Djeneral 1454 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedan biser...."Karlos Čeka....čovek koji je voleo da pobeđuje kod kuće" Ma hajdeeeee....jel moguće da je voleo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5371 Napisano Maj 18, 2019 Integrisan, 13063 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Djeneral said: Pri komentarisanju mogućnosti promene motora tokom trke...reče komentator i ostade živ : "Markez se najbolje snalazi tokom preskakanja sa bicikle na biciklu" a momenat pre toga je Morbidelija prokomentarisao da je na "četvrtoj Hondi" Slušaju strane kimentatore, verovatno motogp.com (bike može biti oba) po dobrom starom receptu debila nad debilima Veljka Petrovića (mislio je da razume engleski ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Siguran zam da snimak koji oni preuzimaju ima opciju menjanja jezika ono engleski, nemacki, spanski...i bez komentatora, samo zvuk sa staze koji verovatno oni koriste da bi mogli da se takmice ko ce vecu glupost/lapsus da izvali. Steta sto mi nemamo opciju da iskljucimo komentatore il izaberemo engleske komentatore da se ne nerviramo. Neznam dal je do SBB a koji je vlasnik SK il do bangavih risivera koje nam uvaljuju u pretplati koji nemaju tu opciju ili je opcija iskljucena vec kod njih...P.S. znate ono kad zacute "da cujemo zvuk sa Rosijevog motora" il ka su bez ideje pa cute po 5 minuta. Melem za usi. Tad ide samo zvuk i atmosfera sa staze koju mi nemozemo da izaberemo iako je ta mogucnost dostupna kod svih satelitskih i kablovskih operatera u svetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1054 Napisano Maj 19, 2019 Ne silazi, 5477 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Još nisam dočekao da vidim kako Erceg ćuti 5 minuta. Ni na treninzima, a na trci je to tek u sferi naucne fantastike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 19, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Zato jutros WUP na SK5 bez komentatora… Samo zvuk mašina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14775 Napisano Maj 19, 2019 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo i mi sad preterujemo, po meni neki napredak se vidi a to mi govori da su usvojili neke kritike. Dok ne vrati Jelenu u prenos meni prihvatljivo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1054 Napisano Maj 19, 2019 Ne silazi, 5477 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Definitivan napredak. Samo kažem da je ovako ovo trebalo da izgleda u prvoj ili eventualno drugoj godini prenosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14775 Napisano Maj 19, 2019 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan I to se slazem ali bolje ista nego nista. Nije da kazem da mi je super ali postoji napredak. Sa druge strane zbog dugogodišnjeg ignorisanja sada nas je Erceg našpanovao da mu sve greske primetimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3342 Napisano Maj 19, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5483 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se navikao na komedijaše i ne bi ih mjenjao. Trka može da izda a oni nikad. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14775 Napisano Maj 19, 2019 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice da su nas anestezirali ili bar hipnotisali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 19, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dozvoljavate da vas nerviraju. Ja komentatore bilo koje vrste i jezika skoro pa i ne primećujem kad je interesantno dešavanje. Obratite manje pažnje na njih i svima lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19470 Napisano Maj 19, 2019 Integrisan, 8562 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumeš, ovo je deo forumskog folklora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 19, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa... Taj Braaanaaa... Pa što ne kažeš odma', da se 'vatamo svi u kolce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14775 Napisano Maj 19, 2019 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo povlacim rec za gore napisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5371 Napisano Maj 19, 2019 Integrisan, 13063 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, dvlns said: Malo povlacim rec za gore napisano Sad bi da vrati Jelenu?! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3342 Napisano Maj 31, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5483 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga kračlov, danas može da bude veoma nezadovoljan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 2601 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti nisi na BT streamu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3342 Napisano Maj 31, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5483 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sad odgledao snimak sa eon na Premotavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5371 Napisano Maj 31, 2019 Integrisan, 13063 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, BRACO said: Sad odgledao snimak sa eon na Premotavanje Mazohisto!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1734 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 2344 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ligu sampiona na rts 1.... Ljudi pa mi ovim nasima na SK treba stopala da ljubimo! Ljubitelji fudbala imaju Strajnica jbt!!! STRAJNICA!!!Izvinjavam se na mali off topic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan A šta je sad problem sa Strajnićem? Pitam, nisam u toku jer RTS gledam samo ako ima ovako neki sportski događaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Имамо и Ацу информацију. Зато гледамо на Арени. Бар неће да нас успавају гласом... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Jun 2, 2019 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jos da je Strajnic komentarisao mec, pa da to sto si napisao ima smisla. Dvojica su sinoc komentarisala, a ovaj kog pljujes nije medju njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 2601 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno priča generalno, ne za sinoć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1054 Napisano Jun 3, 2019 Ne silazi, 5477 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam treninge na SK i bili su super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...