Nenadbg88 1517 Napisano April 28, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Posto imam kupce za bočne kofere ako neko hoće za 1650e bez bocnih kofera, može i tako. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ненаде, не познајемо се (сви смо наши), али ћу бити слободан да ти саспем у брк:Ти си један нечовек и рђа! Па што ми то радиш?! Где си био када сам куповао мотор?И сада купио, правим планове за сређивање, а ти тако...Јооој!Па у фебруару сам узео и сада на огласе да иде?!Окачио ми један чича папирче на мопед, хоће да га купи. Зовем га и, у зависности од његове понуде, јављам да ли си продао свога...Ау, брате, 1650 за такав мотор... Јаооооо... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хоће чича да да и више, али да га сачекам до краја маја...Ништа од тога, идем да видим да ли су Моцарт, Балкан, Макса, 365, Сокер и остали другари расположени да ме погурају до ТДМ-а 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 29, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti cica da kaparu da budes siguran da ga cekas, a verujem da ako nenadu prosledis kaparu da ce i on sacekati do tad. Inace odlican motor za taj nerealno mali novac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јок, то не бива За ТДМ-а само соларно плаћање А и, реално, то развлачење само главобоље ствара.Сада ћу да видим шта има да се игра за вечерас Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne gubi vreme na kucanje.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 29, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Zajebace se ko kupi motor a ne kupi ova tri kofera zajedno sa njim, motor je spreman za put. Za te pare, nema sta da se razmislja, ponuda je odlicna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Bočni koferi prodati.Cena 1650€ bez bočnih kofera.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano April 29, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Dam ti i ja 50 za gornji kofer i taman ga spustiš na 1600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Za 50e možeš kod Lakija da kupiš kineski ;-) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 1, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne gubi vreme na kucanje.Послато са SM-J730F уз помоћ ТапатокаОткуцао сам шта треба, направио одговарајућу квоту, ставио паре и...Пао на једну Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 4, 2019 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan A neka zamena za pare+neka tehnička roba(laptop,tv..) Imam prijatelja koji bi mogao možda tako da ne propusti ovu fantastičnu ponudu? Tj mogao bi čak da ti ponudi mislim i nameštaj, građ.materijal, pvc stolariju, svašta....sve novo naravno uz račune sve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Maj 4, 2019 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo čerupači za piliće. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 4, 2019 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Alekre said: Samo čerupači za piliće. Hoćeš automatske ili one gde moraš malo i da povučeš? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali ova cena je samo za keš.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan U zamenu bi eventualno mogao da dođe neki R motor oko 2007god. Drugar od koga sam uzeo bandita juri tako nešto da kupi.Ali ISKLJUČIVO takav motor i realne ponude.Za zamenu se ne računa ova cena već ona koja se formira po realnosti vaše ponude.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 4, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se prosulo pa smo pobrisali, korektan oglas ostaje KOREKTAN!!! 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Maj 5, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio da pogledam skroz korektan motor samo da probam da sklopim neke kockice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Zbog neozbiojnosti većeg broja ljudi, čak i odavde sa foruma, proba motora je nadalje moguća iskljućivo ako kod sebe imate navedeni iznos od 1650eur.Ne morate da kupite motor, niti da dajete depozit. Samo pokažete novac i proba je moguća. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ti popizdeo, mogu samo da zamislim kakva je situacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8467 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Кад год сам ишао да гледам неки мотор информативно онако у пролазу, никада нисам сео да га пробам без пара, а нудили продавци. Не знам како може да падне на памет било коме ко није озбиљан купац да седне и вози туђ' мотор. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Oduzimaju mi vreme, nemaju kulturu, poštovanje, a ni pare. Dođu da pogledaju i probaju motor, mršte se kao da gledaju motor od 10k evra, ja im kulturno sve dozvolim. I onda krene priča:- Znaš batice ja nemam toliko imam 1300, 1400, 1500 i to moram da se uzajmim da me sačekaš par dana. - Druže motor je super samo da me sačekaš dan dva da dignem kredit i dolazim.- E sve je super na motoru sviđa mi je jako ali ja bih mogao da ti dam 800eur sad a ostalo po 100 eur mesečno.- Druže motor mi se sviđa samo da prodam moj motor i donosim ti pare, da me sačekaš malo dok čovek koji hoće da kupi moj motor proda njegov motor prijatelju koji isto treba da proda motor......... Pa kad dobijem poruku tipa nudim 1300 jel može?Ili koja je zadnja cena?Kada sam tražio zamenu, nude mi motore starije od mog i pritom traže doplatu ekvivalentnu kao kada bi ja stavio cenu 3000eur sada. Obrazloženje: Pa ti si napisao da ti motor vredi toliko a ja sam napisao da mi vredi toliko.Ne zelim sada da uvredim nikoga ali ili su ljudi glupi, ili slepi, ili ne umeju da čitaju.Imaš soma evra, traži sebi motor od soma evra prijatelju nemoj meni da trošiš vreme.@Astral@bocca_bastardPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 2 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo ma proba bez para ne dolazi u obzir. To je jedini nacin izgleda. Odmah otpadnu "probaci" ,sa 700e u dzepu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam zašto ste takvi.To je trgovina i na kraju se svaka roba proda za onoliko koliko kupac misli ,a ne prodavac 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Maj 8, 2019 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cekam pred prugom da voz prodje ispod nadvoznjaka u kragujevackom naselju Bresnica, tu su, kao po pravilu parkirani kamioni natovareni drvima za ogrev, prodaju ih godinama na pomenutom mestu (drva). I dok tako cekam, slusam razgovor. -Hej! Po koliko idu drva? Pita neko iz gomile koja ceka da prugu predje... Prodajem po 55 eura... -Nisam te to pitao, ponovo ce interesent, vec po koliko "idu" Pa tako, 40/45 odgovori prodavac Nije vezano za doticnu prodaju naseg kolege ali me je situacija podsetila na ovo sto otkucah... Nije bitno koliko cenis vec po kojoj ceni "idu".. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...