N.F.S. 22428 Napisano Novembar 23, 2018 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, procitah tvoj post supruzi i sinu... Reakcijom si nam ulepsao vece! Zahvaljujemo se od srca druze, neka te lepo sluzi! Sent from my SM-A500H using Tapatalk 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1973 Napisano Novembar 23, 2018 Drug član, 1061 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i vama jos jednom vi ste meni ulepsali celu sledecu sezonu, nadam se da ce vas put naneti ka jugu Srbije, sto bi se reklo 'sad je moj red'. Veliki pozdrav do tad! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 23, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan E Nenade, od kada ti rekoh da pređeš na Kawasaki. Vidiš kako ste zamenili motore, i nove ideje vam dođoše. Sad i Zlatka da ubedimo, haha Lepo je ovo što pokrenuste, nego gledam imam li ja nešto da poklonim, jbg. sve mi ostade u Bgd, kada sam sa razveo. Ali naći ćemo nešto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1973 Napisano Novembar 23, 2018 Drug član, 1061 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi i promenio, ali sada kada imam ovakvu Hondinu jaknu nema sanse da promenim marku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 23, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Zlatko LA je napisao: Mozda bi i promenio, ali sada kada imam ovakvu Hondinu jaknu nema sanse da promenim marku! Ma nisi shvatio poentu, sada promeniš motor i pokloniš jaknu dalje. Važno da se okreće Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Novembar 23, 2018 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U mom slucaju jedno je sigurno... Bice Honda ponovo!Sent from my SM-A500H using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano Novembar 23, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Што би рекао један свима знан сервисер, да га не именујем, једино Хонду кад отвориш на 100.000 сваки зарез на свом месту. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1973 Napisano Novembar 27, 2018 Drug član, 1061 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, nemoguce da guma ne treba nikome. Hvata prasinu za dzabe, a moze jos dugo da sluzi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1973 Napisano Februar 10, 2019 Drug član, 1061 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Guma je i dalje na poklon, bila bi steta da ova tema zastari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Februar 10, 2019 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja rucice obe za Scarabeo 125/150 ako nekome treba! (rucice kocnica).. Slikacu ako bude interesenata, da ne trazim sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Februar 12, 2019 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obracaju mi se kolege forumasi na PP, dosta njih u ovom delu foruma moze samo da cita a imaju sta za pokloniti/primiti poklon... Ako je neko od urednika u mogucnosti neka prebaci temu gde nije bitan broj postova, hvala. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...