Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Versys 650/1000

Recommended Posts

• Drug član, 1764 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

'iljadarka  :)

Al' za grad treba onda neki moped... Meni je 70% voznje grad, a za dva nemam uslova...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1458 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Za grad bicikli sa korpom je biznis 😁, kakav modep. Treba kaciga, jakna, benzin itd.. za bajs samo cevapi ili zelena salata ko ne voli cevape 😁

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 3726 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb
11 hours ago, MaxiS said:

'iljadarka  :)

Al' za grad treba onda neki moped... Meni je 70% voznje grad, a za dva nemam uslova...

...zato i imam sym 😉

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: on two wheels

Za put 300+ km koristim skuter xmax300 a za grad planiram da uzmem novu hajabusu💪🙂🙂. Mrzi me da idem u teretanu pa bih to ovako rešio.

• Haha 2

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: Zontes 350E, V-Strom 650 L7

Inace, ako neko namerava da gleda Versyse 650 2015+, ima 1 u Kragujevcu crni sa svim koferima, u oglasu pise perfektan ovako onako....taj preskocite, umoran je nekako, kao da je presao 100 000. I ima jedan u N.Pazaru zeleni, dosta bolje se vozi ali nije bas utegnut sa plastikama, dace ga za manje od 5500, slobodno ponudite i 5000 cak, ima neki motor koji ga ceka pa je sad u frci. Isao sam oba da gledam u petak. Eto mali hintovi da vam ustedim vreme i novac.

Promenio član Zigi011
  • Sviđa mi se 3

• Drug član, 979 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Zar ga ima u toj kolornoj semi? Mislio sam samo crni sa zelenim detaljima i ovaj sa novom plavom bojom. 

• Drug član, 979 postova

Preko koga si ga nabavio? Cule, Autopromet... Ne znam da li ga neko ima za test?

Daj malo vise price, ne kupuje se nov motor i to jos ovakva zverka svaki dan.  :)   Sta je jos ulazilo u uzi izbor, kako su tekli pregovori... 

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650, sada versys 1100
Pre sat vremena, grafigo je napisao:

Preko koga si ga nabavio? Cule, Autopromet... Ne znam da li ga neko ima za test?

Daj malo vise price, ne kupuje se nov motor i to jos ovakva zverka svaki dan.  :)   Sta je jos ulazilo u uzi izbor, kako su tekli pregovori... 

Kupljen kod Culeta, naručen 18 marta, hteo sam samo da vidim ovu zelenu boju na sajmu pa da donesem odluku koju boju uzeti. Po meni, lepša je ova zelena. Nije to ona klasična kawasaki zelena. Ova je tamnija i baš uživo razbija kako izgleda. Nije dolazio drugi motor u obzir, možda jedno vreme Afrika dct ali je ovo mnogo udobniji motor,kako za mene tako i za moju suprugu. Gotovo sam siguran da nema udobniji motor od ovog. Nema pregovora nekog. Imaš pare, uplatiš malo više od 2 miliona i motor stigne za 2 nedelje. 

Što se tiče testnog modela... Biće u autoprometu onaj sivi što je bio na sajmu. On je onaj basic verzija, bez šiftera i još što šta... Ne mogu da se porede modeli obični sa el amortizerima. Ovaj pliva po putu i neravninama 

Promenio član andra100
  • Sviđa mi se 5
  • Podržavam 2

...kad si napisao cifru "u bokte" ali kad razmišljam.. Šta dobiješ i kolko je sledeći ekvivalent.. Pa kawa je skoro 30-40% manje para.. Ili grešim? 

Da ga voziš s osmehom 👍☺️

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 65 postova
Pre 10 sati, Andrej_Hotstepper je napisao:

...kad si napisao cifru "u bokte" ali kad razmišljam.. Šta dobiješ i kolko je sledeći ekvivalent.. Pa kawa je skoro 30-40% manje para.. Ili grešim? 

Da ga voziš s osmehom 👍☺️

Tu su negde... Za osmeh ne brini😄 .. Volim ove sa 4 cilindra... Rednih. Nešto najlepše u moto svetu

Promenio član andra100

• Drug član, 979 postova

Koje si pakete opreme uzeo uz njega. Pre su imali po 3 paketa sa elektro/tehnicke strane i 3 paketa na strani turing opreme. Je l jos uvek tako dele opremu?

• Svrati ponekad, 319 postova
  • Motocikl: CF MOTO 700 MT

Juuuuuu, sa srećom zelembać

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

• U prolazu, 65 postova
Pre 8 sati, grafigo je napisao:

Koje si pakete opreme uzeo uz njega. Pre su imali po 3 paketa sa elektro/tehnicke strane i 3 paketa na strani turing opreme. Je l jos uvek tako dele opremu?

Ovi naši uvoznici za kawasaki ne dele ništa. Jedan evro od ove cene što su na sajtu nisu hteli da spuste. Znači jedan jedini evro. Kukaju kako su im marže male i tako to. Tako da oni ništa ne dele. Od elektro paketa sam uzeo verziju SE što je najveći u najskuplji paket. Od opreme za njega samog ništa. Ovi fabrički koferi su, po meni, mali i nisam hteo da ih kupim a skupi su baš baš. Ja sam pazario coocase premijum kofere komplet(55l i 2x 38l). 100 000 din su bili sa givi nosačem bočnih kofera. Po meni najkvalitetniji koferi sa debljinom lima od 4mm

Promenio član andra100

• U prolazu, 65 postova
Pre 5 sati, Vojkan je napisao:

Juuuuuu, sa srećom zelembaćemoji122.pngemoji3060.pngemoji445.pngemoji3060.pngemoji444.pngemoji123.png

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Hvala puno 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1764 postova

Juce sam se strasno iznervirao.

Namestao sam onaj smrdljivi carplay, i tako dok sam cackao stelovanja caplay-a, motor radi, htedoh da ustanem sa motora, i zaboravim da nisam spustio copavu, i padnem sa sve motorom u mestu!!!

Ja sam brzo skapirao da je nema copava, al' ko ce da zaustavi pad. Samo sam usporio padanje, zadrzao ga malo da ne drusne o beton. 

Sreca, ostecenje primili stitnici za ruke i korpa pozadi. Pukla maxia, ali zastitila motor :D

Motor bez ogrebotine. 

• Tužan 1

Da.. On kad krene ćao. Nisi jedini. 

Ima jako visoko težište. Ne pitaj me kako znam. 😂 

Samo sam uspeo da ga usporim. 

Promenio član Andrej_Hotstepper
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 5 postova
Pre sat vremena, MaxiS je napisao:

Juce sam se strasno iznervirao.

Namestao sam onaj smrdljivi carplay, i tako dok sam cackao stelovanja caplay-a, motor radi, htedoh da ustanem sa motora, i zaboravim da nisam spustio copavu, i padnem sa sve motorom u mestu!!!

Ja sam brzo skapirao da je nema copava, al' ko ce da zaustavi pad. Samo sam usporio padanje, zadrzao ga malo da ne drusne o beton. 

Sreca, ostecenje primili stitnici za ruke i korpa pozadi. Pukla maxia, ali zastitila motor :D

Motor bez ogrebotine. 

I meni je moj poleteo prvi put zbog copave, sreca drugar bio tu, pa smo ga zadrzali…

Drugi put krenuo kad sam ga okretao u mestu na nizbrdici, opet sam uspeo da ga zadrzim…

Sad ga pazim kao jaje! 😂😂😂

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja