Jump to content

Moto Zajednica

NS RIDERS 30.31.01

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 139 postova

Slažem se sa Crwom ali ne da je neozbiljno nego EXTRA neozbiljno (na stranu to što je neko pustio buvu, da skupa neće biti, gde ima dima ima i vatre...), ali koliko vidim svi skupovi na ovom sajtu se najave mesec dana pre, pa neki čak i ranije, koji su vredni. Bez uvrede, vrlo je neozbiljno da se ništa ne zna (ne mora biti ne znam kakav plakat okačen ovde), bilo kakva POUZDANA informacija, ako se uopšte u ovom topicu može očekivati nešto pouzdano...nema opravdanja za ovo kašnjenje i kao ''crkao modem''. Koji bre modem? Pa ljudi ovde obaveštavaju najnormalnije u par rečenica šta, ko kad, gde... a ovde ništa nema, a koji je datum?! Svašta...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 23 postova

Bilo bi vrlo neozbiljno neodraditi moto skup u NS-u posle 15 godina postojanja zar ne?  >:(

Bilo bi posebno neozbiljno verovati sitnim dusama koje prosipaju svoje filozofije zbog nekog licnog nezadovoljstva.  >:(

NARAVNO DA IMA MOTO FESTA!

Kao i svake godine, poslednji vikend u maju. Eto... postavljam program festivala cim ga nabavim.  8)

Sve se vrti u krug, hvala na ''obaveštenju'', ali to nije nikakav odgovor, danas je 20.05. sledećeg vikenda bi trebalo da je susret a NIKAKVIH informacija nema, to je neozbiljno, a to kakve ''duše''šire dezinformacije je u ovom trenutku totalno nebitno. Te duše još niko nije demantovao...

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Poslednjih godina sve vise i vise opada rejting tog susreta. Od svega je samo ostala tradicija i zvucno ime. Tako da mene ove godine NS skup nece videti!!! A da je neozbiljno, jeste.

• Zainteresovan, 528 postova

Reklama za skup je pocela da se vrti po TV-ima ja sam danas saznao deo inormacija , ne stizem ni ja a ni organizatori da sednemo i da Vam sve to isprezentujemo.

Prisustvovao sam projektovanju ozvucenja i mogu vam reci samo ajajajajajajaaaa tako nesto ja nisam nigde video.

Ulaznice ce biti 400din po motoru dakle vozac+suvozac=400din.

PS Uticale su nase primedbe od prosle godine.  :D :D

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Posle bombasticnih najava:

"ULAZ NA SVE MOTO-SUSRETE BESPLATAN"

"STA BI VOLELI OD BENDOVA DA VIDITE NA MOTO FESTU 2008. U NOVOM SADU  "

Dobili smo ''ulaz 400 din vozac+ 400 din suvozac"

mene ni ove godine nekada meni najdrazi moto-susret nece videti

Pozdrav

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Posle bombasticnih najava:

"ULAZ NA SVE MOTO-SUSRETE BESPLATAN"

"STA BI VOLELI OD BENDOVA DA VIDITE NA MOTO FESTU 2008. U NOVOM SADU  "

Dobili smo ''ulaz 400 din vozac+ 400 din suvozac"

mene ni ove godine nekada meni najdrazi moto-susret nece videti

Pozdrav

Ni ja ne idem, ali moram da te ispravim. 400 dinara po motoru.

Dakle, vozac+suvozac 400din.

Ok moja greska nisam dobro video,ali nije stvar u lovi vec u nekim drugim stvarima

Da ne sirim temu dalje ko ide zelim mu lep provod

Pozdrav

Ok moja greska nisam dobro video,ali nije stvar u lovi vec u nekim drugim stvarima

Da ne sirim temu dalje ko ide zelim mu lep provod

Pozdrav

Ja sam imao dosta protiv ovog skupa prosle godina bas zbog love i to izneo javno pa i samom organizatoru.

Sto ne bi i ti izneo stvari koje ti smetaju, izmedju ostalog forum sluzi i za takve stvari.

Ako to napises, mozda jedan od organizaotra koji je pristan na forumu to uzme u obzir ako ne napises onda sigurno ne postoji sansa da se stvari koje ti smetaju isprave.

