mali_zmaj 1634 Napisano Petak u 14:20 prisutan, 1237 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ja muku mučim na poslu, znači znam čovjeka dugo godina, em bajker, em moj mušterija, naruči robu, frkaaa, daj odmah.. ja ubrzam , bude gotovo, čovjek se ne javlja već šest mjeseci. Spašavaj, prekrajaj šta može, ili plaćaj iz svog džepa. Firma ne stoji iza mene ni dva odsto. Obraz đon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 93 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Jel može da se smanji visina sedišta na Versysu 650, ovim novim? Po specifikaciji je negde 84-5cm čini mi se. Kakva je zaštita od vetra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 153 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/17/2025 at 12:10 PM, N.F.S. said: Booster plug, sonda za versys 650 do 2021 godista, sve komplet, samo da se usteka, narucio covek i vise se ne javlja Moze za 30e ako nekome treba.. Neso ako se neko od kolega vec nije javio hocu ja da kupim. Pusti mi molim te broj telefona, da se dogovorimo oko slanja i objasnis mi par stvari ako nije problem oko instalacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26125 Napisano pre 4 sati Integrisan, 10654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ode jutros druze za Nis MaxiS-u, nemam vise ovih konektora, mogu da ti napravim pa da povezes bez (direkt na instalaciju) ili da ti pomognem, objasnim da napravis sam. Konektore nam je Alekre iskopao na aliexpresu, jeftino je nesto ali ja ih nemam jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...