Alekre 12718 Napisano Februar 8, 2019 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stop svetlo kao sisa Baš mi je žao što se igrom slučaja desilo da burazer proda perfektan RF900 RS2 pre nego što si se odlučio. Sve original, nikada ništa kliznuto, lomljeno. Gume su mu bile nove iz radnje, novi lančanici, servisirano prednje ogibljenje, svi fluidi, plus "Maxija" od 52L. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Februar 8, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg kad sam maler mada moram priznati, RF mi je najlepsi u onoj jednobojnoj Ferarri crvenoj varijanti a generalno ova kupovina me bas nece, nikad toliko krseva nisam bio da vidim kao sad, koji god motor odem da pogledam ono katastrofa, prodavci nisu bas preterano iskreni, uopste... zato se i bojim da odem daleko za neki motor, kakve sam srece opet ce da me izjebu, vec sam solidnu cifru para bacio na potragu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 8, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kontam te ljude al ajd. Brate ja kad sam stavljao oglas napisem od A do S znaci sta sam radio, sta ne valja na njemu-tipa estetski, treba nesto da se zameni. Slikam to. Posle kad dodjes nema sta da mi zameras ili spustas cenu sve ti je pisalo, sve si video , to je to. Ovo je u fazonu, ajde kad vec prevali put mozda ga ipak kupi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Februar 8, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Taj rad, ja bi u zemlju propao od sramote, da mi dodje kupac koji prevali 250km da vidi motor, a motor krs koji ne moze ni da upali...a u oglasu i po prici kao sve ok.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 8, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nategnes jos malo,mozda i nadjes neki motor. 1500e je stvarno malo da nadjes nesto pismeno. Moj motor je stvarno bio top,samo jos malo da dodas,sigurno ce se naci nesto tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Februar 8, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Svaki svoj prethodni motor sam kupio za te pare i manje, i sa svakim se slatko navozao, isao na razna putovanja, more... itd , dakle moze da se nadje itekako dobar motor, samo treba pronaci. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Ja sam onaj crveni VFR platio (samo) 1500 evra i to samo zato što je vlasnik preminuo, a njegova žena nasledila taj motor i nije joj trebao, niti je znala šta poseduje. Takve situacije su jedna u par stotina. Treba imati keš i čekati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 8, 2019 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki gsxf 600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsxf 600, 1998. godište, Touring, vozilo prešlo 60000 km, Lazarevac. Cena 1.800 € - Motori - Polovni Automobili Moj bivsi motor, sad je kod pase, mogu da ga preporucim svakom mirne savesti, sve je onako kako je napisano i stvarno bez dinara uaganja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Februar 8, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I jos samo da je 750ccm umesto 600ccm, to mu je jedina mana, inace super izgleda motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Februar 8, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller nije bas tako, ja sam svaki motor kupio od vlasnika zivog i zdravog, nikom nije gorelo, i to za realnu cenu, dobri motori. Dobar RC36/1 i ne vredi vise od 1500e, to im je realna cena za 25-30 godina star motor, ko trazi vise taj je u zabludi, a ko ima vise love taj ne gleda RC/36/1 vec noviji RC36/2 ili RC46/1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 9, 2019 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim,necesc se ti vozati ove sezone.Mnogo biras.Dobro a jeftino ,nema... 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Februar 9, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To nije jeftino, to je realna cena, i naravno da cu mnogo da biram za svoje pare, uvek sam mnogo birao i uvek sam nasao dobar motor, pa tako cu i sad.. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Februar 9, 2019 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uuhhhh, ni ja tako ne mogu! Kada motor prodam drugi kupujem taj dan ili naaaaaj kasnije sutra... I sve drugo inace, patike u prvoj radnji u koju udjem, telefon , hranu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 9, 2019 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti biraj.Kod nas se kaze... Od probiraca nema j....a... Sezona stize.Cene idu gore,Hvataj poslednji voz i kupuj.Moj ti je savet... 2 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 9, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, zlaya je napisao: Suzuki gsxf 600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsxf 600, 1998. godište, Touring, vozilo prešlo 60000 km, Lazarevac. Cena 1.800 € - Motori - Polovni Automobili Moj bivsi motor, sad je kod pase, mogu da ga preporucim svakom mirne savesti, sve je onako kako je napisano i stvarno bez dinara uaganja! Ovaj sam cesto zagledao u ulazu zgrade,a i Pecin je odlicnom stanju,jbg.samo malo vise para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Februar 9, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla, februar je, svakako nebi vozio motor sada, nema potrebe za zurbom, naravno, ako naleti nesto bice pazar, lova je spremna, samo cekam/trazim priliku, al eto vec 21 godina od kako vozim i uvek sam birao i probiraoi uvek se vozao svake godine, ni jedne nisam isao peske a taj koji po ovakvoj toploj zimi nije prodao, tek nece prodati kad digne cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kontam stvarno ni ja to kao dizanje, spuštanje cijene radi sezone... Motor sa cijenom XY u novembru, posle pola godine da bude skuplji...Hah na kraju krajeva to je motor, nije nešto od čega hljeba jedeš, pa ako ne završiš dok je sezona ode u elać.. Jedino što razumijem, ako neko ipak taj motor spremi za sezonu, npr promijeni mu gume, lanac i lančanike, akumulator, pa na osnovu toga pojača cijenu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 9, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SlobodanR1 je napisao: spremi za sezonu A to se radi tokom zime,sad je vec kraj zime pa su vrv.spremni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Februar 9, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad ne cackam motor preko zime, jer mi stoji su sobi necu da pravim svinjac u sred kuce A pre su mi stajali u hladnoj garazi, tek onda mi nije padalo na pamet da cackam motor zimi, moze sve to komotno opusteno da se obavi i u prolece kad otopli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10275 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy ...još malo pa 10 000 pregleda...ko bude 10 000-iti da ga častiš...jedan krug na budućoj mašini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Februar 9, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemam obicaj da dajem motor jedan krug, ali jedna tura piva nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10275 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne...mislio sam da ga provozaš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Februar 10, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju, nadam se da ce 10-hiljaditi pregled da bude neka ljupka koleginica forumasica... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Februar 10, 2019 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan To malo teze, jer su obe neaktivne vec dugo. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Februar 10, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna, mozda cu na kraju i da kupim motor i da se zenim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...