Bokes 2982 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja tu mnogo razmišljao nego počeo sa prepravkom. Veći je def lepši. Taj Tomosov mu stoji ko piletu sise :-/Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Novembar 8, 2019 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Veći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6030 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Veći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Novembar 8, 2019 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Veci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Novembar 8, 2019 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan manji. na stranu sto imas problema sa njim, ali nekako mi sa njim deluje originalniji, zapravo autorskiji (ako ovakva kovanica postoji u srpskom jeziku). mislim, promenio si gomilu stvari na motoru, vise i ne lici na motor od kojeg si krenuo i onda mu vratis njegov tank ne znam, tvoj motor- tvoja odluka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Veći mu lepše stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Novembar 8, 2019 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Manji, samo da nije tomos-ov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, raps said: manji. na stranu sto imas problema sa njim, ali nekako mi sa njim deluje originalniji, zapravo autorskiji (ako ovakva kovanica postoji u srpskom jeziku). mislim, promenio si gomilu stvari na motoru, vise i ne lici na motor od kojeg si krenuo i onda mu vratis njegov tank ne znam, tvoj motor- tvoja odluka. Druze pogodio si u srz, isto razmišljam. I meni je kao i vecini veci lepsi i kada se sedne na motor prirodniji, lepo se oklope noge i imas osecaj da si se sjedinio sa motorom. Ali uvek ima ali, ovak nesretni od tomosa je autorskiji i sa njim motor izgleda dosta originalnije. Najvise bih voleo neki drugi rezervoar malo veci od tomosa ali nema u ponudi. A i od tomosa vecina zardjala. Najverovatnije cu ici sa ovim vecim, lepsi je, što je i vecina potvrdila, ali ostavicu modularnu konstrukciju da ako nadjem neki originalniji rezervoar da mogu da ga stavim. Hvala svima na sugestijama, javljam se posle sledeće faze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 9, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za bober definitivno MANJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ja bih probao od tomosa da napravim "netomosov" rezervioar...nisam dovoljno u materiji da li moze jednostavno, ali bih pokusao da zatvorim taj pretinac na sredini, ispeglao sva ta ulegnuca da bude sto vise obao, probao da nadjem neku zamenu za taj chep, nemi manji i elegantniji...no definitivno ne bih isao na originalnan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, imao sam ja neki rezervoar koji je veći od tomosovog, a manji od tog tvog originalnog... Samo da probam da ga iskopam... Ako ga nađem i ako ti odgovara, pokloniću ti ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5408 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Manji je originalniji. A ako @ThePainkiller iskopa mozda to bude pun pogodak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam prevrnuo na tavanu... Na žalost, nisam našao taj rezervoar. Bio sam ubeđen da smo ga ostavili, ali mi ćale sad kaže da ga je izbacio (zajedno sa još par rezervoara od Tomosa) na otpad pre koju godinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Novembar 9, 2019 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan menjaj korman,onda ce manji bolje da legne...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 9, 2019 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Meni definitivno veći bolje izgleda...ceo motor deluje potpuno drugačije, biraj pažljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Bolji je veći rezervoar, ali bi mogao malo da podigneš sedište da bude u ravni sa gornjim delom pri dnu rezervoara koji dodiruje sedište. Inaće sve je fenomenalno. I ne zaboravi da izgled motora dosta zavisi od boje i nalepnica koje staviš na rezervoar. Idealno bi bilo neki custom paint u više boja sa nekom tetovažom preko rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se dopada beli deo guma. Planiram sad i ja to da stavim na moj motor kad budem u mogućnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Novembar 10, 2019 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nikako bateriju od UPS-a, nije predvidjena da u trenutku da veliku struju za anlasovanje. AGM akumulator moze da se montira i horizontalno i vertikalno a radi kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Novembar 10, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Arakis je napisao: Nikako bateriju od UPS-a, nije predvidjena da u trenutku da veliku struju za anlasovanje. AGM akumulator moze da se montira i horizontalno i vertikalno a radi kako treba. Podržavam! Baterija od UPS-a spada u stacionarne baterije i koristi se da bi u dužem periodu mogla da da neku manju struju, a što je potpuno suprotno onome što treba da nam obezbedi baterija za startovanje motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Veci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Decembar 2, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Moped je počeo da poprima obrise konacnog izgleda. Zbog obaveza ali i hladnog vremena malo se radi, ali idemo sitnim koracima. Novi rezervoar je sredjen, ofarban i montiran. Bilo je dosta muke oko uklapanja sa sedistem i zadnji branikom jer je jako tesno. Ostaje mi da ga malo usarenim jer je ovako monotono, pa sam mislio da zalepim traku od skaja preko rezervoara i da sa strane stavim nalepnice, tipa ove ace of spades. Malo sam se i navukao na ovo, tako da imam i novi projekat u glavi i pretrazujem oglase za novom zrtvom 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Decembar 2, 2019 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je problem ovo registrovati kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Decembar 2, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu nikakvog problema, jednostavno ne moze :). Jedino ako olabave za koju godinu... Svakako kada sam poceo oprostio sam se od registracije, zato sam i odabrao kineza a ne nesto skuplje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Decembar 2, 2019 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo prelepo izgleda. Glupo sto nepostoji mogucnost atestiranja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Decembar 11, 2019 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Gospoče od motora, i ja dajem glas većem rezervoaru iako je glasanje već završeno :) Umesto da zalepiš skaj, možda je bolje da opraviš brushalter Na engleskom je tank bib, po naškem pojma nemam. I baš bezveze što nećeš moći da registruješ jer ova mašina izgleda premoćno i definitivno zaslužuje tablice i redovnu vožnju. Možda bi mogao negde da iskuburiš registraciju?! Videh svakakve majstorije po putu tokom sezone, nedavno sam video i ogroman trajk u Jagodini, čini mi se da je bio sa tablicama, tako da verujem da uz određene veze moooožda i registruješ mašinu negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...