Sveti Atila 813 Napisano April 12 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi je navigacija koji bi trebao montirati, pa sam gledao gde ispod sedišta i ispod oklopa imam neki džek koji se može iskoristiti. I taman iskoristio priliku da promenim levu poziciju i da očistim ablender koji me je zezao. Čemu služe ove stvari na slikama? 1. ovo je ispod sedišta, ne znam čemu služi 2. Takođe ispod sedišta, sa desne strane 3. Ispod levog okopa kod fara 4. Ispod levog oklopa kod rezervoara, ovo kao da je neki senzor pritiska, iz njega ide gumeno crevo ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8012 Napisano April 12 Drug član, 3292 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, MaxiS said: Meni 17.04 istice registracija. Morao da skidam oba para maglenki i prelepim migavce u stitnicima za ruke. Morao? Ni pogledali me nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8012 Napisano April 12 Drug član, 3292 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 4/10/2025 at 2:07 PM, N.F.S. said: Kazu strendzeri preudobnooooo.... ...ko je imao Honde, Kawa mu dođe kao dormeo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2826 Napisano April 13 Drug član, 1595 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @grafigo Nisu fabricke, naknadno motirao @Andrej_Hotstepper Ovde u Nišu malo zajebani po tom pitanju. Izriciti su sto se tice stanja vozila. Mora biti sve fabricko. Naravno, ako idem regularno, sto i cinim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24192 Napisano April 13 Integrisan, 10119 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada odem da zakazem tehnicki i regu, obicno dan/dva pred pregled, zamolim kontrolora da napravi krug oko motora i da mi smernice... Obicno traze da samo iskljucim blicere nazad i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4491 Napisano April 13 motoras, 2535 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Kada odem da zakazem tehnicki i regu, obicno dan/dva pred pregled, zamolim kontrolora da napravi krug oko motora i da mi smernice... Obicno traze da samo iskljucim blicere nazad i to je to. Ja ostavim motor, budem fini sa njima i samo se smeškam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1786 Napisano April 13 BJB Maxi Scooter Club, 1524 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine me odbije jedan tehnički zbog migavaca koji nisu fabričk (inače prolazim tehički sa njima već godinama bez problema) odem na drugi i objasnim situaciju izađe lik da pogleda motor i kaže uz osmeh :" ja ovde ne vidim problem ako rade ;)"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8012 Napisano April 14 Drug član, 3292 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...nećemo komentarisati.. To je u Srbiji bio i ostaće cirkus. Nego... Juče sam provozao drugarov Guzzi... Oduševljen sam. Sed kao versys, čak je i ciklistika slična a ima one meke lepe impusle, vibracije, nije bzzzzz ko versys... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2826 Napisano April 15 Drug član, 1595 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odradio tehnicki, terali me i deflektor da skinem. Cena registracije, drugi put na moje ime, sa osiguranjem putnika, 2007 godina je 21.100 plus 4.000 tehnicki. Znaci, 25.100 dinara. Sada me ceka ponovo kacenje maglenki. Sreca, pa sam poslusao savet, i maglenke povezao dzekovima i lako cu usrafiti nosace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2826 Napisano April 16 Drug član, 1595 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio mu deflektor i maglenke i oprao ga. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8012 Napisano April 16 Drug član, 3292 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, MaxiS said: Odradio tehnicki, terali me i deflektor da skinem. Cena registracije, drugi put na moje ime, sa osiguranjem putnika, 2007 godina je 21.100 plus 4.000 tehnicki. Znaci, 25.100 dinara. Brate kako??? Isto kao i ti, 3. premijski stepen, 2011to god, znači isto nije preko 20god 29.800din... Kako?? Šta, Niš je druga država? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8012 Napisano April 16 Drug član, 3292 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, MaxiS said: Vratio mu deflektor i maglenke i oprao ga. Kako je meni to lep motor... Ne znam.. Stvarno je ljudima hate it or love it, ali meni je taj dizajn savršen. Van vremenski. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11024 Napisano April 16 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7550 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Yamajka 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Moja dva centa: Izuzetno gadan motor, ali je tehnički vrlo dobro potkovan, odličan sklop koji odlično funkcioniše i zato ljudi lako pređu preko bzvz dizajna. Ali i taj dizajn je drastično unapređen na zadnje dve generacije, skroz dobro izgledaju. Promenio April 16 član Disko Nindža 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24192 Napisano April 16 Integrisan, 10119 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije vise ni gadan.... Kupio me lakocom upotrebe, vozim svakodnevno razne motore pa opet jeeeedva cekam da na versys sednem. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2826 Napisano April 16 Drug član, 1595 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Ja vozila regustrujem u "Dunav-u". Najjeftiniji tehnicki i nema provizije agencije. Oni imaju i odeljenje "mup-a" i sve zavrsim kod njih. Jedino je muka sto zele da bude sve fabricki i ispravno. Cak mi je merio treptaje migavaca... Ne oprastaju. @Disko Nindža Ni meni se nije svidjao, i nisam ga kupio zato sto mi bio lep. Prvi pik mi je bio Fazer, drugi strom, jer mi je budzet bio do cca 4.000e. Kredit varijanta TRK 502 Ovo sam uzeo po preporuci druga, i nisam se pokajao. U medjuvremenu sam ga zavoleo. Bajker nisam, mnogo malo prelazim po sezoni, ali volim da imam. Cak planiram da kupim kineski skuter za po grad i do posla. Radim na manje od 3km i zao mi da ga mučim... Mislim da necu skoro da ga menjam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14271 Napisano April 16 Integrisan, 7794 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Taj koncept svestranog motocikla nikad ne izlazi iz mode i uvek će biti relevantan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19132 Napisano April 16 Integrisan, 5800 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, N.F.S. said: Meni nije vise ni gadan.... Kupio me lakocom upotrebe, vozim svakodnevno razne motore pa opet jeeeedva cekam da na versys sednem. Ovaj model i noviji su mi lepi. Onaj prvi bas i ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 176 Napisano April 16 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu uporedivi bukvalno, mogu da se zovu isto koliko hoće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3696 Napisano April 17 Drug član, 881 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Live!!! Trebao juce da registrujem, ali proverim kocnice, a ono prednji prekidac, koji me je zezao i prosle godine, opet ne radi. Uspeo sam nocas nekako da ga osposobim, makar da prodjem tehnicki, pa da se trazi negde nov prekidač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano April 17 Drug član, 2898 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://motobikeshop.rs/proizvod/stop-prekidac-prednje-kocnice-kawasaki/1193497 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3696 Napisano April 17 (promenjeno) Drug član, 881 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Moj bi trebao da je sa 3 izvoda, posto mora i tempomat da prekine. Hvala u svakom slucaju. 27010-0915 To je sifra pod kojom se vodi. Ne znam koliko su ovi prekidaci univerzalni, tj. da li mi pase i sa nekog drugog prevoznog sredstva. Promenio April 17 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3696 Napisano April 17 Drug član, 881 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan On 7/25/2024 at 7:24 PM, grafigo said: Stop svetlo mi ne radi sa prednjom kocnicom, dok na pritisak zadnje radi. Imam onaj "klik" kada stisnem prednju rucicu, ali nemam nikakav alat pri ruci da proverim prekidac. Kataloski broj mu je 27010-0915, a izgleda ovako. Skinuo sam ga i ne reaguje ni kada ga rukom pritisnem. Koliko vidim, nemam gde ni da prsnem kontakt spreja kao neki prvi vid pomoci/probe poravke. Evo, nadjoh taj post sa kvarom i slikom prekidaca. Meni se onaj pipak gore, tj. guma koja ga stiti, pocepao i tuda je usla voda, prljavstina... Naprskao sam sinoc sa WD (Neso, izvini, nisam imao kontakt spreja pri ruci ) i jutros je sve radilo kako treba. Do kada ce, ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8012 Napisano April 17 Drug član, 3292 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Negde imam jedan takav prekidač, našao sam ga bio skoro (kad mi nije trebao) i evo već 15min preturam po garaži i ne mogu da nađem, inače je za Vfr800fi, ako ga nađem slikam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3696 Napisano April 17 (promenjeno) Drug član, 881 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga nadjes, salji ga. Sta ja da radim sa njegovom slikom? Promenio April 17 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8012 Napisano April 17 Drug član, 3292 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav je. Da me ubiješ ako znam gde sam ga man'o. Videću da nije slučajno sad u drugoj kutiji koja je deportovana za Zrenjanin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...