mick 5203 Napisano Octobar 31, 2025 Drug član, 3166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan I to je…ja sam na mom odradio novu mapu, dekat i ubacio iridijumske svećice. Rešeno sve što se goriva ticalo… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaK 5 Napisano Octobar 31, 2025 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mali_zmaj je napisao: A da nije zbog euro 5 normi?? Osiromaše smjesu pri nižim obrtajima i brzinama!! Otiđi do ovlaštenog, možda samo treba reemap. Svakako mora kod ovlaštenog zato što je u garanciji. Ne verujem da je zbog euro 5 normi. Prešao sam 4500 km, to se nije dešavalo do sad. Uglavno se desi van naseljenog mesta na brzini preko 80 km/h. Danas sam vozio preko 100 km uglavno van naselja i nije se desilo ni jednom. Ako se bude ponavljalo obavezno u servis u garnciji je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksaz 0 Napisano Februar 1 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Da i ja napisem iskustvo sa ovim motociklom. Polovan iz uvoza sa servisnom knjigom i svim ispostovanim garantnim servisima. Uzet sa 30000km, 2018god, uradjen redovan servis i vozen jos 2000km bez ikakvih problema. Jedan dan je sastavio na nekih 4-5000 obrt. bez ikakvih naznaka. Pri skidanju kartera nadjen "oslobodjen" sraf sa podloskom. Mene zanima gde ili kod koga ja ovo mogu da vratim u funkciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5203 Napisano Februar 1 Drug član, 3166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan @aleksaz baš baksuz probaj Moto Bruder....oni imaju iskustva sa Benelijem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 142 Napisano Februar 7 U prolazu, 90 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Najlakse da probas da nadjes drugi agregat, od glave koliko vidim nema nista, prevelika su ostecenja na komori, a ovaj blok je aluminijumski, tu nema obrade jer zidovi postaju mekani kad se skine otvrdnuti sloj, a ne verujem da postoje ni klipovi u nadmeri za ovaj agegat, pitanje je stanje bloka i na mestu lezeceg gde je popustio sraf. Jedino resenje nazalost, 99% drugi agregat.Mozda ce neko imati bolji savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XRV RD04 57 Napisano Mart 16 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega,sta se desava sa motorom,jesi li nasao rjesenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksaz 0 Napisano Mart 16 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao nekoliko servisa, krste se kad cuju koji je model. Kazu neisplativo, drugi agregat itd. Jos malo cu nesto traziti ako ne ici ce u delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 55 Napisano Mart 30 U prolazu, 51 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li je neko od vas radio auspuh da posavetuje? Ja imam QJ SRT 700, ali je po dimenzijama identican TRK 500 i imaju isti izduv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5203 Napisano Mart 30 Drug član, 3166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da ga menjaš taj motor ima lep zvuk...bolje uloži u dekatalizaciju i mapiranje...zvuk na fabričkom će se još lepše čuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 55 Napisano Mart 30 U prolazu, 51 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam novi ECU od ujke, ako uradim decat da li je i dalje potreban remap ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5203 Napisano Mart 30 Drug član, 3166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Remap je svakako dobro došao nakon dekata ili promene auspuha. Taj ECU odneseš na remap i završio si... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1957 Napisano April 6 prisutan, 1389 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 3. 2026. at 13:43, igor1992 je napisao: Pozdrav svima. Da li je neko od vas radio auspuh da posavetuje? Ja imam QJ SRT 700, ali je po dimenzijama identican TRK 500 i imaju isti izduv. Isti moj da izvineš TRK 702!! Samo kolor šema druga!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25139 Napisano Maj 25 Integrisan, 8159 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Toliki bum je bio ovog motora prve godine kod nas, bukvalno ne vidim vise nikoga da pise o istom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5203 Napisano Maj 25 Drug član, 3166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Toliki bum je bio ovog motora prve godine kod nas, bukvalno ne vidim vise nikoga da pise o istom. Pa ok je motor...vozi se i danas, nema o čemu toliko pisati, sve je napisano. Sporadično se javljaju kolege sa nekim problemima koji su rešivi...osim onog kome je stradao agregat. Dinamika u Viber grupi TRK je opuštena...koliko vidim uživa se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Timon33 6 Napisano Avgust 31 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 