 Napisano April 1 Zainteresovan, 284 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, andra100 je napisao: Lutka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 30 Napisano April 1 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650, sada versys 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, grafigo je napisao: Preko koga si ga nabavio? Cule, Autopromet... Ne znam da li ga neko ima za test? Daj malo vise price, ne kupuje se nov motor i to jos ovakva zverka svaki dan. Sta je jos ulazilo u uzi izbor, kako su tekli pregovori... Kupljen kod Culeta, naručen 18 marta, hteo sam samo da vidim ovu zelenu boju na sajmu pa da donesem odluku koju boju uzeti. Po meni, lepša je ova zelena. Nije to ona klasična kawasaki zelena. Ova je tamnija i baš uživo razbija kako izgleda. Nije dolazio drugi motor u obzir, možda jedno vreme Afrika dct ali je ovo mnogo udobniji motor,kako za mene tako i za moju suprugu. Gotovo sam siguran da nema udobniji motor od ovog. Nema pregovora nekog. Imaš pare, uplatiš malo više od 2 miliona i motor stigne za 2 nedelje. Što se tiče testnog modela... Biće u autoprometu onaj sivi što je bio na sajmu. On je onaj basic verzija, bez šiftera i još što šta... Ne mogu da se porede modeli obični sa el amortizerima. Ovaj pliva po putu i neravninama Promenio April 1 član andra100 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 731 Napisano April 1 Zainteresovan, 691 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 30 Napisano April 1 U prolazu, 65 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650, sada versys 1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, nuk je napisao: Sa srećom! Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9232 Napisano April 1 Ne silazi, 3726 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...kad si napisao cifru "u bokte" ali kad razmišljam.. Šta dobiješ i kolko je sledeći ekvivalent.. Pa kawa je skoro 30-40% manje para.. Ili grešim? Da ga voziš s osmehom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 30 Napisano April 1 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650, sada versys 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: ...kad si napisao cifru "u bokte" ali kad razmišljam.. Šta dobiješ i kolko je sledeći ekvivalent.. Pa kawa je skoro 30-40% manje para.. Ili grešim? Da ga voziš s osmehom Tu su negde... Za osmeh ne brini .. Volim ove sa 4 cilindra... Rednih. Nešto najlepše u moto svetu Promenio April 2 član andra100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3873 Napisano April 2 Drug član, 979 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Koje si pakete opreme uzeo uz njega. Pre su imali po 3 paketa sa elektro/tehnicke strane i 3 paketa na strani turing opreme. Je l jos uvek tako dele opremu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 271 Napisano April 2 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Juuuuuu, sa srećom zelembaćПослато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajko79 10 Napisano April 2 U prolazu, 5 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 30 Napisano April 2 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650, sada versys 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, grafigo je napisao: Koje si pakete opreme uzeo uz njega. Pre su imali po 3 paketa sa elektro/tehnicke strane i 3 paketa na strani turing opreme. Je l jos uvek tako dele opremu? Ovi naši uvoznici za kawasaki ne dele ništa. Jedan evro od ove cene što su na sajtu nisu hteli da spuste. Znači jedan jedini evro. Kukaju kako su im marže male i tako to. Tako da oni ništa ne dele. Od elektro paketa sam uzeo verziju SE što je najveći u najskuplji paket. Od opreme za njega samog ništa. Ovi fabrički koferi su, po meni, mali i nisam hteo da ih kupim a skupi su baš baš. Ja sam pazario coocase premijum kofere komplet(55l i 2x 38l). 100 000 din su bili sa givi nosačem bočnih kofera. Po meni najkvalitetniji koferi sa debljinom lima od 4mm Promenio April 2 član andra100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 30 Napisano April 2 U prolazu, 65 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650, sada versys 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Vlajko79 je napisao: Sa srecom! Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 30 Napisano April 2 U prolazu, 65 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650, sada versys 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Vojkan je napisao: Juuuuuu, sa srećom zelembać Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Hvala puno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3330 Napisano Utorak u 13:41 Drug član, 1764 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam se strasno iznervirao. Namestao sam onaj smrdljivi carplay, i tako dok sam cackao stelovanja caplay-a, motor radi, htedoh da ustanem sa motora, i zaboravim da nisam spustio copavu, i padnem sa sve motorom u mestu!!! Ja sam brzo skapirao da je nema copava, al' ko ce da zaustavi pad. Samo sam usporio padanje, zadrzao ga malo da ne drusne o beton. Sreca, ostecenje primili stitnici za ruke i korpa pozadi. Pukla maxia, ali zastitila motor Motor bez ogrebotine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9232 Napisano Utorak u 14:20 (promenjeno) Ne silazi, 3726 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Da.. On kad krene ćao. Nisi jedini. Ima jako visoko težište. Ne pitaj me kako znam. Samo sam uspeo da ga usporim. Promenio Utorak u 14:20 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajko79 10 Napisano Utorak u 14:50 U prolazu, 5 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MaxiS je napisao: Juce sam se strasno iznervirao. Namestao sam onaj smrdljivi carplay, i tako dok sam cackao stelovanja caplay-a, motor radi, htedoh da ustanem sa motora, i zaboravim da nisam spustio copavu, i padnem sa sve motorom u mestu!!! Ja sam brzo skapirao da je nema copava, al' ko ce da zaustavi pad. Samo sam usporio padanje, zadrzao ga malo da ne drusne o beton. Sreca, ostecenje primili stitnici za ruke i korpa pozadi. Pukla maxia, ali zastitila motor Motor bez ogrebotine. I meni je moj poleteo prvi put zbog copave, sreca drugar bio tu, pa smo ga zadrzali… Drugi put krenuo kad sam ga okretao u mestu na nizbrdici, opet sam uspeo da ga zadrzim… Sad ga pazim kao jaje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...