N.F.S. 23193 Napisano Četvrtak u 16:25 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... moj omiljeni krug, preko Rtnja (eno ga u pozadini ). U povratku svratio da vidim blizanca mog motora u Jagodini (kod brata Mikca), zamenili cas antifriz, korigovali sta sam primetio tako na brzinu (vratili klapne u leziste, desna van gume, to je i bio uzrok "frktanja"...). I tako, lep dan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Četvrtak u 20:29 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedna nocna 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6292 Napisano Četvrtak u 20:42 Drug član, 2141 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo leto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1774 Napisano Četvrtak u 21:16 Drug član, 832 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi bilo čudno ,ima keramike nema metala dobro je d je sve ok. Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Petak u 13:04 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vidim juce kod drugara koliko je petama skinuta boja iznad nogostupa! Odvratno deluje... Napravicu od providne, debele folije na tom mestu obostrano zastitu. Nema ni peckicu za sada , sacuvao bih takvo stanje. Imam karbon foliju, pravim sablone... Usijavajte, jedino traktoru je primerena prljavstina, motore smo za sepurenje kupili 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7803 Napisano Petak u 15:44 Drug član, 3218 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Vidim juce kod drugara koliko je petama skinuta boja iznad nogostupa! Odvratno deluje... Napravicu od providne, debele folije na tom mestu obostrano zastitu. Nema ni peckicu za sada , sacuvao bih takvo stanje. Imam karbon foliju, pravim sablone... Usijavajte, jedino traktoru je primerena prljavstina, motore smo za sepurenje kupili C.. Ja volim tragove korišćenja. Normalnog korišćenje. Ne uništavanja već od onog što je namenjeno. Kao gitara kad ima tragove, kao nož mog dede čija je drška imala oblik njegove šake na kraju.. Stvari dobijaju "ljudskost". I mi starimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Petak u 17:14 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam na tudjem motoru video, "trag koriscenja" sto bi ti rekao.. Nikako mi nije lepo! Pisem samo u svoje ime podrazumeva se, na tudjem mi motoru nista nikada smetati nece, na mom, ovo bih prvo ofarbao (ne, nikako preko ovoga folija a da znam kako je ispod!) pa prelepio 1mm transparentnu foliju. (Pa skroluj iznad i realno reci sta je lepse ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2910 Napisano Petak u 17:18 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam na tudjem motoru video, "trag koriscenja" sto bi ti rekao.. Nikako mi nije lepo! Pisem samo u svoje ime podrazumeva se, na tudjem mi motoru nista nikada smetati nece, na mom, ovo bih prvo ofarbao (ne, nikako preko ovoga folija a da znam kako je ispod!) pa prelepio 1mm transparentnu foliju. (Pa skroluj iznad i realno reci sta je lepse )Pošto imam slične tragove korišćenja, pitao sam se kako i čime ovo farbati?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Petak u 17:23 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo uslikao sa druge strane, mada mrak je Gordak, uslikaju u farbari boju i naprave ti istu, lak preko baze naravno. Ne koristi one boje/lakove iz spreja posto nemaju ni pribliznu tvrdocu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2910 Napisano Petak u 20:24 (promenjeno) Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene farbari to posle nabiju u sprej Lak preko svakako. Ako se odlučim, stavio bi preko tako neke folije, mislio sam možda i providne. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Promenio Petak u 21:10 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Petak u 20:39 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ti si resio da te @alexanto u top stavi Ne citiraj post iznad svog. (Pogotovo ne onaj sa slikama, da ne "arcimo" prostor forumski|) U sprej ide neki ucvrscivac, nije to isto kao kada prsnes bazu pa lak sa katalizatorom. Sto se folije tice, super stiti tamo gde pete naslanjas . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano juče u 09:05 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probao juce, kawa na 199kmh (vise ne ubrzava) po gps ide 184kmh. To je max izgleda za standardni prenos. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10203 Napisano juče u 09:51 Drug član, 1995 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 21 min vožnje.. 36 min pranja.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 354 Napisano juče u 09:51 (promenjeno) Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pošto već predugo čekam da riješe punjenje na TDM koji planiram da kupim, pogledam danas oglase i vidim Versys po super cijeni. Vlasnik kaže da je redovno servisiran ,ispravan i da je sve u redu. Podaleko je pa danas ne mogu stići da ga pogledam i registrujem ako kupim jer tehnički rade do 12. Išao bih u utorak. Na šta da obratim pažnju kod Versysa,šta su mane i šta da gledam? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20725393&display=Kawasaki Versys 650 Promenio juče u 09:52 član igogitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano juče u 10:00 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ProMaster je napisao: 21 min vožnje.. 