125; Benelli TRK 502 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, pisao sam ranije, ali evo, posle prve "ozbiljnije" ture (Cg-Bgd) i nekih 15 000km, neke mane: - za autoput gde je prosecna brzina 130-140, treba mu jos snage, narocito ako je sa suvozacem (7k, blokada na 8.7k obrtaja, sto je vec rekao jedan kolega - nije mi prijatno da tako teram motor, da je bar 6k, vec je rasterecenije) - zadnja kocnica.. postoji, ali je osecaj kao da ne postoji - ne osecam se preterano sigurno u krivinama; nije mi prijatno da se previse naginjem - tezina od 235kg je primetna prilikom pomeranja motora - uzasan zvuk kada se vozi na nekih 4500-5000 obrtaja konstantno; najjace vibracije su mi tada - zavario sam onu plastiku sto ide preko auspuha jer je ostala samo na jednoj zabici, ali cak i nakon toga, prosto je neki rezeci zvuk na tim obrtajima, ne znam - prozorcic kroz koji se vidi ulje konstantno pokazuje minimum; uradim servis, voznjica, par sati da odstoji na stenderu, i opet kao da nema ulja. Cudno ponasanje. - kratka svetla su.. neupotrebljiva nocu. Da, snop je sirok, super za krivine, ali uopste ne baca daleko. Moram stalno nocu da vozim s dugim svetlima da bih zapravo video put ispred sebe. Ipak, drago mi je da sam ga uzeo. Od ulaganja, tu su bile gume, i lanac na eto nekih 23 000km, sad je tu DIDov srebrni. Gume sam uzeo Pirelli Angel ST, i zadovoljan sam. Prilikom zadnje promene ulja, motor je 10 dana zavrsio na masinskoj obradi, ispao mi ceo navoj iz rupe na karteru.. ali to je da kazemo, korisnicka greska. Potrosnja mi se bas na putu za CG spustila dobrano ispod 5L - presao sam oko 390km, i opet je u rezervoar stalo "tek" 15 litara, sto znaci da sam potencijalno imao jos 5. Jednom prilikom cu bas testirati koliko zapravo moze da se izvuce; nikad nisam sipao preko 17L u rezervoar. Za filtriranje kroz grad, narocito sa crash bar-ovima, treba se navici, treba strpljenja. Nesto gde ortaci prolaze bez problema, ja bogami moram da dobro procenim mogu li se provuci. Ipak, na ovom putu, stvarno, nikakvih vecih problema - 260km sam presao u cugu, malo se istegao, i ajmo jos. Sediste fabricko, nista doradjivano da bude mekanije, zaista, prijatno sam iznenadjen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25139 Napisano Avgust 31 Integrisan, 8159 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kratka svetla su generalno sranje na vecini motora. Probaj podici snop. Verovatno ces time podici i snop dugackog svetla sto opet nije resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 250 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 198 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osram H7 led, prilično popravljaju situaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5203 Napisano Avgust 31 (promenjeno) Drug član, 3166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom ubacio komplet LED i kratko i dugo svetlo. Dodao sam radne farove sa strane i rešio problem slabe vidljivosti...mada na svakom motociklu osnovna svetla su bulja. @Timon33 vibracije su sastavni deo dvocilindraša, to što se čuje je deo kod km sata, on vibrira i plastika se čuje. Zadnja kočnica nije dovoljno jaka da sama zaustavi motocikl ali je savršena za krivinarenje i takozvani ''traibraking'' ako ti je poznat termin. U krivinama jako lepo kontroliše motor. Na kraju to nije super turing motor od 100+ks...najbolji je tamo gde najviše godi a to je magistrala, sporedni putevi koji pružaju pregršt zadovoljstva u smislu okoline a ne brzine. Crashbar kod TRK je tvrdim najbolje nešto što se može imati na motoru! Meni je u jednoj situaciji u kružnom toku usled nepažnje vozača automobila u dva naleta auta spasio levu nogu i stopalo....te ''uši'' koje vire su neprocenjivo vredne. Dosta je to sposoban motor samo ga treba znati iskoristiti... Promenio Avgust 31 član mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1957 Napisano Ponedeljak u 12:22 prisutan, 1389 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 5. 2026. at 9:22, mick je napisao: Dinamika u Viber grupi TRK je opuštena.. Jel TRK Hrvatska,ili ona neka Engleska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5203 Napisano Ponedeljak u 17:07 Drug član, 3166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mali_zmaj je napisao: Jel TRK Hrvatska,ili ona neka Engleska? Srpska… za ostale ne znam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1957 Napisano Utorak u 09:26 prisutan, 1389 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, mick je napisao: Srpska… za ostale ne znam Šta da kucam TRK Srbija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 337 Napisano Utorak u 10:14 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Pusti broj meni ili Mick-u na pp, pa cemo te ubaciti u tu Viber grupu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...