Najvise mi smeta sama koncepcija susreta koji je postao suvise komercijalan za moj ukus,znaci najvaznije je da platis ulaznicu,a da li si dosao motorom,kolima ili pesaka nije bitno.Unutra te cekaju paprene cene pica i klope.I samo mesto mi se ne svidja vise mi se nekako svidjao Kamenicki park.Nemam nista protiv tvrdjave cak i idem na sve Exit-e,ali mi je nekako bilo toplije u parku.Nekako mi je ceo susret izgubio svoj duh i svaki put kad idem nazad kuci osecam se nekako prevarenim pa zato vise i ne idem.Vise voli da odem i na neki manji susret gde je sve nekako sve opustenije i osecas neku toplinu.Znaci nije problem u tih 400-500 dindzi za ulaz vec imam osecaj da se susret pravi radi toga,a ne radi motora i druzenja.Znam da svi mi radimo za neke novce,ali nije valjda poenta samo u tome.Nadam se da razumes o cemu pricam,a i ovo je iovako samo moje misljenje

Pozdrav

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ako to napises, mozda jedan od organizaotra koji je pristan na forumu to uzme u obzir ako ne napises onda sigurno ne postoji sansa da se stvari koje ti smetaju isprave.

Da neko od organizatora cita ovo i da nesto uvazava, taj bi izneo prvo sam program susreta. A ne ovako. Verujem da oragizator ni ne razmislja o ovom forumu.  >:(

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

Bas je glupo da se 10 dana pre sustreta ne znaju neke osnovne stvari kao sto su mesto odrzavanja, cena ulaznice ...... ko svira, cene pica ....

Ne mislim ni da idem na taj susret , pa me mnogo ne pogadja, ali sam ucestvovao u diskusijama o tom susretu, pa sam mislio da ce ove godine biti drugacije. Ocigledno, NECE :(

Da neko od organizatora cita ovo i da nesto uvazava, taj bi izneo prvo sam program susreta. A ne ovako. Verujem da oragizator ni ne razmislja o ovom forumu.  >:(

Slazem se sa tobom i uveren sam da organizator ne shvata jacinu i ozbiljnost koji nosi ovaj forum no to nije nas problem njemu ce se obiti o glavu, sto opet ne iskljucuje potrebu da iznesemo svoja misljenja ne samo zbog organizatora ovog desavanja nego zbog sivh ostalih kako organizatora tako i posetioca.

Šta reći?!Od silnog posla, organizator nije našao vremena sesti za ovu je.enu tastaturu i reći nešto pozdano, ali bitno je da se vrti na TV-u (mada ja nisam videla).

• U prolazu, 23 postova

15 MOTO FEST u Novom Sadu ce biti odrzan 29.05.2008. - 01.06.2008.

Na ulazu ce vas toplo docekati devojke koje ce deliti rakiju za dobrodoslicu.

Cena ulaznica za bajkere je 400 din. po motoru!

- bez obzira da li ima suvozaca ili ne. Ako postoji suvozac, on takodje biva zigosan narukvicom da kasnije moze da udje slobodno.

Cena ulaznica za pesake je 400 din. po lobanji.

Cena piva:

- limenka je 100 din.

- plasticna od 1L je 120 din.

Klopa:

- pasulj uz koji bi trebalo da se podeli nekih 30 gajbi piva

- za pljeskavice sam cuo da ce prodavati sa 150gr mesa za 150 din. (ALI NISAM SIGURAN)

Muzicki program ce biti prenosen na radio 202, a bice nesto i na pinku. Sto se tice muzickog programa, jos neznam tacno ko svira.

Toliko informacija imam za sad...  8)

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

pricalo se i pricalo da ce ulaz biti besplatan cak je i tema bila otvorena ,a ono ispada isto kao i svake godine u pocetku susret u novom sadu je bio od veci kod nas a iz godine u godinu dolazi sve manje ljudi ako se nesto ne preduzme za koju godinu susreta u novom sadu nece ni biti ,gde su oni organizatori od pre nekoliko godina sto su organizovali susret u kamenickom parku e ono je bio susret

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Sve se vrti u krug, hvala na ''obaveštenju'', ali to nije nikakav odgovor, danas je 20.05. sledećeg vikenda bi trebalo da je susret a NIKAKVIH informacija nema, to je neozbiljno, a to kakve ''duše''šire dezinformacije je u ovom trenutku totalno nebitno. Te duše još niko nije demantovao...

