Vojkan 180 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebalo bi da je završenoПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je završeno, pa znaš kad sam bioПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7965 Napisano Septembar 20 Drug član, 2106 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, N.F.S. je napisao: A od Rekovca ka Kg, ima li radova ili je zavrseno? Napisah,završen put,ostali možda 100m pred samo raskršće.Provozaj....ja sam se upiškio kako su ga uradili,ono je sad fantazija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7965 Napisano Septembar 20 Drug član, 2106 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mada su do sada sve uradili,ovo je bilo još u Avgustu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 20 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje sam isao Tigrom jos, manje vise sto je bio od Raklja do Rekovca raskopan asvalt, problem su oni kamioni sto vuku tucanik, podizu i sa svojih prikolica bacaju prasinu neverovatnu. Otac mi je sahranjen ispod Manastirka u Vel. Krusevici, sve sam preko Cikota, kruznim putem isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Septembar 20 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...da ja vama kažem.. Ovaj Fagarašan je njesra vožnja.. Put loš, baš sam se razačorao.. Znam iz glave x10 boljih po Srbiji, Bosni i CG da nabrojim, da uživa čovek.. Ako im je strancima ovo nešto vau - nisu ti videli šta je vožnja. Ajde.. Pogled je lep. 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Septembar 20 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Juče mi palo na pamet da se provozam do Transfargarašana.. Pozdrav drugari I ne zoveš!!! Oću i jaaaaaaaa!! Neda mi sa sam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano Septembar 20 (promenjeno) Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ...da ja vama kažem.. Ovaj Fagarašan je njesra vožnja.. Put loš, baš sam se razačorao.. Znam iz glave x10 boljih po Srbiji, Bosni i CG da nabrojim, da uživa čovek.. Ako im je strancima ovo nešto vau - nisu ti videli šta je vožnja. Ajde.. Pogled je lep. To smo mogli da ti kazemo i bez da odes. Lepi predeli, vredi proci i videti, ali voznja nista spec. Ako imas vremena odvozaj i Transalpinu, mnogo bolja prica, a tu ti je blizu. Bar si vreme uhvatio top. Promenio Septembar 20 član Gile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Septembar 20 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Lep je transfaragasan, ali asfalt jeste katastrofa, jednan deo je nov, do onog prvog jezera, posle na gore i spust... Transalpina je extra,. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Septembar 20 (promenjeno) Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, mali_zmaj said: I ne zoveš!!! Oću i jaaaaaaaa!! Neda mi sa sam!! Ustao, skuvao kafu i gledam na sat... 6am.. Stavio stvari sa mora da se peru i gledam YT.. A što se ne bi provozao... Sačekao stvari da se osuše u mašini, spakovao u torbu i gas.. Eto toliko mi je trebalo da smislim Promenio Septembar 20 član Andrej_Hotstepper 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Septembar 20 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan glas za da ides na Transalpinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8005 Napisano Septembar 20 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan + 1, ako ti se uživa u vožnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Septembar 20 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Мени се више свидео пут од Петрошани до Таргу Жију него Трансалпина. Додуше када се попењеш на Транфагарашан скоро пред сам врх има леп погледе на сам пут и карпате… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 21 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...i ja malo 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Septembar 21 (promenjeno) Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Moro sam opeglam jednu dunavsku magistralu, malo da se vratim u normalu.. I dalje tvrdim jedna od najboljih deonica sada kod nas, em su sve krivine tečne, nema naglih promena uglova, nema iznenađenja, em asfalt perfecto mwaa. Stigao oko pola 11 sinoć kod burazera u Vršac, otpoooo. Krenuo iz Sibiu oko 7am... Malko sam i pauzirao, jeo pice i pio kafe, al većina je bila udri.. Mogu da prijavim da me buLjo ubilo već na kraju i moram sad preko zime da odradim adaptaciju - da ga uzvisim i metnem više sunđera... Mada.. 15 sati u sedlu je 15 sati.. 700km.. 1100+ u dva dana. Promenio Septembar 21 član Andrej_Hotstepper 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 21 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se 6 sati, da kazem bez prekida vozili (samo rucak u Sokobanji). U 9h iz Kg, preko Jagodine i Paracina pa zajecarskim putem do Rtnja preko koga se spustismo u Sokobanju, odatle Akeksinac, Krusevac pa kuci Sediste i ogibljenje top, nista nas ne boli... Jednog sam trenutka mozda vozio 120kmh, sve resto ispod, prosek 80kmh, razgovaramo normalno preko komunikacija u kacigama. Pri 5000obrtaja u sestom stepenu prenosa baaas lagano i bez vibracija odrzava oko 110kmh, odatle (sa te brzine) preteknem samo dodavanjem gasa bez problema. Potrosnja, od cepa do cepa gledano, ovakvom voznjom (kroz sela, laganica) i nas dvoje na motoru (Ja oko 110kg, ona 57kg) ispod 4L! Sve mi se svidja, nisam utrnuo niti sam imao potrebe da se protezem ili tako nesto. P.S. Krivi Vir, Lukovo... Vetar samo nosi, mi tako nagnuti (naslonjeni na vetar) idemo a pretice nas crvena Gold wing, kao po sinama! Takodje kolega koji mi je signalizirao prisustvo policije, neki castom VA tablice, ideeeee! Lep, nizak, tezak, mocan! Setih se perioda kada sam cbr1000f vozio, kada pored kombija prodjem, ja njega zaljuljam 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Septembar 22 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ova njuska. Trazio sam, i ne mogu da nadjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 22 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslao Nemanja na viber sliku, za moj model... Interesantno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Septembar 22 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je pre toga na Aliju, ali sada verovatno spada u stariji model pa toga nema vise u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 22 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nalazio sam po nekim ludackim cenama, 350+ evrica... https://nakasone.com.my/product/fbg-k65v-gs2-00-fiberglass-upper-front-fender-gs1200-style-versys-650-non-color/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 22 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I tako, obecao sebi da ga necu (motor ) prati 10 dana! Slatko sam se navozio, i po kisi, i na makadamu, asvaltu ali i kroz sumu.... E danas sam ga detaljisao, usijao i podmazao! Seo da do pumpe odem a on mirise i cakli, cak mi onaj "sa creva" kaze- "Toci sam, da ne pipnem negde" . 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Septembar 22 (promenjeno) Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 3/17/2024 at 7:21 AM, Andrej_Hotstepper said: Stigle nove pločice, hvala na pomoći @sasa ns 1 Promenio Septembar 22 član Andrej_Hotstepper 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce u Rekovcu ,pre podne,sretoh dvoje na crvenom lepotanu kao sto je N.F.C-ov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 23 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hhh, taj sam Marina i ja... P.S. Ova slika iznad je kroz sumu Vel. Krusevica-Siljevica (Sela kraj Rekovca) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor i prelepe slike.Vazno je da se uziva u divnim voznjama i lepim predelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...