36 min pranja.. Pranje je kod mene duza procedura dobri moj! Ne samo puskaranje vec ono posle, susenje/voskiranje/silikoniranje/podmazivanje. Pa sednem, kafica, gledam i uzivam Elem, zovem Ranka juce, "Da dodjem ja do Bg po delove?" . Gotovi jesu ali cele nedelje firma nije radila kaze, poslacemo, polako.... Ja i polako 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2910 Napisano juče u 11:08 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pranje je kod mede duza procedura dobri moj!Kakva je procedura kod zeke? :-)Šalu na stranu, ja se tebi i još par članova divim koliko pažnje posvećujete detaljima.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano juče u 12:08 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pošto već predugo čekam da riješe punjenje na TDM koji planiram da kupim, pogledam danas oglase i vidim Versys po super cijeni. Vlasnik kaže da je redovno servisiran ,ispravan i da je sve u redu. Podaleko je pa danas ne mogu stići da ga pogledam i registrujem ako kupim jer tehnički rade do 12. Išao bih u utorak. Na šta da obratim pažnju kod Versysa,šta su mane i šta da gledam? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20725393&display=Kawasaki Versys 650Kawa taj agregat gotovo deceniju gura u brdo modela, oni sa velikom kilometrazom umeju da popiju malo ulja ako se muski potera.Nema nekih poznatih mana.Prvi model ima agregat koji je u cvrstoj vezi sa ramom, kazu da ima vibracija na guvernalu i nogostupima. Od 2010 je zasrafljen preko gumenih nosaca.Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano juče u 12:20 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gordak985 je napisao: Kakva je procedura kod zeke? Htedoh da napisem "mene" jbg Lapsus, prastaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2910 Napisano juče u 12:27 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh da napisem "mene" jbg Lapsus, prastaj Ne, ne, ne, ne, već pravim biznis plan za motoperionicu, "Kod Mede i Zeke", imaš dve opcije, "Kod Mede" što je u stvari motodetailing sa završnim voskiranjem, i "Kod Zeke" što je aktivna pena plus ispiranje.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano juče u 13:02 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na'vatao sam strah od pranja tudjih masina! Motoru moras verovati da bi ga oprao valjano. Par puta se opekoh a hteo da ucinim, ostave tako motore kod mene, dosadnooo. Uzmem da operem jedan po jedan! Neki posle ne pali, neki frkce a neki ima gresku na tabli! Neka, neka... 100 puta sam tako sebi posao napravio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 472 Napisano juče u 15:06 (promenjeno) Svrati ponekad, 470 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put imao prilike da vozim Versys 650 (vise od 500m) pa imam zelju da iznesem utiske presao sam nekih 20km Najblaze receno, odusevljen sam. Kako taj motor lako menja pravac, iznenadjujuce stabilan u krivinama (barem za mene), kocnice super. Stvarno za pozeleti. Osim snage koja ipak mnogo manjka u odnosu na moj motor, sve ostalo + Jedino sto sam ja glavat i konj od dva metra pa mi sa fabrickim vizirom pravi neku centrifugu po glavi ali verujem da bi sa povisenim vizirom bilo ekstra. Sve u svemu top. Evo jedna slicka od danas (ko kaze da ne moze) Promenio juče u 15:09 član Nightrider Z 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2706 Napisano juče u 15:10 Drug član, 1542 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Gordak985 je napisao: stavio bi preko tako neke folije, mislio sam možda i providne. Kod mene tu stoje fabricki providne folije. Danas sam otisao u garazu, i konacno ga, s'oprostenjem, izvadio. Stajao oko 5 meseci. Toliko dugo da sam zaboravio gde sam stavio kljuceve od katanca i disklock-a. Vratio se kuci i uzeo rezervne. Kawa u opste ne vergla... Odmah upalila Prvih 10-tak sec malo dimila, a prvih 10-tak min mislim da se culi ventili. Posle jednog laganog kruga, ne cuje se vise nista. Doterao kuci, malo brisnuo, proverio kontakte, kablove, sve je kako treba. Povezao i ono "macije oko" ispod tablie i radi. Samo ne znam odakle da uzmem + za stop. Kratak je kablic. Morao bih da nastavljam. Napunio rezervoar sa 100 oktana (mada mislim da mu i ne treba, ali eto, malo da pomesa sa onim sto ostalo u rezervoaru... Eto, osmeh na licu i promenu raspolozenja, zena odmah primetila cim sam dovezao motor kuci. To sve govori 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano juče u 15:27 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moji su drugari vec dva versysa za sebe uzeli, pogadjate ko je uticao Meni je zelja jos rollbar (pa ako neko ima za prodati neka ponudi) da na njega stavim svetla koja mi ne trebaju ali volim dima 100eura placam rollbar, sve preko smatram da je puno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2706 Napisano juče u 15:39 Drug član, 1542 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3508 Napisano juče u 18:21 Drug član, 844 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koja li su objašnjenja Kawe za to što nisu ubacili motor iz Z800/Z900 u ovaj tip motora. Mali Versys je tako zanimljiv motor, tako svestran, a opet trunku anemičan. A 1000-arka ipak nije to to. Suviše težak, suviše stabilan... odličan za svoju turing namenu, ali nije za igru kao što je mali V. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...