Ima...nema...IMA,IMA,IMA....NARAVNO DA IMA,kao i do sada...POSLEDNJI VIKEND U MAJU

Nemoguće da vi Novosađani ništa o tome ne znate  ;D Ako nema najave na ovom ili nekom drugom forumu,ne znači da skupa neće i biti.

Neozbiljno je od organizatora što tako veliki skup nisu bolje najavili,ali je VIŠE NEGO NEOZBILJNO ( da ne kažem nešto grublje  ;D ) što neko,ko nema veze sa klubom koji skup organizuje i samom organizacijom,potura buve da skupa neće biti.

U pravu su i oni koji žele da unaprijed znaju gdje ,šta ,kako,koliko,pošto...ali,ako organizator ne želi,ili ne može  da to objavi ovdje...pa šta,nije ni prethodnih trinaest  ( za četrnaesti nisam siguran ) skupova najavio ovdje...nije ni mogao...a skupova je bilo.

Znate vi Novosađani ko organizuje skup,dobro znate i gdje i kada.Niste ,valjda,neobavješteni,kao...

Znamo i mi iz "druge države" da će to biti poslednjeg vikenda u maju,na tvrđavi,da će nastupiti Blažo i Kljunovi,da će biti baš dobrog bluza,razgolićenih snajki  ;)...e sad kako znamo...pa imamo ,moš' misliti,telefon,kojim zovemo prijatelje ,a i oni nas  :D

Od ponedjeljka gledajte reklamu na televiziji PINK

Ja sam tamo već u utorak  ;D ;D ;D

Mala preporuka : Ne objavljivati postove o otkazivanju skupova,ako nisu iz pera organizatora ili rukovodstva kluba koji to organizuje.

E sad,kako shvatiti ovaj moj post...kada ni ja nisam organizator  u NS  ;D

Recimo,ovo ne može da škodi,ili bar može mnogo manje da škodi nego ono  ;)

pricalo se i pricalo da ce ulaz biti besplatan cak je i tema bila otvorena ,a ono ispada isto kao i svake godine u pocetku susret u novom sadu je bio od veci kod nas a iz godine u godinu dolazi sve manje ljudi ako se nesto ne preduzme za koju godinu susreta u novom sadu nece ni biti ,gde su oni organizatori od pre nekoliko godina sto su organizovali susret u kamenickom parku e ono je bio susret

Nisi u pravu...prošlogodišnji skup je oborio  rekord u posjećenosti.Pouzdano.

• U prolazu, 23 postova

Svi smo tu prisutni... Morate svi biti svesni cinjenice da smo prosli pakao u ovih par godina odkako nismo u kamenickom parku... Bili smo na dnu dna... Napokon smo ustali, kao fenix iz pepela, i krenuli ka onome sto je nekad bilo... Znam da se to svake godine pominje... i besplatan upad i jeftina cuga...

Ali ipak pored sve nase dobre volje da zadovoljimo svakog, nemozemo da se bacimo u tu provaliju... Trudimo se da sto vise bajkera bude zadovoljno...  Ali sve to na kraju treba neko i da plati... Maximalno smo poravnali cene ove godine... tek toliko da se sad pokrijemo...  I pre svega, poceli smo jos davne 1994. sa ovom zajebancijom zbog nasih prijatelja i nas samih... nikako zbog zarade... da bi sad poceli da dobijamo prozivke od nekih ljudi koji nisu ni znali sta to sve znaci sto mi radimo... mnoge zajednice nisu sastavile ni 5 godina postojanja...  Mislim da smo zasluzili postovanje... a ne prozivke...

Moja piskaranja su se odnosila na Novosađane koji nisu u NS RIDERS,a nisu ni u vezi sa "onim" koji "svima smeta i bode oči... ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja