cika miloje 75 Napisano Jun 15, 2023 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Rolle2010 je napisao: Ako se zanemari taj moment visine Morini je skoro pa sigurno bolji motor, zapravo verovatno najbolji u toj cenovnoj klasi. A i Autopromet uopšte ne pomaže sam sebi jer su motori trebali da stignu početkom Juna a prošlog petka smo dobili info da stižu tek za 2 nedelje. Možda grešim ali to zvuči malo neozbiljno. Morini je viši? Zna li koliko komada QJ SRT700 stiže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Jun 15, 2023 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Tema se pretvorila u QJ i Morini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan @cika miloje Ne znam da li je viši ali trougao između sedišta, fuzastera i kolena je manji, tj noge viših ljudi su savijenije na Moriniju nego na QJ. Bar po testovima. Bio je i test onog mađara recezenta koji je takođe rekao da su noge malo savijenije za više ljude, a on je negde slične visine kao ja. Ako se dobro sećam mislim da mi je prodavac rekao da dolaze 3 kom SRT700. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, sasa_f1 said: Tema se pretvorila u QJ i Morini U pravu si. Neću više odlaziti u offtopic. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jun 18, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me od ljudi koji voze Benelli, koja je bila najduza tura koju su odvozali i koliko vremenski. HvalaПослато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3274 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, DraganBenelli je napisao: Zanima me od ljudi koji voze Benelli, koja je bila najduza tura koju su odvozali i koliko vremenski. Hvala Послато са 21061119DG помоћу Тапатока Pazi, svako ko iole vozi pravi koliko želi ili koliko mu vreme dozvoljava...ja recimo pikiram vikend vožnje i tu mogu da odradim do 1500km. TRK može bez problema da ide na duža putovanja...zavisi koje te rute zanimaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jun 18, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih ove godine do Budve, nekih 400k u jednom pravcu, a mozda i Trebinje. Kupujem benelija za mesec dana pa cu videti.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3274 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, DraganBenelli je napisao: Isao bih ove godine do Budve, nekih 400k u jednom pravcu, a mozda i Trebinje. Kupujem benelija za mesec dana pa cu videti.. Ako želiš da stigneš od tačke A do tačke B onda ti je klasika put...a ako želiš da uživaš onda ideš recimo BG(ili gde živiš)-Višegrad-Sutjeska-Bileća-Trebinje-landaranje po CG i/ili Hrvatskoj-Mostar-Sarajevo pa kući...okooo 1200km. To ti je u tri dana ruta...svakako ćeš se lepo provesti. TRK je za regionalne i magistralne puteve savršen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3274 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Malo današnjeg druženja... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 681 Napisano Jun 18, 2023 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, mick said: Malo današnjeg druženja... Za kojim li su se motorom lale najvise okretale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3274 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Patriota je napisao: Za kojim li su se motorom lale najvise okretale? Današnji događaj ne smem javno da ispričam!!! Mogu samo reći da su po silasku sa skele Vojvođani prepoznali pravu vrednost! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Jun 18, 2023 BJB Maxi scooter club, 1667 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @DraganBenelliako uzimas nov, prvo izvozaj 1000km do prvog servisa pa tek onda putuj nakon servisa. Ako uzimas polovan,nemas problema. 400km nece osetiti. Ja sam se sad vracao iz Srb za De. Prvi dan 500km do Slo,pa jos 660km naredni dan. Dok recimo u dolasku isao sam preko Madjarske, 370km prvi dan i drugi skoro 850km. Honda NC je u pitanju,ali isto 35kw i 48ks. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3274 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, DaliborBP je napisao: @DraganBenelliako uzimas nov, prvo izvozaj 1000km do prvog servisa pa tek onda putuj nakon servisa. Ako uzimas polovan,nemas problema. 400km nece osetiti. Ja sam se sad vracao iz Srb za De. Prvi dan 500km do Slo,pa jos 660km naredni dan. Dok recimo u dolasku isao sam preko Madjarske, 370km prvi dan i drugi skoro 850km. Honda NC je u pitanju,ali isto 35kw i 48ks. Valjda se to podrazumeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1330 Napisano Jun 18, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, DaliborBP je napisao: Honda NC je u pitanju,ali isto 35kw i 48ks. Blokirana za A2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3054 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stariji model mislim da ima manje ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Jun 19, 2023 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan @mick Ram-Banatska Palanka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3274 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, cika miloje je napisao: @mick Ram-Banatska Palanka? Ne…Banoštor-Begeč ispod Fruške Gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jun 19, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Da, nov uzimam, bas sam to mislio, da odvozam 1000km odradim servis i posle sam miran za put.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3274 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, DraganBenelli je napisao: Da, nov uzimam, bas sam to mislio, da odvozam 1000km odradim servis i posle sam miran za put.. Onda znaš šta ti je činiti Kad uzmeš motor ako budeš zainteresovan javi se na PP da te ubacim u Benelli Srbija grupu...imaš dosta informacija tamo oko samog motora, organizuju se vožnje i td. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jun 19, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan E to je bas lepo, Hvala ti Mick.. Bas dosta si aktivan na forumu oko benellija, i samih motora. Zaintresovan sam za Grupu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3274 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj se kad pazariš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Jun 19, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1667 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, SaleKg je napisao: Blokirana za A2? Reducirana ovde u De. Menja se klapna gasa i valjda softverski steluju. Imam papire uglavnom i upisano u saobr. da je 35kw jer imam A2 kat. @micksta znas,bolje napomenuti coveku. Promenio Jun 19, 2023 član DaliborBP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Jun 20, 2023 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sad na moto susretu u Trebinju parkirali drugari motore i stoje jedan do drugog KTM 1290 Super Duke GT, Ducati Multistrada V4s crvena, Beneli Trk502X zuti , Varadero 1000...... i dolaze dve devojke i od svih motora staju pored žutog Benelia i slikaju se pored njega Al je pala zajebancija, drugar sa Beneliem je dupe pomerio ovim ostalima 3 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3274 Napisano Jun 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, NIKOLA 1 je napisao: Sad na moto susretu u Trebinju parkirali drugari motore i stoje jedan do drugog KTM 1290 Super Duke GT, Ducati Multistrada V4s crvena, Beneli Trk502X zuti , Varadero 1000...... i dolaze dve devojke i od svih motora staju pored žutog Benelia i slikaju se pored njega Al je pala zajebancija, drugar sa Beneliem je dupe pomerio ovim ostalima Isto se desilo u nedelju u Begeču kod skele! Promenio Jun 20, 2023 član mick 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11226 Napisano Jun 20, 2023 Ne silazi, 2257 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zene od svega prvo vide boju./Beli laptop,crveni auto,itd./ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...