pirlinjo 1 Napisano Decembar 17, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Moje ime je Nemanja Lepir i mislim da sam jedini na ovom forumu koji nije bajker. Većina ljudi sa foruma me poznaje kroz humanitarnu akciju koju svake godine organizuje BJB. Drago mi je što ćemo se ponovo družiti ove godine i nadam se narednih godina koje nadolaze! Srdačan pozdrav! Nemanja Lepir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Decembar 17, 2018 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo si mi jos ovde falio. Dobro dosao Lepire. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5840 Napisano Decembar 17, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! A ono skuterce sto si onomad vozio? To noje motoj? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirlinjo 1 Napisano Decembar 17, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Pa dobro, to se ne računa @korniSh1 Hvala mili moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirlinjo 1 Napisano Decembar 17, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan @Ausländer Hahahah, dobri ste momci, ali nećemo prelaziti tu rodbinsku crtu. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1802 Napisano Decembar 18, 2018 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirlinjo 1 Napisano Decembar 18, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan @Pablo @bocca_bastard hvala druugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Decembar 19, 2018 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...