pile 1007 Napisano Januar 8, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan motor je 2011god registrovan do novembra 2019 na mom imenu kod mene je od juna-jula ne znam ni ja kupljen od clana foruma malo se vozao bio na moru i to je to kupljen u Srbiji 3 kljuca ksenon akrapovic powercomander5 zamenjeno ulje akumulator losiji ali cim mi stigne novi ide u njega cena 8500 zamene me ne zanimaju posto sam prelomio i idem po prvi put da kupim NOV NOV NOV motor 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 8, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano Januar 8, 2019 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne dobar nego odlican Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Januar 8, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan nije los jedostavno nemam sa kime da se provozam a da mi se voznja svodi na 500metara do kafica i 500 nazad nema svrhe posedovati ovakvo nesto u planu su neka malo egzoticnija putovanja pa sa time moram i tip motora da menjam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, pile said: nije los jedostavno nemam sa kime da se provozam a da mi se voznja svodi na 500metara do kafica i 500 nazad nema svrhe posedovati ovakvo nesto u planu su neka malo egzoticnija putovanja pa sa time moram i tip motora da menjam Ne treba drugi tip. Samo gume druge. Lep ti ovaj R. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 8, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Astral said: Ne treba drugi tip. Samo gume druge. Lep ti ovaj R. http://www.sjaaklucassen.nl/en/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Januar 8, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Astral je napisao: Ne treba drugi tip. Samo gume druge. Lep ti ovaj R. Može se ali ipak nije na odmet malo vise udobnosti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Januar 8, 2019 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan a ja kada sam tražio nije bilo ni za lek.... ko me jebe kada sam ne krunisani kralj impulsnih kupovina 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Januar 9, 2019 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Imao blago klizanje na desnu stranu, fina spravica, jel krosplejn? Koji je taj nov nov nov? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano Januar 9, 2019 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Krosplejn poslednji model bez traction control. Odlican motor i odlican primerak i fer cena za 2011 godiste 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Januar 10, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, milomir22 je napisao: Koji je taj nov nov nov? Za sad su u opticaju 3 motora gs1200 (vozio) ktm 1290 (moram probati) ducati multistrada 1200 (moram probati) nekako najviše naginjem prema ducatiju ali prvo da se proba pa će se lako odluciti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1851 Napisano Januar 10, 2019 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2019. at 0:42, grof je napisao: ko me jebe kada sam ne krunisani kralj impulsnih kupovina Mozda ti nisi krunisan,ali ja znam jednog koji jeste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Januar 11, 2019 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Vaske4s said: Mozda ti nisi krunisan,ali ja znam jednog koji jeste Da nije možda vlasnik prolupalog Dukatija ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1851 Napisano Januar 11, 2019 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, grof je napisao: Da nije možda vlasnik prolupalog Dukatija ? Hahahahah vidis,na njega sam zaboravio (svakako i on ulazi u konkurenciju) ...ali nisam ovaj put mislio na njega...on je samo ''zrtva'' iskusnog majstora zanata...nemoj mi reci da makar iz drugog pokusaja ne znas ko je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjene svecice i nov akumulator stavljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan sezona polako pocinje motor i dalje trazi novog vlasnika a i ja sam bio da pregovaram za novi motor i za kes daju dobar popust ali nazalost nisam u mogucnosti da posedujem dva motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Mart 17, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa danjasnje voznje 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 8000 i fiksna je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Прелепа Јамахаа.... Који спреј за ланац користиш? Фелна ти поцрнела а и гума је сва маснааа Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Mart 22, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, VR46 je napisao: Прелепа Јамахаа.... Који спреј за ланац користиш? Фелна ти поцрнела а и гума је сва маснааа Motul c4 nego ja to prskam onako domacinski al cesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Mart 25, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Пређи на МОЛ-ов спреј за ланац,одличан и не прља пуно фелну Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan 7500 eu fixno Moguca zamena za bmw 318-320gt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan 7000eu nikakva zamena vise nije aktuelna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Januar 29, 2020 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Jel visoka cena ili ovaj model kod nas nije uopste popularan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 29, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima taj novac vozi BMW (uglavnom) il ide na novog Japanca. Cak i onaj seljak sa moto skupa u fila papucama i potkosulji vozi BMW sada. Ni njemu vise nije toliko intetesantno da kaze "r1 il nijedan". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...