MaxiS 2720 Napisano Mart 9 Drug član, 1550 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se od uvek pitao sto u njega nije ubacen neki oslabljen agregat od z750. Na nekih 80-tak konja. Mislim da bi to bila mera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23372 Napisano Mart 11 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ala sam ga osmislio, kao da je fabricki bilo tu! Odstojnici bocnih torbi, na prednjem srafu sam odradio mesto za vezivanje. Kisa pada i mrak je, uslikacu lepse kada izvezem motor! Veliko hvala Ranko za ovaj rad, sproveo si u delo tacno ono sto sam zamislio i nacrtao Nema nigde dodatnog zabusivanja, sve se "hvata" na fabricke nosace. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23372 Napisano Mart 11 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... stitnik felne od prskanja lanca takodje napravljen, 2mm prohrom 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23372 Napisano Mart 11 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i na suncu Odusevljen sam kako se sve uklopilo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3454 Napisano Mart 11 Drug član, 2003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ko mene doceka taj ima dobre zivce Super je to ispalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23372 Napisano Mart 11 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ti hvala, sretan sam sto te poznajem!!!! Imam ja i u Kg firmu koja sece usluzno laserom, nikako da ukapiraju sta mi treba, ti na osnovu skice odradis! Ovo je kao fabricki deo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3454 Napisano Mart 11 Drug član, 2003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zbog toga i dolaze kod, kazu vi imate razumevanja i kapirate sta nam treba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23372 Napisano Mart 11 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas to Ranko, meni su vrlo bitne te fine stvari, ne da rade oni po svome vec tacno kako nacrtam. Npr. ova linija/oblik zmigavca i oblik odstojnika! U totanom skladu a konstrukcijski jako. Uspeli smo Nisu mi ovde torbe da ih postavim pa sa njima uslikam.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1092 Napisano Mart 11 Drug član, 1117 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Napravio si više dodataka za Versysa nego Wunderlich za BMW. 1 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 85 Napisano Mart 12 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Bojan_Jgd je napisao: Napravio si više dodataka za Versysa nego Wunderlich za BMW. Aj sto je vise, nego i kvalitetnije Nesa pravi! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23372 Napisano Mart 12 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga! Samo sam prebacio... Stoji bas kako treba, ne smeta suvozacu. Bas su mi velike ove torbe, trebao je jak oslonac (i napravili smo ga ). 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1880 Napisano Mart 12 Drug član, 932 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su ovo torbe? Deluju bas ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23372 Napisano Mart 12 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Givi wp405, vodo-nepropusne, bas dosta moze stati stvari. 40% reflektujuce povrsine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1880 Napisano Mart 12 Drug član, 932 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ja imam i kofere bocne, ali su mi ove torbe nekako prakticnije. Mada ih bas retko stavljam na motor. Za putovanje do 10 dana sve spakujem u centralni kofer i jos jednu nepromocivu torbu na repu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1092 Napisano Mart 12 Drug član, 1117 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ipak koferi mnogo bolji od torbi. Tačnije, koferi sa pripadajućim unutrašnjim torbama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23372 Napisano Mart 12 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su (dosta) skuplja varijanta a stvari (u istu litrazu) obicno manje stane (nisu fleksibilni). Imaju svojih pluseva i mana oba tipa za nosenje stvari 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23372 Napisano Mart 12 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ..radi i ovo sokocalo sto smo pravili da hvata prljavstinu sa lanca! Felna cistaaaaa 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1880 Napisano Mart 12 Drug član, 932 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Koferi su (dosta) skuplja varijanta a stvari (u istu litrazu) obicno manje stane (nisu fleksibilni). Imaju svojih pluseva i mana oba tipa za nosenje stvari Cena manje - vise, jednom ih kupujes. Ali su kabasti mnogo. Skidanje svako vece na visednevnom putovanju - robija. Ne daj Boze nekog pada ostete se lako i posle je jebada nastaviti dalje. Za provlacenje kroz gradske guzve su katastrofa. Bocne torbe (bisage) se lako skinu i prebace preko ramena, ako ih i pritegnes necim mozes samo da ih eventualno pocepas, dosta su uze i ne remete kretanje kroz guzvu. Imam i jednu i drugu varijantu, bisage su mi mnogo prakticnije. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 243 Napisano Mart 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 81 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Koju gume imas na kawi @N.F.S.? Promenio Mart 13 član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13728 Napisano Mart 12 Ne silazi, 7621 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Gile said: Cena manje - vise, jednom ih kupujes. Ali su kabasti mnogo. Skidanje svako vece na visednevnom putovanju - robija. Ne daj Boze nekog pada ostete se lako i posle je jebada nastaviti dalje. Za provlacenje kroz gradske guzve su katastrofa. Bocne torbe (bisage) se lako skinu i prebace preko ramena, ako ih i pritegnes necim mozes samo da ih eventualno pocepas, dosta su uze i ne remete kretanje kroz guzvu. Imam i jednu i drugu varijantu, bisage su mi mnogo prakticnije. I težina možda najbitnija stavka. Ja imam 2 x 40 litra i 2 x 22 litra. Ovi od 40 i prazni su teški a tek kad se natovare... Pomislim, svaka čast ljudima koji su projektovali motocikl da sa tim težinama skreće i koči uz punu kontrolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2053 Napisano Mart 13 Drug član, 1299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put kad sam stavio kofere na Versysa zgrozio sam se koliko je to sve zajedno široko. Ako treba sa tom širinom da putujem sešću u auto onda pa polako. Giletovi bocni nosaci, iako su isto za te zakrivljene kofere, dosta su uže postavljeni i sve to ima nekog smisla, ovo kod mene je katastrofa, zato su i na prodaju Sad sa limenkom pozadi to baš lepo izgleda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23372 Napisano Mart 13 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koju gume imas na kawi @N.F.S.? Mitas touring force.Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23372 Napisano Mart 13 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo, sitnice koje ugodjaj znace! Svuda po malo se poboljsa osecaj pa ukupno to bude vrhunski Komotno su kao osovinu poluge kvacila turili sraf sa navojem do kraja (prilicno sam siguran da je ovo kod mene fabricki). 24mm mesingane caure se oslanja na navoj. Da ispravimo to Osovina je sada od prohroma pa i malo polirana, napravio sestougaonu podlosku za "gore" i spremio cepic (na kraju ipak stavljen crni, lepse se slaze od niklovanog). Klizne povrsine podmazane, sajla takodje (to se valjda podrazumevalo), kao da ga ne stiskas (kvacilo! ). Citam kroz druge teme, kako neko moze da oseti te detalje, ja od uvek imam To, da osetim sitnice, cujem i namirisem finese i utancanost. Samo neka klizi drugari, malo rada, puno ugodjaja 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 12 Napisano Mart 13 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike mojih bočnih torbi i tank torbe. Torbe inače mogu još da se rašire ako treba, na trećoj slici su nosači tih torbi...Послато са SM-A515F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2053 Napisano Mart 13 Drug član, 1299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Nebuloza. Nisam to kod mene skidao, ali svugde gde jesam nailazio sam na sraf kakav si ti stavio, ili još deblje stablo, a na kraju malo tanjeg navoja tek koliko treba. Svakako je dobro da ovo svi ispravimo ako je i kod nas slucaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...