SlobodanR1 3094 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Šta god i koliko god vojska da dobije, drago mi je da vidim... treba još.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 6, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ваљда РТ?Елем све ми то некако накарадно делује, опремају их за (пословну) пратњу, а овамо много битније услове им не обезбеђују. Свакако да треба у једном тренутку и те моторе да набаве, али не пре него што обезбеде поуздана и исправна возила и опрему за најбитнију мисију једне војске- одбрану земље и народа. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Februar 6, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Kad malo bolje pogledam, nešto mi se ovi BMW ne uklapaju uz Audi i Škode. Lukavo je ovo sve, ... šta li će sebi da obezbede. Možda flotu sedmica, blindiranih,... Delta će tu imati još posla... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14193 Napisano Februar 6, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Moraju se oduziti za onaj cirkus. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 6, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, vidakn je napisao: Nisam ja nista pisao napamet, sve sam to proziveo, imam 46 godina i savremenik sam tih dešavanja. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Ti si sve to proživeo, OK, a šta misliš da mi to nismo proživeli ? Eto, i ja sam to proživeo i imam 56 godina, Žika je stariji od mene i bio je na Košarama ako si čuo za to mesto i još mnogo drugih na ovom forumu je sve to proživelo . I za kraj, ponašaš se ko ti političari o kojima pišeš, tema je o motociklima koje je dobila garda, a ti se uhvatio za rat i politiku ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Februar 6, 2019 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i na tome ostanite, na novim motorima a ne na ličnim sećanjima i politici. Obe teme su spojene u jednu i (donekle) očišćene od off-a 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16960 Napisano Februar 6, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Arakis je napisao: ...i na tome ostanite, na novim motorima a ne na ličnim sećanjima i politici. Obe teme su spojene u jednu i (donekle) očišćene od off-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Februar 6, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si sve to proživeo, OK, a šta misliš da mi to nismo proživeli ? Eto, i ja sam to proživeo i imam 56 godina, Žika je stariji od mene i bio je na Košarama ako si čuo za to mesto i još mnogo drugih na ovom forumu je sve to proživelo . I za kraj, ponašaš se ko ti političari o kojima pišeš, tema je o motociklima koje je dobila garda, a ti se uhvatio za rat i politiku ! Ne mogu da ti odgovorim a da opet ne odem u off i politiku i da rizikujem da mi se opet selektivno brišu postovi.Poenta cele priče je da je ovo jedna potpuno promašena kupovina koja ni na koji nacin ne podiže borbenu gotovost vojske i mislim da je veliko rasipanje love za vec finansijski posrnulu armiju.Mislim da se sa tim većina slaže.Sent from my SM-G900F using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 6, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije promašena kupovina, Ta gardiska jedinica uglavnom služi za doček i pratnju visokih državnika od aerodroma do Beograda i to obično prenosi televizija i gleda ceo svet. Ako ćemo o promašenim kupovinama - više je promašena kupovina škoda za običnu policiju, kad su mogli da uzmu fijate koji se proizvode kod nas ( ili iz Italije ) kad već imamo tu fabriku u Kragujevcu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Februar 6, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije promašena kupovina, Ta gardiska jedinica uglavnom služi za doček i pratnju visokih državnika od aerodroma do Beograda i to obično prenosi televizija i gleda ceo svet. Ako ćemo o promašenim kupovinama - više je promašena kupovina škoda za običnu policiju, kad su mogli da uzmu fijate koji se proizvode kod nas ( ili iz Italije ) kad već imamo tu fabriku u Kragujevcu. Da dupla greška, policija uzela Škode umesto Fiata, a vojska BMW umesto Yamahe, a svi znamo da je BMW kanta od motora. Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 6, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5.2.2019. at 0:21, abarth_maniac je napisao: koji ce vam ojacanje vojske kad ste prodane duse i goveda! pa treba im da ih štite od drugih a i da rade za one treće tojest njih prve.To je najveća opasnost,potpuno menjanje karaktera nacije putem vlasti-države-putem prinude jer je to osnovni karakter svake države ,ozakonjena represija .Postaćemo ko Nemci ali nažalost ne po onim pozitivnim stvarima nego politički. Pogledajte kartu od Bele Krajine -Slovenija do Donbasa i Luganska pa utvrdite ko je nestao a ko nastao na isti način i to skoro, pre 250-300 godina.Sad nam se to dogadja kod kuće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 6, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan što se tiče politike to je grčka reč poly -mnogo ,više i slično.... Tako su i gradovi dobili ime polisi ,jer je tamo svega bilo.Što se tiče vožnje i priče oko motora i to je politička tema u užem a i u širem smislu ,recimo akcize na gorivo ,poreze, donose stranke na vlasti pa kao što sama reč kaže SVE je politika.Neživimo u prvobitnoj zajednici pa da lovimo divlje svinje kamenim orudjem.Nepostoji nijedna tema koja nije povezana sa politikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan On 2/6/2019 at 12:47 PM, vidakn said: Da dupla greška, policija uzela Škode umesto Fiata, a vojska BMW umesto Yamahe, a svi znamo da je BMW kanta od motora. Sent from my SM-G900F using Tapatalk ma kako da nije :))) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ma kako da nije )) Da vi serviseri ga naročito hvalite jer se obogatiste popravljajući te kante!Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16960 Napisano Februar 7, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, vidakn je napisao: Da vi serviseri ga naročito hvalite jer se obogatiste popravljajući te kante! Sent from my SM-G900F using Tapatalk Predpostavljam da imaš neki tajni sistem ishrane pa si tako pametan! Preporuči i nama (da ne ostanemo totalno retardirani do kraja). 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 7, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo na vodi, nikako na ulju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16960 Napisano Februar 7, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Singularitet je napisao: Samo na vodi, nikako na ulju Ma ja probao to neko vreme i ništa. Izgleda da ili nije samo to u pitanju, ili sam ja beznadežno zatucan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vidakn said: Da vi serviseri ga naročito hvalite jer se obogatiste popravljajući te kante! Sent from my SM-G900F using Tapatalk znas kako, losem plesacu i muda smetaju....u skoro 20 godina rada sa BMW ja nikada nisam video neki kvar koji NIJE nastao usled ranijeg loseg servisiranje u nespecijalizovanom servisu ili zbog koristenja neorig.delova. Ili kad teraju motor na nacin i u uslovma za koje isti nije predvidjen. BMW ne trpi traljave i aljkave mehanicare (kao ni ducati ili ktm) i BMW ne guta lose delove. i tu je kraj price. Ja imam klijenta na HP4 koji je presao preko 300.000km, imam na vazdusnim R1150GS i 1200GS koji su presli izmedju 300 i 500.000 i osim redovnog odrzavanja i ponekog menjanja delova zbog dotrajalosti (npr remen generatora itd) nikakvih kvarova na ovim motorima nema. Ja svoje GSove vozim svuda samo ne po asfaltu i nemam nikakvih problema. Imao sam donedavno 4 S1000RR koja sam vozio na stazi i koristio u skoli tj nema ko inije sedeo na njima i nema sta im sve nisu radili. uz redovan servis osim lanaca i lancanika nista drugi nisu trazili motori su presli oko 60.000 svaki i nije 60.000 po gradu ili autoputu nego u uslovima trka i trkace skole tj umnozi na 3. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 7, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan A k1600 osetljiv na svoje vodene pumpe kao da su kineske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, hard_rock said: A k1600 osetljiv na svoje vodene pumpe kao da su kineske. wtf? prvi put cujem. bio je problem sa vodom kondenzatom u svecnim kanalima serije 2012g i to je bilo zbog promenjenog ugla montaze hladnjaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan znas kako, losem plesacu i muda smetaju....u skoro 20 godina rada sa BMW ja nikada nisam video neki kvar koji NIJE nastao usled ranijeg loseg servisiranje u specijalizovanom servisu ili zbog koristenja orig.delova. Ili kad teraju motor na nacin i u uslovma za koje isti nije predvidjen. BMW ne trpi traljave i aljkave mehanicare (kao ni ducati ili ktm) i BMW ne guta lose delove. i tu je kraj price. Ja imam klijenta na HP4 koji je presao preko 300.000km, imam na vazdusnim R1150GS i 1200GS koji su presli izmedju 300 i 500.000 i osim redovnog odrzavanja i ponekog menjanja delova zbog dotrajalosti (npr remen generatora itd) nikakvih kvarova na ovim motorima nema. Ja svoje GSove vozim svuda samo ne po asfaltu i nemam nikakvih problema. Imao sam donedavno 4 S1000RR koja sam vozio na stazi i koristio u skoli tj nema ko inije sedeo na njima i nema sta im sve nisu radili. uz redovan servis osim lanaca i lancanika nista drugi nisu trazili motori su presli oko 60.000 svaki i nije 60.000 po gradu ili autoputu nego u uslovima trka i trkace skole tj umnozi na 3. Pa zato i kazem serviseri trljaju ruke.Motorcikl je koncipiran tako da skoro nista ne mozes da uradis sam i za skoro sve moras da trcis u servis. Za svaku glupost neka specijalna procedura.Evo skoro je neko okacio da ima 11 operacija ispustanja vazduha prilikom zamene ulja u kocnicama. BMW među motorima kao i Iphone među telefonima.Po meni izvikano i jedno i drugo. Jedino što je karakteristično za vlasnike i jednog i drugog brenda je to da su se identifikovali i poistovetili sa spravom, toliko padaju u vatru kad im pomeneš ljubimca u negativnom kontekstu, pa su u stanju i da se pobiju i dobro izvređaju svakog ko se usudio na isto. Čak je svima okolo jasno da se sprdamo kad kazemo da je BMW kanta samo da bi kompleksaši reagovali, ali oni ništa ne kapiraju, i dalje se pecaju što je jako zabavno. BMW nije kanta, to je kanturina. Sent from my SM-G900F using Tapatalk 2 2 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 7, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Just now, A.J. said: wtf? prvi put cujem. bio je problem sa vodom kondenzatom u svecnim kanalima serije 2012g i to je bilo zbog promenjenog ugla montaze hladnjaka. Nema sta wtf, kucaj samo na google i videces koliko problema. Neki dan je neko postavio 27 pumpi! zamenjenih na oko 200.000km. Od cega su jbt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan sta da kucam na google? care, ti k'o arapi - udare u dreku i nista ne objasnjavaju, samo vicu a na kraju se ispostavi da je kamilu ukrao abdulrahman iz njihovog sela a ne naseg.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 7, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Just now, A.J. said: sta da kucam na google? care, ti k'o arapi - udare u dreku i nista ne objasnjavaju, samo vicu a na kraju se ispostavi da je kamilu ukrao abdulrahman iz njihovog sela a ne naseg.... Znas li engleski jezik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan Just now, hard_rock said: Znas li engleski jezik? only on weekdays Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...